Jump to content

EURO 2008 kvalifikacije

manager

Recommended Posts

Group A

Portugal

Poland

Serbia and Montenegro

Belgium

Finland

Armenia

Azerbaijan

Kazakhstan

Group B

France

Italy

Ukraine

Scotland

Lithuania

Georgia

Faroe Islands

Group C

Greece

Turkey

Norway

Bosnia-Herzegovina

Hungary

Moldova

Malta

Group D

Czech Republic

Germany

Slovakia

Republic of Ireland

Wales

Cyprus

San Marino

Group E

England

Croatia

Russia

Israel

Estonia

F.Y.R. Macedonia

Andorra

Group F

Sweden

Spain

Denmark

Latvia

Iceland

Northern Ireland

Liechtenstein

Group G

Netherlands

Romania

Bulgaria

Slovenia

Albania

Belarus

Luxembourg

same reprezentacije i nisu lose, mislim moze sa njima da se igra, samo mi se ne svidja sto cemo morati da odigramo 14 utakmica.

kazahstan racunam da mozemo da dobijemo lagano, azerbejdzancima moramo da vratimo milo za drago, jermeniju isto tako mozemo da dobijemo, fincima isto tako da se revansiramo za 0-3 kada je miha NEPOTREBNO dobio crveni, belgija... hm... videcemo, "stari" znanci, sa poljacima i portugalcima bi trebalo, realno, da se borimo za prva 2 mesta...

sta vi mislite?

Group A

Portugal

Poland

Serbia and Montenegro

Belgium

Finland

Armenia

Azerbaijan

Kazakhstan

same reprezentacije i nisu lose, mislim moze sa njima da se igra, samo mi se ne svidja sto cemo morati da odigramo 14 utakmica.

kazahstan racunam da mozemo da dobijemo lagano, azerbejdzancima moramo da vratimo milo za drago, jermeniju isto tako mozemo da dobijemo, fincima isto tako da se revansiramo za 0-3 kada je miha NEPOTREBNO dobio crveni, belgija... hm... videcemo, "stari" znanci, sa poljacima i portugalcima bi trebalo, realno, da se borimo za prva 2 mesta...

sta vi mislite?

ist kao ti...

chak mislim da posljsku i portugal u bg mozemo da dobijemo a tamo da odigramo neresheno!

al sto kaze lik.. chekaj prvo da prodje nemachka2006 pa lagano onda!

poz

radim iskljucivo po preporuci

realno mozemo da budemo drugi, ali portugalce cemo teshko da dobijemo u beogradu :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

uz mnogo truda mozemo i biti prvi...

al opet sta to vredi...

meni je bangavo zasto smo mi bili uopste u trecem sesiru ? bar drugi....ipak smo prosli grupe za kvalifikacije na SP sa JEDNIM primljenim golom... ono

Edited by baxuzz

blabla, signa, blabla

realno mozemo da budemo drugi, ali portugalce cemo teshko da dobijemo u beogradu :)

ma ono... moguovi nashi kad im je dan da se provuku i protiv jachih od portugala, ali mogu i da puknu od azerbejdzana kad im nije dan :p

uz mnogo truda mozemo i biti prvi...

al opet sta to vredi...

meni je bangavo zasto smo mi bili uopste u trecem sesiru ? bar drugi....ipak smo prosli grupe za kvalifikacije na SP sa JEDNIM primljenim golom... ono

ma daj, pa shta smo uradili u proshle 3-4 godine sem tog prolaska na sp2006? sheshiri se biraju po rang listi valjda a rang lista se kreira gledajutji rezultate iz 3-4 proshle sezone

nece nas nesto zreb ovih dana :)))

Da racunamo da nam Jermenija,Kazahstan i Azerbejdzan nece uzeti ni bod...objektivno da uzmemo 4boda od Finske a i Belgije...i uzmes 3boda od Portugala i Poljske i eto ga...:))) s tim sto po meni Portugalce treba da dobijemo sto pre zato sto je poznato da igraju sranje kvalifikacije i da se opustaju,a da ne pricamo o obaveznoj smeni generacije nakon ovog SP-a,mislim da Figo,Rui Kosta i kompanija zavrsavaju sa repkom ove godine...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ma jebesh nas, tek sad videh da se bog vratio u Liverpul :)))

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Nije ni malo naivna grupa.. Finci umeju da iznenade, Poljaci su zajebani u tri lepe, a Portugalci su Portugalci... bice sexa bogami...

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.