killYg0r Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 da nemas frizuru tipa french peasant i taj pogrbljeni stav kako bi se videle plochice, bio bi lep ← Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 u profilu je slika gde sam potpuno ispravljen nema plocica? frizura je stvar ukusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 ^ ok ,ok .. skapirali smo da si izuzetno lepo gradjen :))) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Ivanin 18-ti rodjendan...... 1.prvo slavljenica...tj Ivana » Click to show Spoiler - click again to hide... « 2.me and Tijanica » Click to show Spoiler - click again to hide... « 3. Borcha nas napushta a Zhare mu detaljno objashnjava kako da dodje do centra... » Click to show Spoiler - click again to hide... « 4.me » Click to show Spoiler - click again to hide... « 5.tjutju » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← OMFG GGG Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Slik'o bi se i ja u nekoj troo majici u cilju pospe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 (edited) @skrimke zbog slike u tvom profilu smejao sam se danima. Edited March 8, 2006 by Spils Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 naglasavam da ni na jednoj slici nije poenta moja gradja slike mi se jednostavno svidjaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 sad bi te neki zajebavali što radiš biceps sa 18 kg :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 imam 100 slika na kojima sam ispao 100x uradjeniji.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 drogirash se i vezbash u teretani • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 u profilu je slika gde sam potpuno ispravljen » Click to show Spoiler - click again to hide... « Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 sad bi te neki zajebavali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 (edited) c c c... pustite choveka na miru :P jbg, polako... bolje 15kg nego da dobije upalu... Edited March 8, 2006 by Therion lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 chetvrta je izazovna :) a na petoj se dama oznojila, shto znachi dve stvari, prvo: bilo je energichno, drugo: ne koristi anti-perspirant. gazdaritza je extra limotitj izgleda (ili si ti zhirafa), a mozda mu je dala shotu, al se ne vidi jasno ← Thnx Dami je ochigledno bilo too hot Nejasne su slike...manijak koji je slikao je bio ''malo'' pripit Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Ivanin 18-ti rodjendan...... 1.prvo slavljenica...tj Ivana » Click to show Spoiler - click again to hide... « ladno sam ovu slavljenicu video u subotu u mb busu » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← pogledaj sta je zila od deteta ( moj mladji batica ) http://img515.imageshack.us/my.php?image=im0004016op.jpg http://img515.imageshack.us/my.php?image=im0004000lt.jpg ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Djape, kakva ti je ovo kaciga??? :)))) ← najbolja na svetu :))) to je ta kaciga koju sam dao onoj ruskinji dok sam ja kochio facom kada sam pao na stazi "jashutji" bord postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 koma su mi ove slike zilastih likova bez sise • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 brate sta ti ocekujes od klinca koji je 89 god koji svaki dan 2x dnevno trenira... sve se to potrosi... mislim jos uvek on raste i razvija se a da ne govorim o tome kako se iscrpi na treningu... doce masa na svoje kad prestane da se razvija... nadam se da si mislo na ovu moju zilu od brata :)) ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 ladno sam ovu slavljenicu video u subotu u mb busu ← Mozhesh da je vidish i na panoniji, radi kao voditeljka na view-u...Ali je neshto govorila da tje dati otkaz...Nemam pojma...A u Mb-u je stalno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 (edited) koma su mi ove slike zilastih likova bez sise roflmao.gif ← vec rekoh to :) Edited March 8, 2006 by Spils Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Mozhesh da je vidish i na panoniji, radi kao voditeljka na view-u...Ali je neshto govorila da tje dati otkaz...Nemam pojma...A u Mb-u je stalno... ← i josh je predsednik djachkog parlamenta uuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 i josh je predsednik djachkog parlamenta uuu ← kako sam to mogla da zaboravim....sram me bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 brate sta ti ocekujes od klinca koji je 89 god koji svaki dan 2x dnevno trenira... sve se to potrosi... mislim jos uvek on raste i razvija se a da ne govorim o tome kako se iscrpi na treningu... doce masa na svoje kad prestane da se razvija... nadam se da si mislo na ovu moju zilu od brata :)) ← brate ja sam u njegovim godinama imao vecu sisu od svih riba u razredu :p vec rekoh to :) ← pa sad ja ne smem ? izvini • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 brate ja sam u njegovim godinama imao vecu sisu od svih riba u razredu :p ← Kako si toliko smršao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts