-=*[BarSel]*=- Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Zelim da cestitam devojci 18. preko bilborda (ako cena nije enornmno visoka) pa me zanima sve sto znate vezano za to,ako je neko od vas vec radio isto. Quote Ronaldinho - - Henry - - Krkic - - Giovanni - - Eto'o - - Messi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 enormno je velika :) centar se krece oko 12k jura mesechno .. + neko treba da ti odradi pripremu za shtampu shto uopshte nije naivno :) znachi troshkovi su ti: 1) Dizajn i priprema za shtampu 2) Shtampanje 3) Sam billboard Moj savet - smisli neshto drugo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 ortak mi to radi pa bi moglo nesto preko veze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 moj savet- nadji mladju devojku:) na brdu sam video bilbord za 230 jura, 4 nedelje. pa ti vidi gde on stoji sa tom cenom:) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Nadji nekog da ti uradi grafit, pametnije ti je. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedA Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Bolje joj odradi grafit ispred gajbe, imam ortaka koji se time bavi. Quote Maturity rules. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=*[BarSel]*=- Posted January 27, 2006 Author Report Share Posted January 27, 2006 Pa planirao sam da to bude u Pozeskoj (banovo brdo) sto i nije neki centar,nedelju dana sasvim je dovoljno i nikakvu pripremu za stampu niti dizajn ne bih uzimao u obzir jer ono sto sam ja zamisljao je jedna obicna vidljiva recenica :) Quote Ronaldinho - - Henry - - Krkic - - Giovanni - - Eto'o - - Messi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Romantichno, nema shta :) Go 4 it... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Pa sad ako ti je stalo do nje nije losa fora keke mada grafit nekako bolje izgleda nista ne kosta (jedino boje) i moze da stoji tamo gde ga nacrtas sigurno duze od jedne nedelje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 bolje joj za te pare kupi prsten, verenichki naravno;)) ali kontam ako vec imash kesha da iznajmish bilbord onda imash i za josh neki poklon. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 pozovi emisiju "sve za ljubav" i oni ce reshiti tvoj problem... :) prodjesh za dz! (ozbiljan sam) :)) malo je glupo al' sta da se radi! Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Evo mi smo upravo izasli u susret jednom takvom zahtevu i za 10k smo mu odradili pripremu i stajace 15 dana ma mestu koje je odabrao (Vrsac)...nije frka odradicu ti ja pripremu i poslati na stampanje samo ako zavrsis deal ;) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Uzmi joj recimo nesto sto ce joj koristiti za te pare a ne da ih turens nekom u dzep... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Uzmi joj recimo nesto sto ce joj koristiti za te pare a ne da ih turens nekom u dzep... ← Bezveze... Ne mozes tako gledati na poklon ,pogotovo devojci i to za 18-i rodj. Po tebi treba da joj kupi 40kg praska za pranje vesha ili brdo hrane , da joj napuni fridz , ili 100L benzina ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Odvedi je na zimovanje za te pare... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Odvedi je na zimovanje za te pare... Barsel, ovo ti je najbolji savet do sad... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hahaha Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Ne slusaj ih,ostavices najveci utisak na nju do sad sa bilbordom, veruj mi go for i it Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 brate, kupish kod kineza charshave, pet shest komada i pet shet lakova, sve zajedno te izadje 1000 dindzi, spojish charshave, napishesh sta treba, probudish se u 4am sa par tr00 ortaka i odete i zakachite to gde treba... Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 (edited) Isceniraj da si se posvadjao sa ribom i pozovi sve za ljubav, moj savet :D, ili za te pare kupi / pozajmi projektor pa odradi to uveche na nekom velikom zidu. Edited January 28, 2006 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 (edited) To sa bilbordom je provaljena fora...napravi joj bolje sneska...posle soba da se zagejete ovo ono...vodjenje ljubavi malo u sobi malo na snegu...budi kreativan jebes bilbilbord...Bar bi ja tako uradio da imam kesa ... Mada poklonu se u zube ne gleda, nekad i obican cvetic puno znaci,nije bitno sta je poklon nego jel poklonjen od srca... Edited January 28, 2006 by ZIVP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 u romanticna dusa :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 onaj spuletov predlog mi je nekako najjachi :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 do jaja ti je fora sa bilboardom, svaka chast go for it mislim da je to super gest Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 a kako ja da se pomitim sa devojkom? ajde neki romanticni predlog :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 pih, iznajmi belog pastuva i neki pederski svetletji oklop + mach i tako dojashi po nju da je odvedesh na proslavu gde tjesh da je napijesh absinth-om i rakijom, posle chega tje biti tvoja za vjeke vjekova... a i bilbord je ql ideja Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts