Bartuc Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Ali stvarno. Kako ih nije blam da izdaju onakvo saopshtenje, meni nije jasno... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 od sos-a ja sam na gajbi da emitujem program napravio bih kvalitetniji kanal. Ono je dno dna. ← naravno, a tek o tonu ne treba trositi reci, gledaoci Zone Press znaju o chemu govorim... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 SOS Kanal ocigledno nikada nije pretendovao da prenosi nista iznad McDonalds lige i one druge sportom protiv droge. To je ekipa skupljena oko zelje da eto raduckaju nesto oko sporta, skromnih fondova. Iza Sport kluba stoji izuzetna mashinerija sa finansijerima koje ne biste mogli ni da zamislite. Jedino sto se ja ne bih previse radovao kada govorimo o tom kanalu jer imam osecaj (a mozhda je on potrepljen necim sto sam negde procitao) da ce on uskoro preci medju placene kanale, pa mozhda cak i ne u okviru PayTV nego VoD ponude ... a ja jos uvek imam neki problem sa placanjem, jer onda ocekujem da ono sto gledam bude skoro perfektno, bez reklama i tome slicno, a to nece bas tako ici. ← decko, ocigledno ne pratis sos... pre par godina prenosili su jednu ili dve, ne mogu sada da se setim, utakmice francuske lige. utakmice koje su prenosili su se zavrsavale prosecno sa 0.36 golova po utakmici. secam se da je komentattor vise obracao na glupava sms pitanja nego na sam tok utakmice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 Nisu umeli chak ni da kradu dobre prenose :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 11, 2006 Author Report Share Posted February 11, 2006 ^^^nijebio prosek 0.36 golova po tekmi nego 0.37 :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 evo sad su davali detroit-miami.ili bolje receno detroit-vejd,covek je dao poslednjih 17 poena za svoj tim koji je pobedio 98-100 uuuUU evo ga i nba action.jeej:) inace me zanima da li samo u probnom periodu nema reklama? ukoliko bude bez reklama,svakako za njega vredi dati 300 din 2Bartuc o kakvom se to saopstenju radi?da nece da ih tuze za ono "prvi pravi sportski kanal":))) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 ukoliko bude bez reklama,svakako za njega vredi dati 300 din ← A ovako ne vredi, a? :) 2Bartuc o kakvom se to saopstenju radi?da nece da ih tuze za ono "prvi pravi sportski kanal":))) http://www.soskanal.net/tekstovin.php?show...tvoreno%20pismo SOS rula :)) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 zbunio sam se,htedoh reci "i mnogo vise":) a sad mi zao sosa...not!:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 donekle jesu u pravu po pitanju nebrige drzave za nekomercijalne tv stanice, ali sa druge str. budutji da ih niko ne gleda, sve sho rade, rade za dzabe i sve dok im je kvalitet programa toliko losh ne zasluzuju frekvenciju Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 http://www.soskanal.net/tekstovin.php?show...tvoreno%20pismo SOS rula :)) Procitao sam prvih par recenica i nisam mogao dalje :) Sto rece Kale, nije da oni tu nemaju neku poentu, ali je pismo toliko hejtersko da ih niko nece shvatiti ozbiljno, posebno sto se kanal kao takav potpuno raspada. Mislim da za 100 evra mozes da sa'vatas nekog klinca da uradi bolju grafiku od one koju oni prezentuju, to nije samo pitanje tehnologije koju posedujes. Da ne pricam dalje. Ide u PayTV (ili VoD) sigurno... Nisu ni oni mutavi. Samo je pitanje kada? Samo nemojte pred All-Star... VoD ce valjda od aprila. Mislim da ce ga tada tamo prebaciti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 zasto ga nema u NS-u ?! a ? aaaaaa!!!!!!!!! ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Jedna stvar da Sbb uradi kako treba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 aha, ne raduj se prerano :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 al ne lezi vraze pocese reklame.nisam siguran da li da se radujem ili da tugujem;) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Yeeee, udostojili su i nas u Vrscu...dobar je nije los, a jos sam kupio king size TV :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 al ne lezi vraze pocese reklame.nisam siguran da li da se radujem ili da tugujem;) odma' pocni da tugujes. Ako se slucajno poprave, samo ces se obradovati :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts