Guest Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Neki dan sam kao omadjijan proveo 2 sata na ovom sajtu. Navrle su emocije. Od VIC-20 koji nije mogao da radi jer je bio za USA trziste, preko spektruma, atarija, amige. Zamalo da zaplacem :) kako danas ova sranja od unificiranih kanti nemaju dusu http://www.old-computers.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 turbo 250 4tw ;p Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 turbo 250 4tw ;p ← pa podesavanje azimuta na kasetasu...eee to su bila vremena ;) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 mmm.. fakin dani spektruma vezanog na mini liniju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Moj C64 i dalje radi :) Slika je malo lo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 mmm.. fakin dani spektruma vezanog na mini liniju U prvo vreme nesto nije radio kasetofon pa sam kao "programirao" ... i prepisujes iz knjige jedno tri strane da bi ti se na kraju pojavio crveni trougao na zelenoj pozadini ... i ono kao .... vaaaaaaaauuuuuu .... btw, PC press pravi neki "muzej racunara" ili tako nesto, nisam bas najbolje razumeo jer nisam detaljno citao, ali to deluje kao zanimljiv projekat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Ozbiljno? Posto sam prestao da citam pc press, aj bas cu sad da pogledam. BTW Laki, kad se vidimo nekom prigodom imas od mene milku. Znaci posto mi je opet (milioniti put) nestala ikonica za CDRom, spremim se juce za reinstall wina i u klonji citam digital i vidim savet za resenje tog problema, a autor milan dj. :) Isprobah i radi :) Bice od tebe haker :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 (edited) Haha :) E da i ja iskoristim priliku da se zahvalim Lakiju na odličnom reviewu Neverwinter Nightsa u SK-u leta 2002. Dakle kad se igra pojavila, pročitao sam review u Gameru gde je onaj tardre Trifković (ili tako ne Edited February 10, 2006 by voodoo^nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 U prvo vreme nesto nije radio kasetofon pa sam kao "programirao" ... i prepisujes iz knjige jedno tri strane da bi ti se na kraju pojavio crveni trougao na zelenoj pozadini ... i ono kao .... vaaaaaaaauuuuuu .... btw, PC press pravi neki "muzej racunara" ili tako nesto, nisam bas najbolje razumeo jer nisam detaljno citao, ali to deluje kao zanimljiv projekat. ← Ja godinu dana nisam imao kasetas, prepisao sam celu jebenu knjigu...i vecito kupovao moj mikro u nadi da ce izaci neka igra za tipkanje u basicu :PpPp Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Na Komodoru je sve bilo pesma... popuni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 Ozbiljno? Posto sam prestao da citam pc press, aj bas cu sad da pogledam. mislim da ima nesto i na sajtu, lupi www.pcpress.co.yu, bio je neki banner valjda pri vrhu, ili na kraju pogledaj u casopisu. BTW Laki, kad se vidimo nekom prigodom imas od mene milku. Znaci posto mi je opet (milioniti put) nestala ikonica za CDRom, spremim se juce za reinstall wina i u klonji citam digital i vidim savet za resenje tog problema, a autor milan dj. :) Isprobah i radi :) Bice od tebe haker :) Drago mi je da sam mogao da pomognem :)) E da i ja iskoristim priliku da se zahvalim Lakiju na odličnom reviewu Neverwinter Nightsa u SK-u leta 2002. Dakle kad se igra pojavila, pročitao sam review u Gameru gde je onaj tardre Trifković (ili tako ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Jeste da je to spejs šatl za ove što ste naveli, ali ja još imam 286icu u podrumu! Na njoj blejah sa 3 godine. Nije da sam imao pojma sa kompovima... Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts