Guest Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 da bi sanjao moram da dostignem REM fazu, a retko kad spavam toliko =/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 samo pitam ← pozerko. Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 a jes kad se navarish nesecash se sna uopshte A ako ti kazem da nisam sanjao 2 godine? Pritom svaki dan se buksnalo... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 da bi sanjao moram da dostignem REM fazu, a retko kad spavam toliko =/ ← umrećeš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 U poslednje vreme se ne sećam svojih snova,iliti što bi neki rekli ne sanjam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Obichno imam koshmare......Najbolji su mi snovi kada letim ali su izuzetno retki... ← isti sluchaj , ali se to promenilo u zadnjih par nedelja , ne znam zashto... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 umreće Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 stalno sanjam da me neko juri kroz grad, shumu, polje... shtagod i uvek ono umrem od bezhanja fazon ne mogu da dishem al' i dalje bezhim shto se u stvarnosti nikad ne bi desilo crko bi posle 2 koraka i ispeglirao bi se =) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 e te jurenje tripove sam i ja imao kao klinac... al ono bas davno tipa prva polovina osnovne Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 fazon ne mogu da dishem al' i dalje bezhim ← probaj da spavash na ledjima Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 jok bre, da mi je dosadno na poslu rekao bih ti da si pozerka ← kao sto obicno kazes meni? :P da bi sanjao moram da dostignem REM fazu, a retko kad spavam toliko =/ ← hmmm...u to ime! :(( Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Apokalipsu u najrazlicitijim vidovima Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 upravo sam anjao a me murija nesto lera oko en znam ni ja chega i ispituju nekakvu subjektivnu odgovornost tj kako je moje neki postupak uticao na tamo enkog lika tj da li je on sad normalan, ili ej totalno prso u zivotu. tu ej anravno bio i cilim koji se enshto iznervirao u fazonu" nisam ja kriv shto taj lik sad tamo ejde govna"i ja kao"pa nisi sticaj okoolnosti"...;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 najstrasnije je sto sam zamislio Milica kako nesto izgovara tog tipa Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
srki Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Retko kad se secam snova, a shvatim da sam sanjao kad mi se dogodi Deja-Vu ... Jako ucestala pojava kod mene :( Gadan trip ... ← Desavalo mi se mnogo puta,sav se istripujem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 pozerko. ← hvala.....sad znam da je tvoj posao dosadan...... (nisi ni smajli stavio) isti sluchaj , ali se to promenilo u zadnjih par nedelja , ne znam zashto... ← znam ja........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 znam ja........ ← o rly? Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 poshto veoma malo i veoma retko spavam retko kad neshto i sanjam... ali kad sanjam, e to su onda snovi sa tematikom neke dobre horor knjige... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted February 24, 2006 Author Report Share Posted February 24, 2006 al npr shta mi je dobar trip , legnem uzmem diskmen , i pustim muziku u negde u polusnu me uvati neki trip uz muziku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 o rly? ← Pa kad si mi rekao, kako netju znati..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Pa sanjam neke svoje avanture i neke bicharke na travi, i talas koji preti da sravni sve Uno, Due, Tre!!! Quote Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Najgorshi su tripovi u snu kada te neko juri o.O Ali evo shta se meni recimo deshava...neko me juri i ja shto jache i brze hocu da trchem sve sam sporiji i sporiji i sustizu me ti koji me jure ( ali poshto sam ovakve snove sanjao mali milion puta izvalio sam da kada trchim unazad trchim brze...aha shta je sad :P ) Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 ^^^sta WoW uradi od choeka Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Ne,ne,ne,ne dechko...ovo su snovi mnogo pre WoWa =/ Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 (edited) ...ja se provucem kroz nju i izadjem kroz wc solju u ortakovoj gajbi!!!! ← Iz kog je to filma? sanjam dan kad ćeš doći do bekstejdža sa korpom punom cveća da izmasiraš mi leđa ← Škabo maestro! cesto sanjam kako hodam negde i onda tako propadam... ← Psiholozi su zaključili da su snovi sa propadanjima ili padanjima u kakve bezdane i slično znak da fizički rastemo. svi cemo mi umreti. jedino pitanje je shta radimo sa vremenom koje nam je preostalo.. ← ,Feb 24 2006, 15:51]...uvek ono umrem od bezhanja fazon ne mogu da dishem...← Imao sam snove kao se davim i onda se probudim i skontam da mi je faca u jastuku, možda imaš isti trip... @(off)topic: Ima nešto u pisanju ovih "laki" postova... Edit: Mada kad pogledam vidim da treba još da vežbam. Edited February 25, 2006 by Prist Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts