overkind Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 1. Ima li neko muziku iz filma "Cigani lete u nebo"? Ruske ciganske stvari. Jako je lepo. 2. Gde da kačim stavri koje bih ja da podelim sa vama :)? Gde da ih "hostujem"? I ajde neka bude i treće pitanje 3. Imam ne ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 2)Ako nemas ftp il tako nesto kaci na free hostove tipa rapidshare.de .... 3)Pa Happy Corner je za sve sto je hapy a to nije samo hous Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted February 13, 2006 Author Report Share Posted February 13, 2006 A kako vi to imate ftp? :) Ozbiljno pitam. ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Najzgodnije ti je da koristis rapidshare, megaupload i tako te sajtove. Neko je bash pitao koji sve postoje pa su mu ljudi izlistali, ali su ti i ova dva sasvim dosta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 slobodno pm-uj nekog od moderatora ili admina. mene? da ne otvaramo hiljadu topika za svako pitanje. uostalom odgovoreno ti je na vecinu pitanja. lockujem. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts