Doca Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 aauuu ala sam se najeo krilca,pomfrita i napio soka... sad jedem neki sladoled... sacu da geldam simpsons.... inace..skroz sam hepi...dobio sam 4 iz ruskog i 5 iz biologije... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Imam 7 dredova na zadnjoj strani glave, izgledam ko Predator. Danas treba da ih operem po prvi put, a sutra na uheklavanje istih... Baciću i neku sličicu kad budem imao. Inače dredovi rulaju, ribice lože se. Mislim ono ima ih par kojima se to gadi, ali većina je luda za njima. I ono najjače, kad te riba odmeri nema više komentara "onako, ok valjda", već su ili "jao bljak dredovi, obrijte mu glavu!!!", ili "jao dredovi, hoću da rodim tvoje dete!!!" Makar čovek zna na čemu je. God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Ne... Ostavila sam devojku ← sad ce te jos vise voleti forumashi ;))) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 kaki mi se. jedem 7days rolat sa cokoladom i malinom ;>. hihihi. "mmmmmm, unexplained bacon" © i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 evo i ja sam nabacio userbar... ma da mi je trulo zato sto ga svi imaju... al ajde... inace ucio matu...lepo mi ide;)) sad slusam neku muziku... vreme je ocaj... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 ep1c ne radi ti uSerbar... FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 brate...meni se vidi... aj videcemo da li je samo tvoj bag ili ne... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 ne vidi se I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Ne vidi ti se userbar, epiCHe . @topic: Jeo sad neke extra tople sendviche, u shkoli maximalno zezanje, mada se oseca tuga u shkoli shto brzo zavrsavamo. Meni se bash ostaje, ali sa celom generacijom naravno. Ovako je isto zezanje...ma super mi je realno (da kucnem u drvo)...osim shto se nisam pomirio sa devojchicom, ali jebiga, you win some, you lose some. Ostali smo bash extra, pa kapiram da ce to kad tad da se desi...I josh jedna extra vest koju sam saznao danas, cale prelazi u neku drugu firmu, i ono, uslovi su krajnje zanimljivi . Idemo valjda sutra na neku vecheru da proslavimo, ovako porodichno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 chudno... malo pre sam se logovao kao sharulja...i video sam ga... sacu da ga opravim... @green...gde jedete??...da dodjem :))) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Nemam pojma, ipak nas cale vodi. Ali, iz iskustva sam 99% siguran da ce to biti Pastuv na hipodromu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 oK:))) el mi se sad vidi signa...anyone? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Vidi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 na poslu kao i svakog drugog dana... ono dosada po malo ubija, pa sam ja pokushala nju da ubijem gledanjem filma koji me je samo josh vishe smorio... iskrena preporuka: nemojte gledati "Ice Harvest" osim ako niste na nekim drogama... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 bio do skole......vreme ocaj......odgledao porodnicno blago....sad bleja po netu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 ne vidi ti se userbar epiče Idi predaj papire i nemoj u shkolu. ← Nisam ja takav dobio sam 4 iz ruskog ← brate....:((( iz ruskog 4 :D vratio se iz škole,izfotokopirao nešto što mi treba za sutra pa sad blejaža na netu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 ja sam gladan :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 brate....:((( iz ruskog 4 :D ← s obzirom da ne znam nist aiz ruskog 4 je ekstra...ne treba mi vise;)) ja sam gladan :/ ← tip:idi jedi...mozda neces posle biti gladan... ljudi sto me karate...el mi se vidi userbar ili ne...? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 chek da stavim naochare.... vidi se, valjda... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Vec ti je green napisao :) ne radi j/k Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 @ep1c: prilično je stelt God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 ljudi ...vi to mene malo poprckujete,a? :D Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Ne vidi ti se userbar, epiCHe . @topic: Jeo sad neke extra tople sendviche, u shkoli maximalno zezanje, mada se oseca tuga u shkoli shto brzo zavrsavamo. Meni se bash ostaje, ali sa celom generacijom naravno. Ovako je isto zezanje...ma super mi je realno (da kucnem u drvo)...osim shto se nisam pomirio sa devojchicom, ali jebiga, you win some, you lose some. Ostali smo bash extra, pa kapiram da ce to kad tad da se desi...I josh jedna extra vest koju sam saznao danas, cale prelazi u neku drugu firmu, i ono, uslovi su krajnje zanimljivi . Idemo valjda sutra na neku vecheru da proslavimo, ovako porodichno. ← a keva i dalje ostaje nuklearka a ? :)) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Meni se bash ostaje, ali sa celom generacijom naravno. Uvek mo Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Nope, ne mogu. Uvek se nađe neka sisa koja opstruira sve. Mada takva sisa vam i ne treba u sledećoj godini. Mi koji smo sad III godina u Zemunskoj se dogovorismo da kolektivno upišemo Poljoprivredni, koji je nekih 200m od Zemunske... Ble'a God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts