Highl1 Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 poshto ste proshli ubili spamom, evo novog. Povecavacu vam za svaki offtopic post warn pa kad dobijete suspenziju, znacete zashto http://warcraftpl.com/forums/showthread.php?t=3542 Tu su repovi, rezultat i komentari stranaca. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Cek, jedno pitanje... Kako taj KOTH funkcijonise? Ghost je sada KOTH i ceka sledeceg protivnika ? Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 1, 2006 Author Report Share Posted February 1, 2006 da, igrace sa Boo-om, samo se ne zna kad Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 a sta igra boo,mislim koju rasu ? i sto se topic zove ghost vs pato kad se prica o mecu vs boo-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 booo je bulja ud ghost ce ga ugaziti realno Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Boo je relativno dobar ud, na stranu mu ide to sto je decko jako kreativan, ali mislim da nece imati velike sanse protiv ghosta i mk-a koji jednostavno jede sve na zemlji... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 pa ghost gazi sve svaka cas na neverovatnoj koncentraciji i kamenim mudima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 ghost FTW! Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Pa koliko vidim,pitanje je da li ce boo biti sledeci protivnik,to su samo zelje nekih clanova,nishta nije odlucheno...ili se mozda varam? ew,josh jednom gj ghoste,and keep on doing it so good. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Boo je relativno dobar ud, na stranu mu ide to sto je decko jako kreativan, ali mislim da nece imati velike sanse protiv ghosta i mk-a koji jednostavno jede sve na zemlji... ← cuti, vodi me na ladderu 4-2 ;))), sve me dobio sa elfom :P Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 1, 2006 Author Report Share Posted February 1, 2006 Pa koliko vidim,pitanje je da li ce boo biti sledeci protivnik,to su samo zelje nekih clanova,nishta nije odlucheno...ili se mozda varam? ew,josh jednom gj ghoste,and keep on doing it so good. ← varash se ko i uvek. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 (edited) varash se ko i uvek. ← fafaj ga hajli ;) OK,ako ti tako kazesh,verovatno znash neshto shto ja neznam :)Mada ja opet nigde nisam video neku official najavu or something,sem onih likova koji traze boo-a za sledeci KotH. edit.dobar je boo,ali realno^^ sabice i njega ghost. Edited February 1, 2006 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 cuti, vodi me na ladderu 4-2 ;))), sve me dobio sa elfom :P ← Da pogani boo, secam se da je jako davno nesto experimentisao sa elfom... Ma samo malo uvezbaj i bice sve k... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoName-CZ Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Ma dobijash ga bre ghost - e , nema cimanja ... Samo nemoj mnogo da se opustis ... :D Quote Electro , House Music , Models and Vodka to own u all . :) Self made userbar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 1, 2006 Author Report Share Posted February 1, 2006 Ma dobijash ga bre ghost - e , nema cimanja ... Samo nemoj mnogo da se opustis ... :D ← smanji malo dozivljaj sa postovanjem, 18 komada za 3 dana.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Ghosta sigurno zeza DH + Mass huntress i neki TR :) Jer ako ga ne sabije u pochetku posle teshko mozhe da ga dobije... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 (edited) smanji malo dozivljaj sa postovanjem, 18 komada za 3 dana.. ← ma vidis da se decko popalio a i zivi u gradu ludaka ^^.. ghost svi znamo rezu ti samo odigraj kako treba ^^ Edited February 1, 2006 by Mare-SOMBOR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Gl ghoste ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 smanji malo dozivljaj sa postovanjem, 18 komada za 3 dana.. ← ne diraj ga to mi buraz...postovi su nam u krvi :D onTopic : cenim da ce dobiti BoOa 3:0,ne zna on counter vs Ghosta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 cenim da ce dobiti BoOa 3:0,ne zna on counter vs Ghosta :) ← Kao da nece pogledati Ghost-ove replay-eve na KOTH sajtu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 1, 2006 Author Report Share Posted February 1, 2006 i kao da nisu igrali 6 puta na ladderu i josh 3x u cw-u :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoName-CZ Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 (edited) smanji malo dozivljaj sa postovanjem, 18 komada za 3 dana.. ← Inace Mare , nisam popaljen ili tako nesto , nego sam josh newbie u ovome ... Inace ti ne znash za Sve Ludake ? To ti je navijacka grupa u Lazarevcu , koja prati FK Kolubaru ... Dobro ovo je off ( toliko znam ) , ali neke stvari moraju biti objasnjene ... Jebiga sry za spam , ali za mene je ovo josh nova stvar ( forumi , war3 itd. ) pa ne znam neka osnovna pravila i tako to ... Ali vidim , da ovo ne moze ovako , i dace se promeniti ... :D Obecavam :):):) I ZeroX , hvala za podrsku ... :) Edited February 1, 2006 by NoName-CZ Quote Electro , House Music , Models and Vodka to own u all . :) Self made userbar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Inace Mare , nisam popaljen ili tako nesto , nego sam josh newbie u ovome ... Inace ti ne znash za Grad Ludaka ? To ti je navijacka grupa u Lazarevcu , koja prati FK Kolubaru ... Dobro ovo je off ( toliko znam ) , ali neke stvari moraju biti objasnjene ... Jebiga sry za spam , ali za mene je ovo josh nova stvar ( forumi , war3 itd. ) pa ne znam neka osnovna pravila i tako to ... Ali vidim , da ovo ne moze ovako , i dace se promeniti ... :D Obecavam :):):) I ZeroX , hvala za podrsku ... :) ← uuu grad ludaka FK KOLUBARA kako ne bi znao sace freeman tebi da objasni par stvari o navijanju noname :) samo sacekaj 10-ak minuta da vidi :) hehehe Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 to je to ,mora rasprava... koj grad je jaci,lazarevac ili novi sad btw,ne smarajte ghosta,ako dobije dobio je,ako izgubi izgubio je...samo da lepo odigra . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 A dobice tako da nemamo shta da smaramo :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts