Jump to content

Dobio sam pisamce iz Hrvatske

Recommended Posts

Slusaj cetnicka fukaro:

Najvazniji Teslin izum je transformator a ostalo je tek sitna boranija prolupalog naucnika. Transformator bi bio i kasnije izmisljen ( nije valjda da sumnjas) a ostalo sto je Tesla izumio je prelijevanje iz supljeg u prazno. Inace Nikola Tesla je bas kao i Leonardo de Vinchi bio homoseksualac i zato se dao kastrirati jer bi u to vrijeme bio kao peder izlozen javnom lincu. Nesposoban kao i svaka srbenda...nije uspio komercijalizovati taj slucajni izum i umro je u najvecoj bijedi kao niko i nista. Kasnije su ga cetnici u (bivsoj-hvala bogu) drzavi uzdigli do neba kao nekoga vele vaznog a u svijetskim mjerilima je bio tek -malo nadareniji izumitelj. U svakom slucaju ne kalibar Newtona, Watta, Edisona....

Ako cemo mak na konac...on je bio Hrvat pravoslavne vjere. Nije da ga svojatam...eto vam ga tamo...uostalom peder fukara ne moze biti nas.

Sposobnost nas Ustasa iz Hercegovine si osjetio u ovom ratu. Klali smo vas prosli rat (moj did kaze..."kla sam ih ka zecove") a u ovom ratu smo vas nahuskali na balije i jos vam skupo prodavali naftu vise Stoca. I vi nam jos bili zahvalni. A mi udobno ogozgo posmatrali kako se vi i balije gonjate oko kostiju. Usa kerovi.

A u sustini ste vi i balije isto govno i nadam se da cete se ponovo dokaciti i istrijebiti medjusobno a tada ce BiH biti cista i nasa. Uostalom sad smo jaci od cetnika i balija zajedno. Najbolje smo opremljeni, placeni i istrenirani. Vojska republike srpske i armija BiH bi sad protiv nas pretrpjele poraz snova.

Inace...neki dan u nocnom klubu izmedju Gruda i Imotskog (Vinjani Donji) bila neka striptizeta koju je moj rodijak karao za 50 maraka. Nije to neka vijest...vijest je da je mala originalna Beogradjanka. Eto na sta ste spali....jebemo vam ponos za 50 maraka.

Edited by Klinac Balavac

This post has been edited by Klinac Balavac

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

dobro da li stvarno mislis da je ovaj post vredan topika?

Pa e-mail (valjda si mislio na e-mail) kao poruka neke budale meni, obično članu nekog foruma nije vredna topika. Ali ovo kao pojava je i te kako vredno topika. Da nije ništa napisao, osim onog "kla sam ih ka zecove" bilo bi vredno rasprave...

Stvarno bi mi bilo lakše da shvatim beskonačnost univerzuma nego um takvog "čoveka".

Edited by Klinac Balavac

This post has been edited by Klinac Balavac

Pa e-mail (valjda si mislio na e-mail) kao poruka neke budale meni, obično članu nekog foruma nije vredna topika. Ali ovo kao pojava je i te kako vredno topika. Da nije ništa napisao, osim onog "kla sam ih ka zecove" bilo bi vredno rasprave...

Stvarno bi mi bilo lakše da shvatim beskonačnost univerzuma nego um takvog "čoveka".

sta je bitno,da vidimo da postoje retardi u hrvatskoj?

ili treba da ga shvatimo?

ali nema veze,admini ce prosuditi...

salt wat fish fresh wat fish?

to pismo samo pokazuje koliko je taj covek u stvari zaostao... to si mu trebao predociti u jednoj kratkoj inteligentoj recenici...

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

S jedne strane je sranje da mi raspravljamo o idi(j)otu koji je napisao ono gore, ako je to neko uop

Edited by [oveRk1nd]
...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.