manager Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Group A Portugal Poland Serbia and Montenegro Belgium Finland Armenia Azerbaijan Kazakhstan Group B France Italy Ukraine Scotland Lithuania Georgia Faroe Islands Group C Greece Turkey Norway Bosnia-Herzegovina Hungary Moldova Malta Group D Czech Republic Germany Slovakia Republic of Ireland Wales Cyprus San Marino Group E England Croatia Russia Israel Estonia F.Y.R. Macedonia Andorra Group F Sweden Spain Denmark Latvia Iceland Northern Ireland Liechtenstein Group G Netherlands Romania Bulgaria Slovenia Albania Belarus Luxembourg same reprezentacije i nisu lose, mislim moze sa njima da se igra, samo mi se ne svidja sto cemo morati da odigramo 14 utakmica. kazahstan racunam da mozemo da dobijemo lagano, azerbejdzancima moramo da vratimo milo za drago, jermeniju isto tako mozemo da dobijemo, fincima isto tako da se revansiramo za 0-3 kada je miha NEPOTREBNO dobio crveni, belgija... hm... videcemo, "stari" znanci, sa poljacima i portugalcima bi trebalo, realno, da se borimo za prva 2 mesta... sta vi mislite? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 sve si rekao samo ne koji je sport u pitanju. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 fudbal care, reche lepo miha : ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 (edited) aaaa mihaaaa :P:) polako, prvo da zavrshimo sa sp2006. Edited January 27, 2006 by urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 27, 2006 Author Report Share Posted January 27, 2006 sve si rekao samo ne koji je sport u pitanju. ← a koji bi, majke ti, mogao da bude??? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Group A Portugal Poland Serbia and Montenegro Belgium Finland Armenia Azerbaijan Kazakhstan same reprezentacije i nisu lose, mislim moze sa njima da se igra, samo mi se ne svidja sto cemo morati da odigramo 14 utakmica. kazahstan racunam da mozemo da dobijemo lagano, azerbejdzancima moramo da vratimo milo za drago, jermeniju isto tako mozemo da dobijemo, fincima isto tako da se revansiramo za 0-3 kada je miha NEPOTREBNO dobio crveni, belgija... hm... videcemo, "stari" znanci, sa poljacima i portugalcima bi trebalo, realno, da se borimo za prva 2 mesta... sta vi mislite? ← ist kao ti... chak mislim da posljsku i portugal u bg mozemo da dobijemo a tamo da odigramo neresheno! al sto kaze lik.. chekaj prvo da prodje nemachka2006 pa lagano onda! poz Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Grupa je manje vise oke...mogli smo daleko gore da prodjemo npr da smo upali u B, E ili G grupu...zelim nasim reprezentativcima da dobro igraju i da ne zabusavaju ;))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 realno mozemo da budemo drugi, ali portugalce cemo teshko da dobijemo u beogradu :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxuzz Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 (edited) uz mnogo truda mozemo i biti prvi... al opet sta to vredi... meni je bangavo zasto smo mi bili uopste u trecem sesiru ? bar drugi....ipak smo prosli grupe za kvalifikacije na SP sa JEDNIM primljenim golom... ono Edited January 27, 2006 by baxuzz Quote blabla, signa, blabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Ok je grupa.... nadam se prolazu... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 realno mozemo da budemo drugi, ali portugalce cemo teshko da dobijemo u beogradu :) ← ma ono... moguovi nashi kad im je dan da se provuku i protiv jachih od portugala, ali mogu i da puknu od azerbejdzana kad im nije dan :p uz mnogo truda mozemo i biti prvi... al opet sta to vredi... meni je bangavo zasto smo mi bili uopste u trecem sesiru ? bar drugi....ipak smo prosli grupe za kvalifikacije na SP sa JEDNIM primljenim golom... ono ← ma daj, pa shta smo uradili u proshle 3-4 godine sem tog prolaska na sp2006? sheshiri se biraju po rang listi valjda a rang lista se kreira gledajutji rezultate iz 3-4 proshle sezone Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 nece nas nesto zreb ovih dana :))) Da racunamo da nam Jermenija,Kazahstan i Azerbejdzan nece uzeti ni bod...objektivno da uzmemo 4boda od Finske a i Belgije...i uzmes 3boda od Portugala i Poljske i eto ga...:))) s tim sto po meni Portugalce treba da dobijemo sto pre zato sto je poznato da igraju sranje kvalifikacije i da se opustaju,a da ne pricamo o obaveznoj smeni generacije nakon ovog SP-a,mislim da Figo,Rui Kosta i kompanija zavrsavaju sa repkom ove godine... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 ma jebesh nas, tek sad videh da se bog vratio u Liverpul :))) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Nije ni malo naivna grupa.. Finci umeju da iznenade, Poljaci su zajebani u tri lepe, a Portugalci su Portugalci... bice sexa bogami... Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Bar je mlade usralo, igrace u grupi sa Litvanijom i pobednikom meca Malta-Gruzija Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Odlicna je grupa, 100% sam siguran da cemo je proci, sad da li prvi ili drugi nije ni bitno.... Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 a koji bi, majke ti, mogao da bude??? :)izaberi jedan. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Dobra grupa, ali procicemo BAR SE NADAM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Super gledacemo Ronalda u Beogradu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Super gledacemo Ronalda u Beogradu ← Meni taj mali izdrk ide na ganglije ;) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts