Dušan_ Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 atila sad si najeb'o, naljutio si grina,a nosi nozh uvek sa sobom ← Jel rambo ili kuhinjski ? Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Opusteno Greene reci ako treba da udruzimo pojaseve realnog aikida ja imam narandzasti ti plavi ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Sav sam se uplasio :D nemoj molim te ciko da me diras! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 nije svima vama dobro samo da se kacite e puko mi je kurac vise samo da znate! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 nije svima vama dobro samo da se kacite e puko mi je kurac vise samo da znate! ← Haha, moj covek... Veruj mi nemas nista od toga, u rocu sam i ja sam resio da navatam neke klince koji su se kurcili preko foruma i hteli mene i gisketa da biju stanglama, kada smo ih navatali na turu i giske (jebesh mi sve ako znam kada se taj covek zajebava) koji se namrcio i zavrnuo rukave ovi pobegose... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wombat Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Haha, moj covek... Veruj mi nemas nista od toga, u rocu sam i ja sam resio da navatam neke klince koji su se kurcili preko foruma i hteli mene i gisketa da biju stanglama, kada smo ih navatali na turu i giske (jebesh mi sve ako znam kada se taj covek zajebava) koji se namrcio i zavrnuo rukave ovi pobegose... ← Brutalan covek tuce decu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Jel rambo ili kuhinjski ? ← to je perorez Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Pa pasce berba usiju! Ja nisam lik koji se lako nervira ali kada vidim likove nemoraju da budu deca koji imaju 60 kila sa tastaturom i misom da se loze i meni iskenjavaju pozli mi! Necu ja nikoga da jurim ali posto cu od sada da dolazim na svaki wc3 tur ko oce da se kaci neka pridje slobodno mada cisto sumnjam da ce to neko uraditi ali nema veze! Svi imaju velika muda na forumu ... a imam osecaj da jedino sto ima veze sa tucom su videli na internetu i kada su ih ugnjuetavali u skoli! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Kao prvo ja ti se nisam lozio, nego napisao da me nervira kada me neko uci o necemu o cemu znam bolje nego verovatno 97% ljudi ovde, posebno na onako prepotentan nachin, tipa idi pogledaj ladder page malo. Ali ok...stagod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 26, 2006 Author Report Share Posted February 26, 2006 freeman i zerox 3 dana ban. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 ...o necemu o cemu znam bolje nego verovatno 97% ljudi ovde...a posebno na onako prepotentan nachin...← ^^ Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Shta ti je smeshno tu Savke, leba ti? Ne razumem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Jebiga onda... ;) Ma chisto sam onako bezveze zapazio da lika prozivash da je prepotentan,a predhodnoj rechenici izjavljujesh(bilo tachno ili ne,nebitno) kako o warcraftu znash vishe nego 97% foruma... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 to nema veze sa prepotentnoscu , nego realno gleda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 27, 2006 Author Report Share Posted February 27, 2006 Jebiga onda... ;) Ma chisto sam onako bezveze zapazio da lika prozivash da je prepotentan,a predhodnoj rechenici izjavljujesh(bilo tachno ili ne,nebitno) kako o warcraftu znash vishe nego 97% foruma... ← shto je savrsheno tachno. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 grine priznaj da si fuxa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 shto je savrsheno tachno. ← Shto je meni savrsheno ok. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 grine priznaj da si fuxa ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FastAbuse Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Uau Greene, o warcraftu znas vise od 97% foruma. Ti si moj idol :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Ko tebi rushi sneshka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 shto je savrsheno tachno. ← ^ ostali: mrsite muda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 28, 2006 Author Report Share Posted February 28, 2006 Uau Greene, o warcraftu znas vise od 97% foruma. Ti si moj idol :) ← dechko, ala ti pogreshno birash idole :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Не прави себи идола нити каква лика; немој им се клањати нити им служити. Jer se moze lako dogoditi da je idol reta Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 E crna tehnologijo i nauko, dade ti Lazi brz net :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 ? ^ ^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts