_Gotti_ Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 spu jel mozes da mi das broj mob-a pa da se chujemo...(widimo)-upoznamo :D don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
darK.One Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 (edited) prvo sam se zgranuo i onda sam ih zamislio i onda sam se skenjo Edited March 22, 2006 by darK.One You're out of touch I'm out of time But I'm out of my head when you're not around Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 migsha...bash si se nekako usukao u faci na toj slici. Kada sam je video, samo sam pomislio na film Mashinista. ← na toj slici imam 79 kila morash da me razumesh vracam se na steady flow... 83 sad :) @migsa esam ti rekao da prestanesh da vashdu pakle vidi na shta lichish :D ← :)))) ( ).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 spu jel mozes da mi das broj mob-a pa da se chujemo...(widimo)-upoznamo :D ← Da li si ti normalan?? 'el' ti ja lichim na nekog popa a? kad napunish osamnaest... lol Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 eo jedna nedeitovana slikano telefonom ;>. » Click to show Spoiler - click again to hide... « i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 to mu je verovatno sestra pa krije;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 sto ste tako ubedjeni da je zensko ?:P :)) e manijaci manijaci ... ;) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 ja aka "isao sam u prvu smenu pa sam raspao" i ortakinja » Click to show Spoiler - click again to hide... « Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 ^^jbt kolke minđuše, kao gatara... God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 ^ epiche pa ti ko da volish da se slikash ujutru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 jes vala,velike mindjuse @stalja...brate ja toliko nisam foogenican da je to strasno... ovo mi je cak jedna od normalnijih slika :( Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 sto ste tako ubedjeni da je zensko ?:P :)) uuu shta ti rekla za sestruuuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 sto si isek'o? daj da vidimo to zensko ^_^ ← nie sestra. bivsa riba. al nie za javnost. ;>. ljubi vas steva *. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 ja aka "isao sam u prvu smenu pa sam raspao" i ortakinja » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← ahahah ep1ce sad si ugasio kad cuje milenko da si mu okacio sliku sestre na net ima da te razapne znas kakav je dement ;PPPPPP T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 nego, đape, vidim da se ovde trguje nekim brojevima telefona.. čika-admin je odradio posao, ne treba 300 ojra, al mo postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 najnovija, sa vidnom razlikom u nadmorskoj visini... » Click to show Spoiler - click again to hide... « Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 ^ jel to verenik ?:) cool cool , jos malo pa licis na ribu sa avatara ;) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 i uz malo sretje za sledetje olimpijade tjemo te spremiti za prvu SCG sumo reprezentaciju Hehe :)) to bi bio 3p Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 ja aka "isao sam u prvu smenu pa sam raspao" i ortakinja » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← ko pre devojci, njemu devojka :) Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 evo ga ja ;) Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Joj Doco kada peja(ne sa rura ) sazna da si mu kačio slike ribe na net Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 ^ jel to verenik ?:) cool cool , jos malo pa licis na ribu sa avatara ;) ← on lichno i personalno :o) lichim negro shta, samo mi one kapljice krvi oko usta fale :o) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 on lichno i personalno :o) lichim negro shta, samo mi one kapljice krvi oko usta fale :o) ← ovo je 21. vek, ne morash krv da mu sisash - samo mu uzmi kreditnu karticu Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 ovo je 21. vek, ne morash krv da mu sisash - samo mu uzmi kreditnu karticu ← a ko kaze da vec nisam :p Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 evo ga ja ;) hahahahaha Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts