Klinac Balavac Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 (edited) Slusaj cetnicka fukaro: Najvazniji Teslin izum je transformator a ostalo je tek sitna boranija prolupalog naucnika. Transformator bi bio i kasnije izmisljen ( nije valjda da sumnjas) a ostalo sto je Tesla izumio je prelijevanje iz supljeg u prazno. Inace Nikola Tesla je bas kao i Leonardo de Vinchi bio homoseksualac i zato se dao kastrirati jer bi u to vrijeme bio kao peder izlozen javnom lincu. Nesposoban kao i svaka srbenda...nije uspio komercijalizovati taj slucajni izum i umro je u najvecoj bijedi kao niko i nista. Kasnije su ga cetnici u (bivsoj-hvala bogu) drzavi uzdigli do neba kao nekoga vele vaznog a u svijetskim mjerilima je bio tek -malo nadareniji izumitelj. U svakom slucaju ne kalibar Newtona, Watta, Edisona.... Ako cemo mak na konac...on je bio Hrvat pravoslavne vjere. Nije da ga svojatam...eto vam ga tamo...uostalom peder fukara ne moze biti nas. Sposobnost nas Ustasa iz Hercegovine si osjetio u ovom ratu. Klali smo vas prosli rat (moj did kaze..."kla sam ih ka zecove") a u ovom ratu smo vas nahuskali na balije i jos vam skupo prodavali naftu vise Stoca. I vi nam jos bili zahvalni. A mi udobno ogozgo posmatrali kako se vi i balije gonjate oko kostiju. Usa kerovi. A u sustini ste vi i balije isto govno i nadam se da cete se ponovo dokaciti i istrijebiti medjusobno a tada ce BiH biti cista i nasa. Uostalom sad smo jaci od cetnika i balija zajedno. Najbolje smo opremljeni, placeni i istrenirani. Vojska republike srpske i armija BiH bi sad protiv nas pretrpjele poraz snova. Inace...neki dan u nocnom klubu izmedju Gruda i Imotskog (Vinjani Donji) bila neka striptizeta koju je moj rodijak karao za 50 maraka. Nije to neka vijest...vijest je da je mala originalna Beogradjanka. Eto na sta ste spali....jebemo vam ponos za 50 maraka. Edited February 5, 2006 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 dobro da li stvarno mislis da je ovaj post vredan topika? Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 (edited) Vidi se da je visokoobrazovan, tehnički potkovan i pametan. EDIT: Mislio sam na tog usta Edited February 5, 2006 by voodoo^nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Hrvat nacionalista big-deal, ionako ni ovde situacija nije bolja. Ochekujemo tvoj odgovor da postujesh ili shta? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted February 5, 2006 Author Report Share Posted February 5, 2006 (edited) dobro da li stvarno mislis da je ovaj post vredan topika? ← Pa e-mail (valjda si mislio na e-mail) kao poruka neke budale meni, obično članu nekog foruma nije vredna topika. Ali ovo kao pojava je i te kako vredno topika. Da nije ništa napisao, osim onog "kla sam ih ka zecove" bilo bi vredno rasprave... Stvarno bi mi bilo lakše da shvatim beskonačnost univerzuma nego um takvog "čoveka". Edited February 5, 2006 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Pa dobro, i ovde nekog četnika učesnika ratova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Pa e-mail (valjda si mislio na e-mail) kao poruka neke budale meni, obično članu nekog foruma nije vredna topika. Ali ovo kao pojava je i te kako vredno topika. Da nije ništa napisao, osim onog "kla sam ih ka zecove" bilo bi vredno rasprave... Stvarno bi mi bilo lakše da shvatim beskonačnost univerzuma nego um takvog "čoveka". ← sta je bitno,da vidimo da postoje retardi u hrvatskoj? ili treba da ga shvatimo? ali nema veze,admini ce prosuditi... Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 ovo email od pre nekoliko godina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted February 5, 2006 Author Report Share Posted February 5, 2006 (edited) marke... Ne znam, da nisu konvertibilne marke, ne znam koji je kurs? Kaže da je iz Hercegovine... Edited February 5, 2006 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted February 5, 2006 Author Report Share Posted February 5, 2006 (edited) [roflmao][roflmao] Pejstovao sam u gugl početak prve rečenice, i evo šta sam dobio... [roflmao] http://www.beocity.com/komentari/?god=2002&mes=8&dan=24 Ajde neka se javi, ko se to šali sa mnom? Edited February 5, 2006 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 to pismo samo pokazuje koliko je taj covek u stvari zaostao... to si mu trebao predociti u jednoj kratkoj inteligentoj recenici... Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted February 5, 2006 Author Report Share Posted February 5, 2006 ← Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Inače Klinče Balavče, bespotrebno si mi digao pritisak ove hladne zimske večeri, hvala ti na tome. Drugi put u podnaslov teme stavi da je u pitanju prozivka na nacionalnoj osnovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted February 5, 2006 Author Report Share Posted February 5, 2006 Šta oćeš, kad je zima od pritiska se zagreješ. Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Da da, naročito kada su povi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Šta sve neću videti :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 jes vala ima nacionalista i kod nas i kod njih... samo sto se nasi ni dedovi ni ocevi ne hvale da su klali nekog... izopacena nacija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 (edited) S jedne strane je sranje da mi raspravljamo o idi(j)otu koji je napisao ono gore, ako je to neko uop Edited February 5, 2006 by [oveRk1nd] Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Ja pu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 BFG? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 killygor?! Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Quake? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Da se mi lepo mobili Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 ideeemo baja mali knindza nas predvodi!!111juris:)) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 ideeemo baja mali knindza nas predvodi!!111juris:)) ← Duni vjetre, preko jetre... Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts