Zwerko Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Znate sta mi je bio najjakiji paradoks prosle nedelje? Slusam na radiju vesti bili protesti povodom karikatura u Novom Pazaru i sad okupilo se ne znam koliko njih, ovaj verski vodja rekao da on to ne podrzava itd, i kao zapaljene zastave. Najjaca fora koje su zastave zapaljene: Danska (ok, razumem), Francuska (ok, donekle razumem), Hrvatska?!? Kakve veze imaju Hrvati sa karikaturama Muhameda da mi je znati... Luda zemlja, kazem ja. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 pa valjda su oni objavili te slike u nacionalu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Cek nisam to znao, sta Hrvatski nacional je objavio te slike? Ako je tako, onda donekle razumem, ali mi opet malo nelogicno, objavljene su i u mnogim drugim zemljama. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Ludo je to shto posle/u toku paljenja zastave lik kazhe da se oni zhele iskazati na kulturan i dostojan nachin... Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Pa to ti je ono "behead those who say islam is violent" :D Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 objavljene su i ovde, pa nisu spalili rurov poster.. a čitaniji smo od pojedinih dnevnih novina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 (edited) jeste li chuli za turchina koji je odmah po objavljivanju edit/karikatura/edit kupio silne danske i norveshke zastave i sada mu biznis cveta:J Edited February 12, 2006 by KalElen_ Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 omg Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Cek nisam to znao, sta Hrvatski nacional je objavio te slike? Ako je tako, onda donekle razumem, ali mi opet malo nelogicno, objavljene su i u mnogim drugim zemljama. ← pa i u bosni su palili hrvatske zastave upravo zbog nacionala jeste li chuli za turchina koji je odmah po objavljivanju edit/karikatura/edit kupio silne danske i norveshke zastave i sada mu biznis cveta:J ← e to je car xD Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Znate sta mi je bio najjakiji paradoks prosle nedelje? Slusam na radiju vesti bili protesti povodom karikatura u Novom Pazaru i sad okupilo se ne znam koliko njih, ovaj verski vodja rekao da on to ne podrzava itd, i kao zapaljene zastave. Najjaca fora koje su zastave zapaljene: Danska (ok, razumem), Francuska (ok, donekle razumem), Hrvatska?!? Kakve veze imaju Hrvati sa karikaturama Muhameda da mi je znati... Luda zemlja, kazem ja. ← pa ko voli hrvate!??!! :)))) nama cak ne treba razlog da im palimo zastave Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 u americi postoji nekoliko firmi koje su se specijalizovale za proizvodnju zastava za paljenje (al baš za to, na fazon "lako se pali, i dugo gori. pogodno za celu porodicu. this bag is not a toy."), i do sada su im najbolje išle izraelske, al eto, sad je odjednom danska hit :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 (edited) Паљење америчке заставе у Америци је кривично дело, да напоменемо. Edited February 13, 2006 by De1Rekt0n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 nije pokušali su taj zakon da donesu x puta, ali ga je vrhovni sud svaki put oborio. u suprotnosti je sa prvim amandmanom. štaviše, preporučeni način za otklanjanje dotrajalih zastava je upravo paljenje. naravno, na dostojanstven način. ako niste sigurni kako da dostojanstveno zapalite zastavu koju je vaš pas pokidao, mladi izviđači će sa zadovoljstvom to učiniti za vas. koja zemlja... p.s: pre nego što mi odgovoriš, proveri na netu, pošto mi seva paja da ti odgovaram, a predosećam tri ćirilična pasusa soljenja pameti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 ja sma gledao epizodu futurame kad dr. zoidberg pojede americku zastavu... i onda... pocinje opshti linch.. i posle zojdbergovi drugari pokoravaju zemlju... i onda... cela kao frka... ono pocinje.. znachi opshte ludilo... ljudi pokornei.. kao u planeti majmuna... al mi smo ustvari majnumi koji smo... ono... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 koja zemlja... ← Ja se bas i ne bih slozio sa time, sama cinjenica da je nesto tako dozvoljeno, tj da je dozvoljeno zato sto Sud, odnosno neki strucnjaci u oblasti ljudskih prava, smatra da je u suprotnosti sa Ustavom pokazuje koliko su oni razvijeni. A ne kod nas dodje neko i kaze "jebes ustav, daj da posmenjujemo sve sudije". Nije ovo diretno protiv Mladje, ali pokazuje koliko smo jos uvek banana drzava. Sa druge strane jeste da to dovodi do takvih retardiranih stvari, kao npr da prosecan amerikanac ne zna kako da unisti zastavu koja vise nije reprezentativna, jer smatra da bi onda neko mogao da ga proglasi da je manje patriota. Ali na takve gluposti niko nije imun, recimo to super oslikava scena kada Bata Stojkovic u Balkanskom spijunu vadi Staljinovu sliku iz podruma. Da ne uzimam sada primere iz blize proslosti, pa cak i neke meni bliske, ali idolopoklonstva itekako ima i kod nas, a da li se neko klanja licnosti ili zastavi u sustini nije velika razlika, klanja se simbolu. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 slažem se sa svime što si napisao, komentar "koja zemlja" je bio na onaj deo o mladim izviđačima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 ja sma gledao epizodu futurame kad dr. zoidberg pojede americku zastavu... i onda... pocinje opshti linch.. i posle zojdbergovi drugari pokoravaju zemlju... i onda... cela kao frka... ono pocinje.. znachi opshte ludilo... ljudi pokornei.. kao u planeti majmuna... al mi smo ustvari majnumi koji smo... ono... ( )... ← ali on je pojeo zastavu zato shto je to bio dan neke "slobode mishljenja" ili tako neshto :D ... but US falg is US flag Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Sa druge strane jeste da to dovodi do takvih retardiranih stvari, kao npr da prosecan amerikanac ne zna kako da unisti zastavu koja vise nije reprezentativna, jer smatra da bi onda neko mogao da ga proglasi da je manje patriota. Ali na takve gluposti niko nije imun, recimo to super oslikava scena kada Bata Stojkovic u Balkanskom spijunu vadi Staljinovu sliku iz podruma. Da ne uzimam sada primere iz blize proslosti, pa cak i neke meni bliske, ali idolopoklonstva itekako ima i kod nas, a da li se neko klanja licnosti ili zastavi u sustini nije velika razlika, klanja se simbolu. ← Znam zashto je ovo precutao: Bata Stojkovic i taj jadni amerikanchic patriota su smeshni u odnosu na nashu kevu koja drzi sliku Tadica u ormanu! Eh... Dobro je. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 (edited) To sa američkim vrhovnim sudom je posebna priča... Amerika je jedina zemlja na svetu gde je podela vlasti na zakonodavnu, sudsku, izvršnu (sada se dodaje i upravnu) bila ugrožena od strane suda, tj. vrhovnog suda!!!! Oni se tako s vremna na vrem kurče, pa eto i po pitanju zakona o spaljivanju zastave, a da se nekim slučajem organizuje referendum, provereno bi paljenje zastave bilo krivično delo... U ostalom Kongres je i izglasao to već par puta... Edited February 13, 2006 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Znam zashto je ovo precutao: Bata Stojkovic i taj jadni amerikanchic patriota su smeshni u odnosu na nashu kevu koja drzi sliku Tadica u ormanu! ← Nije u ormanu, nego je zalepljen za orman Ali, da to jeste isti fazon, jedino sto su Bati Stojkovicu zabranjivali Staljina pa mu je ljubav vise rasla. I nisam namerno precutao, nego mi je postalo toliko uobicajeno da ovog vidjam na ormanu da vise to ne kapiram kao nesto cudno. Kao sto moj ortak drzi cetku za ciscenje wc-a, koju je dobio od nas za rodjendan, na polici za knjige i njemu nije nista cudno To sa američkim vrhovnim sudom je posebna priča... Amerika je jedina zemlja na svetu gde je podela vlasti na zakonodavnu, sudsku, izvr Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 meni se sve čini da je ovo mastermindovao tajni konglomerat tesktilne industrije ^_^ razumem za Quote - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Ludo je to shto posle/u toku paljenja zastave lik kazhe da se oni zhele iskazati na kulturan i dostojan nachin... ← Paljenje zastave je kulturno, paljenje ljudi nije pa i u bosni su palili hrvatske zastave upravo zbog nacionala e to je car xD ← I u Hrvatskoj srpske.... Паљење америчке заставе у Америци је кривично дело, да напоменемо. ← Ali ovde nije......Burn u damn flag.. Ps. ja sam piroman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts