Capma Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Signa devojke koja pika d2: huahuahuahuah jel si u owom fazonu da te odma zenimo a? Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 au ljudi... kako je 1337 ovaj Capma...:)))) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Ispred moje škole su od pre par dana počeli da bleje cigančići, malo smaraju, ali jbg. Vrh je bilo kad smo im platili da ceo odmor vataju jednu ortakinju za dupe!(inače ima ih 10ak) :) Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 ludi su i oni klinci shto pevaju po busevima. glavni repertoar im je, naravno, seka alksic. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 au ljudi... kako je 1337 ovaj Capma...:)))) ←Kapiram da capma moze opusteno da prevede ono. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 mogu i ja :P Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 au ljudi... kako je 1337 ovaj Capma...:)))) ← Chowek je teo retji da mi tr3ba popushiti Kobaz iz poshtowanja.... Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Alo, Margi, imas nesto protiv Seke? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 pa realno dobro si i proshla .. mislim raspadnuti kruko i reborn nemesis :) za kukanje .. ne znam ko to kuka, po meni ima ih i previshe ;) a za wow ne znam shta da ti kazem sem da te pitam dal ti nisu sa posla dopustili da ga igrash pa da razumem ili da si raskinula sa muzem ;) ali onjushimo naravno, dorcolac starog kova ;) ← na poslu imam linux, tako da no-no igranje a dragi je glavni "krivac" sto igram wow @ capma govorim 'lol' u RL (slucajno naravno), ali ovo je malo preterano @topic cigancici koji me vuku za rukav, ne odustaju, prete .. njih stvarno ne podnosim jer me uznemiravaju. ali to se retko desava, vise nailazim na one 'staticne' prosjake. takodje me nervira ono zapomaganje "booog ti pomogao i deca ti bila ziva i zdrava i krava ti otelila cetvoro itd itd", mislim zasto? nemocnim ljudima treba pomoci, cak i onim sakatim koji su verovatno osakaceni bas zbog prosjacenja :( Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 3, 2006 Author Report Share Posted March 3, 2006 hahahh ovo neka bude kopirajt... "STATICNI PROSJAK" © shaylee Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 (edited) Pre neki dan vracam se sa voznje i prolazi jedna baba nosi pune kese sa pijace povrce neko meso i jos neke stvari i kaze mi :sine daj mi 50 dinara za hleb nema baba ja LOl facu slozim Edited March 3, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 U Budvi, pre dve godine, shetam sa ortakinjom, crnogorkom, bash se dotakli teme prosjaci u CG. Kaze ima jedan slatki ciganchitj, njemu dam neke pare, ali ovi ostali, uzas. Chak ima ekipa koja ode na more specijalno da prosi preko leta. U medjuvremenu prilaze neki cigani i kretju: "daj neki evro, lepa si, da imash muzha, ovo, ono". Ona kao hahaha, ma pali. Ovi kad su videli da nishta od love: "netjesh nikad da se udash, rospijo, ko tje tebe takvu..." Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 eo bas danas sharulja i ja se zaboli ispred skole i prilazi ciganka... :"dajte...koliko mozete" sharulja:"zasto ce ti?" ona:"za operaciju cerke" sharulja:"pa prodaj taj zlatni zub pa plati operaciju" ona:"to je od ranije" (WTF!?) ja:"a sto ne radis nesto,nego samo prosis" ...samo je otisla dalje...:) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 (edited) sharulja:"pa prodaj taj zlatni zub pa plati operaciju" znachi CARCHINA ja nemam muda za tako neshto dodju malishani i izivljavaju se na mene [:(!] Edited March 3, 2006 by deGrasso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 ja bi mu u inat bacio svoju pljedzu na zemlju8 i otiso i kupio drugu-ovo u slucaju da imas jos para Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 ja nemam muda za tako neshto dodju malishani i izivljavaju se na mene [:(!] ← pickooooooooooo Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 lol JESAAAAAM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 4, 2006 Author Report Share Posted March 4, 2006 ja bi mu u inat bacio svoju pljedzu na zemlju8 i otiso i kupio drugu-ovo u slucaju da imas jos para ← LOL, pa pojeo bi je on sa zemlje opusteno... i beton bi polizao da mu malo lukca ne pobegne Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts