G!!! Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 188/88kg gajbica ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 (edited) ala je ovaj Kori lit... :) elem...longli...lep ti taj Zvezdin shal :))) a sad... unecu vam strah u kosti... ovde je jedino smesno ispao lik skroz levo...a konjina koja je upropastila sliku je Neman!~! (lik koji je pao godinu zbog WoW-a)..pored njega je Sharulja (u crnoj jashi)... a ja sam naravno glavni baja...stojim iznad njih » Click to show Spoiler - click again to hide... «fear me Edited March 11, 2006 by ep1c Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 uneo si Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 niko ne unosi strah dobro kao chizra neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 steta sto je menjao avatar :( Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 de nestade 200 postova??? neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 (edited) » Click to show Spoiler - click again to hide... « ja sam onaj sa leva :) cisto da ja okachim neku moju sliku posto svi nesto kao kachite... Edited March 12, 2006 by eX1|e Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 kosa ti izgleda ko u francuskog umetnika :( a oni su nezhni i krhki :( jesi li i ti nezhan i krhak? :( neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 provalio si me visok sam 160 cm i imam 90 kila :( ← ti si lep. davno beshe, al vozili smo se zajedno jednom u targinoj korsi, ti, targa, mirishljavi boris veliki, i ja.tako da znam koliko si visok i lep! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 ti si lep. davno beshe, al vozili smo se zajedno jednom u targinoj korsi, ti, targa, mirishljavi boris veliki, i ja.tako da znam koliko si visok i lep! ← Touche ! Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 kosa ti izgleda ko u francuskog umetnika :( a oni su nezhni i krhki :( jesi li i ti nezhan i krhak? :( ← a jesam :( *wink wink* :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 ti si lep. davno beshe, al vozili smo se zajedno jednom u targinoj korsi, ti, targa, mirishljavi boris veliki, i ja.tako da znam koliko si visok i lep! ← Ovoj ne nesto najlepse sto mi je iko u zivotu reko, smrciki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 ponekad previše dobro glumite gejeve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 pogotovo ovaj stator, mislm marelica ;) sorry, josh jedared, potpuno sam bio zaboravio :* No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 SATAN je kolatchitj! Sto bi Bombarder rekao koljeeeeeeeeeeeeeeeeeem i pada mi napamet shta si odma pomislio, pa da ti odgovorim - ja sam skoro jedina riba koja se nikada nije muvala s njim HA! Pa naravno da nisi.Ja znam licno lika i ok je ali je fizicki tako ogavan da nemam reci... e mrzi me da uploadujem, imam sliku u profilu, samo shto sad imam crvenu dugu kosu Davaj da vidimo Eh da red je malo na mene: 1.Zavodim maloletnicu i dajem joj alkohol : http://i30.photobucket.com/albums/c340/SATAN-/F1010034.jpg 2.Zaveo sam je : http://i30.photobucket.com/albums/c340/SATAN-/F1010006.jpg 3.Kako sam opasan(imam opasach) : http://i30.photobucket.com/albums/c340/SATAN-/F1010012.jpg Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 steta sto je menjao avatar :( ← tjuti nemoj da ga vrati... :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 ^^ jesi li je jebao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 (edited) nemojte ponovo ako Boga znate :) Edited March 12, 2006 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Sto bi Bombarder rekao koljeeeeeeeeeeeeeeeeeem Pa naravno da nisi.Ja znam licno lika i ok je ali je fizicki tako ogavan da nemam reci... Davaj da vidimo Eh da red je malo na mene: 1.Zavodim maloletnicu i dajem joj alkohol : http://i30.photobucket.com/albums/c340/SATAN-/F1010034.jpg 2.Zaveo sam je : http://i30.photobucket.com/albums/c340/SATAN-/F1010006.jpg 3.Kako sam opasan(imam opasach) : http://i30.photobucket.com/albums/c340/SATAN-/F1010012.jpg ← Lazo gmazu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Stigla keva iz praga i donela mi neke suvernire » Click to show Spoiler - click again to hide... « Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 nama obichno zwerko i lucky donose takve suvenire:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Jel mogu da dođem kod tebe? pico jedna,životna želja mi je da probam Češko pivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Stigla keva iz praga i donela mi neke suvernire » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← u stvari ti si hteo da kazes da imas prozore na gajbi,jel tako? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 ma poenta je u slushkama ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 ponekad previ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts