Wulfgar Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 Set lista iz Madrida, 6. oktobra: - War of Wrath - 1. Into The Storm 2. Born In A Mourning Hall 3. Nightfall 4. The Script For My Requiem 5. Fly 6. Valhalla 7. Time Stands Still (At The Iron Hill) 8. A Past And Future Secret 9. Majesty 10. Bright Eyes 11. This Will Never Ends 12. And Then There Was Silence --------------------------------------------- BIS 1 13. Welcome to Dying 14. Another Stranger Me 15. Imaginatios From The Other Side --------------------------------------------- BIS 2 16. The Bard's Song (In The Forest) 17. Mirror Mirror What. The. Fuck. Svirali su Attws uzivo!? Mooooraju i kod nas... :(((((((( morajumorajumoraju. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 jebote u 8 pocinju...pa sta je to, deca moraju da budu kuci do 11...wule konju, javi se da se nadjemo tamo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 Dule volu, poslao sam Kalini sinoc poruku, valjda ce da mi se javi kad vi smederevci ujashete u grad. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 omgz pa ti si ziv...i jos na forumu u isto vreme...ajde cujemo se, ali mislim da je kalina na faxu do 8 uvece tako da cemo morati nesto da izfrikombinujemo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 omgz pa ti si ziv...i jos na forumu u isto vreme... It's a special day today... ajde cujemo se, ali mislim da je kalina na faxu do 8 uvece tako da cemo morati nesto da izfrikombinujemo... Kakav crni fax, isfrikombinovacemo to da on nece ici na faks. Ili mozemo da uletimo na predavanje k'o mama i tata i da zamolimo profesora da pusti malog Acu postho danas ima odavno ugovorene vanshkolske obaveze. btw, chisto da se zna - ti mu dodjesh mama Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 SOTONA :) Ja podjoh! Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 ok... da sad bi trebalo da je sve gotovo...naredjao sam gajbi listu koja je pocela u 10 ko se dovukao gajbi , umesto da ode na after u kst nek kaci slike da se ubijem lepo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 (edited) Koncert je bio... neverovatan. Zamislite atmosferu sa najboljeg metal koncerta na kojem ste bili i to pomno Edited October 17, 2006 by Trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Keva koncert. Teshko ce neko ovo da nadmashi (at least in my book ). A bio je i Attws! Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 17, 2006 Author Report Share Posted October 17, 2006 (edited) Kakav MegaVrh koncert. Najjača bleja ikad. Fino smo otpevali Bard's Song all by ourselves, svaka nam čast :) Ako nađem neke slike, kačiću. PS. Jel prvi bis počeo sa Mordred's song? Edited October 17, 2006 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelegorm Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Otkud to da su svirali ATTWS?Mislim pesma traje 14 minuta..Koliko su je sinoc svirali? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 17, 2006 Author Report Share Posted October 17, 2006 Pa otprilike toliko :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Otkud to da su svirali ATTWS?Mislim pesma traje 14 minuta..Koliko su je sinoc svirali? Izbacili su "so the judgement's been made..." deo i onaj dugachki fade-out, ali sve ostalo je bilo na mestu, tako da, kao shto reche voodoo - otprilike toliko. Najbolje potroshenih 2000 din. EVAR!!1!1 Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 17, 2006 Author Report Share Posted October 17, 2006 (edited) Kako čujem Hansi je izgleda bio bolestan i pod temperaturom, al je opet razbio. Majstor. Edited October 17, 2006 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Nemam zamerki, sem, eventualno toga Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 wule ti si gej:D btw, evo i ja kao objektivni nemetalac da kazem da je bilo ekstra:)...btw, moze samo neko da mi objasni zasto na metal svirkama uvek mora da bude guranja i shutki:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 ja sam se na kraju koncerta setao kroz gomilu i pevao past and future secret:) tu i tamo mi se pridruzi neki lik :) me too koncert je bio genijalan nenadmasan i sve sto ide uz to. soulforged i a past and future secrets bi ga ucinile jos boljim, no to je trazenje dlake na jajetu Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 wule ti si gej:D btw, evo i ja kao objektivni nemetalac da kazem da je bilo ekstra:)...btw, moze samo neko da mi objasni zasto na metal svirkama uvek mora da bude guranja i shutki:) Ja takodje mogu izretji ove rechi. Jedina zamerka mi je bila onakav ulaz. Trebali su da organizuju neki specijalni ulaz za Press a ne da prilikom ulaska se pretvorim u mleveno meso i izgubim gay nevinost. Bedak shto se nismo sreli :D Gde si ti bio? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 17, 2006 Author Report Share Posted October 17, 2006 Da pikčaaz: http://www.nadlanu.com/Site/Images,intLang...emID,21433.html Ovo je ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Bilo je vr'. Neam nikakvu zamerq osim oko ulaska, pustali su ljude na slamchicu unutra, sa druge strane u svoj toj gomili sam upoznao Satana(/wave), vat'o me feg . Sve u svemu zachin C i 'OCEMO OPET!!!! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 17, 2006 Author Report Share Posted October 17, 2006 Jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 ulaz jbt.. mi doshli oko pola 7 ispred skca, rekli nam da ce nas pustiti u 7. u 8 meni nije dobro od guranja i izlazim kad sam izashao vidim pola ekipe iz sm koji su takodje odustali (poshto smo mi fini, ne mozhemo da mirishemo smrad neokupanih metalaca, bar ne toliko dugo), koji sede na stepenicama. kasnije smo opushtneo ushli. super je bio koncert, svaka im chast al bez Majesty, Welcome to Daying, Under the Ice :((((( bolje da su njih svirali, nego and then there was silence.. nego, shtto je hansi rekao da ne mogu da sviraju majesty ? Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 17, 2006 Author Report Share Posted October 17, 2006 reko je samo "ajm afrejd it iznt pasibl tunajt"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 18, 2006 Author Report Share Posted October 18, 2006 (edited) I jo Edited October 18, 2006 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 nego, shtto je hansi rekao da ne mogu da sviraju majesty ? Mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts