Jump to content

nesanica

Kako se borite sa nesanicom?  

72 members have voted

1. 1. Kako se borite sa nesanicom?

• ja spavam normalno
      40
    • napijem se
      5
    • blejim na forumu
      11
    • brojim ovce
      12
    • kupio sam kontur jastuk
      4

Recommended Posts

Radim nocu,spavam danju. Uglavnom blejim dok ne zaspim. Popijem casu mleka ako mi nije frka za budjenje posto mleko me dovodi u komotozno stanje.Pojedem makovnjacu pride i mozes da zapalis planetu,ja cu samo da zbacim jorgan i da nastavim da spavam.

Jednom mi se desilo da nisam spavao 3 dana,bio sam u nekom stanju euforije,izgledao sam kao narkoman na najgorim drogama.Spavao sam 16 sati posle toga.Ali nista nije bilo ukusnije kao ta cetvrtina bureka sa mesom posle svega toga ...... mmmmmmmmmmmmmmmm...............burek .....

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jel se i vama de

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

ovo sve me nekako neodoljivo podseca na deo iz one chuvene pesmice:

"...spavanje je zdravo, organizmu prija,

uspavo sam gusare, pa sad spavam i ja..." :o)

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

jedno vreme sam imao trip da spavam po 3 sata dnevno i to je funkcionisalo godinu dana...

jer u fazonu, po jednom lekaru svako od nas ima vreme punjenja kod spavanja i kada spavamo preko tog vremena makar i minut to sve kretje iz pochetka.. probao sam i stvarno je palilo... uvek sam bio odmoran i hiper aktivan... no sada otpr spavam oko 5-6 sati i ok je sasvim...

A to oko nespavanja sam samo jedan dan u vojsci imao problem... dobih napokon jedan nagradni dan odmora i nisam mogao da spavam!!! grrrr...

no proshlo me...

vishe sam u tripu da kako god i gde god legnem, sednem, stojim... mogu da zaspim :)

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

Sto se spavanaj tice nemam problema ... lezem u 12 (max 1) i ustajem u 7 a.m svako jutro vec 6 godina (naravno samo radnim danima) :)

Inace paradoks je da sam i u nekim momentima ovo gadno krsio, tipa nisma spavao dva-tri dana, ili redovno za vikend lezem posle 6 ujutru i ustajem kad se probudim sto znaci posle dva popodne, ali nemam frku da se vratim u normalan ritam radnim danima :p

Druga prica je sto nekako skacem nocu i mesecarim ... tripujem se i tako to :) Kad sam bio klinac (8-12god) imao sam trip da krenem da se skidam go iz cista mira i da se vratim da spavam go ... znaci katastrofa. Sva sreca pa ovakvi vidovi mesecarenja su me prosli tako da sad maksimalno skocim iz kreveta i malo se prosetam, dok neskapiram sta radim pa se vratim da spavam ... :)) Jednom sam tako ustao i krenuo napolje, znaci otklucao sam vrata, i sva sreca da je pored mene bila tadasnja devojka da me zaustavi inace ko zna gde bi zavrsio ... to je bio bas extrem, prvi i nadam se posledni put da se sam nisam probudio i skapirao sta radim :)

Inace citao sam negde da sex/drkanje pomaze samo kod muskaraca - zene to neuspavljuje ... mada kod moje bivse i nisam tako nesto primetio ... al ajde :) Meni licno to pomogne po nekad, ali mnogo vise volim da se istusiram i pojedem plazma keks i melko = posle toga spavam ko jagnje ;p

sex, drugs and bio food!

eeek... a ako patish od temporeri insomnije? :D

kad sma bio u shpaniji deshavalo mi se da ne kuntam po 2 ipo dana... (previshe ludovanja [:D] bez ikakvih gudri itd... )

u ameriki nisam spavao isto jedno 2 dana tri cetri puta... uf kolko sam se raspao tad strashno... a tek oni periodi od 2-3 sata sna... josh gori raspad... raspadanjeeeee [:D]

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

Sto bi je uspavljivalo da ti izdrka? [roflmao]

Inace mojne da kakite sa tim "ne spavam po 3 dana" forama, bez droge je to maltene nemoguce (za nas netrenirane za tako nesto). Ja pucam vec posle max 30 sati.

shtavishe vrlo je moguce, ja drogu nisam nikada probao, a u svojim ircerskim danima mi je maximum bio 56 sati ;)

Pa to je tek nesto vise od 2 dana, ovde se spominju neke sulude cifre.

Ako sumnjash u moju cifru od 5 dana, znaj da posle 4 meseca takvog zivota imam trajne posledice, kao sto sam rekao organizam se privikne na malo sna ili na neocekivan nedostatak istog i da, prethodeci tih 5 dana su bila 2 meseca - spavam, dva dana ne, malo sna 4-5 h, o5 2 dana ne , pa kunt od 20h , pa 3 dana normalno , o5 2 dana bez ... malo je reci haos.Evo i koleginica moze da potvrdi koliko i dan danas umem da ostanem budan kao i koliko me je teshko probuditi - mislim da ima i neke slike da to dokaze ali nisam siguran ;)Ostavicemo njoj da potvrdi ili negira.

Guest kli[c]a

ja jednostavno kada legnem da spavam ma koliko mi se ne spava drzim zatvorene oci i ma koliko da mi je toplo prekrijem glavu jorganom zato sto me je strah da ako otvorim oci da ce neka spodoba da mi se nadje ispred lica

over and out

Edited by kli[c]a