SavKe Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Sad sam se setio pa crno sunce je black sun ... On je voleo da se sminka ko zena ← OMG!!! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 satan is on fire! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 somebody stop him!!! prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 koji ste vi smaraci pogledajte datum registracije acounta i broj postova i stidite se ja sam na ovom forumu duze od 90% ljudi ovde i imam postova ko vi a ja sam na starcraft forumu flamovao kad sam tek bio napravio nick tako da smirite strasti zeroxe jbiga brate nemam nista protiv tebe gotiva si u rl i sve :) ali brate nemoras na svakom topicu imati bar 3-4 posta :) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 koji ste vi smaraci pogledajte datum registracije acounta i broj postova i stidite se ja sam na ovom forumu duze od 90% ljudi ovde i imam postova ko vi a ja sam na starcraft forumu flamovao kad sam tek bio napravio nick tako da smirite strasti zeroxe jbiga brate nemam nista protiv tebe gotiva si u rl i sve :) ali brate nemoras na svakom topicu imati bar 3-4 posta :) ← Nesto slicno sam i ja hteo da napisem.... Spamujete ljudi neverovatno, a niste ni svesni toga, a posle samo kukakate... retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 (edited) Prebroj prvo svoje postove satane pa pricaj o drugima ti ih imash 8 na ovom topicu i zesce si izflejmovao dok ja na njemu nisam nista rekao...a josh si se joinovao 2005 u avgustu i imash skoro 400 postova a pogledaj neke kada su registrovani i kolko imaju postova...i onda ti meni kazesh ja flajmujem hehe...bolje cuti. Edited January 26, 2006 by Chobo_Freeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightQ Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Posto skoro nikad ne postujem, da pitam samo...jel se secate rasprave izmedju Vladice i Gige na junku koja je trajala....jedno 20 strana? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 ja sam rekao kako dozivljavam RUR kao zajebanciju a ne kao "gosu" rasprave....sad cu sa nekim da se raspravljam da li fiend ima range 500 ili 600...bezveze ovako samo fun :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 lightq > trudim se da zaboravim sve vladicine postove koje ikad vidim, da ih pamtim to bi bilo porazavajuce po moj mozak satan > ha... ha... freaking ha... umrecu od smeha If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 bolje od smeha nego od 3 kile pudera i shminke na faci 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 double own:) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 bolje od smeha nego od 3 kile pudera i shminke na faci ← PWNED! Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 koja rasprava ja i giga smo ih imali fala bogu mnogo :) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 ajde kad me hajli proziva to je opusteno, bog sam zna koliko smo se puta ja i on prozivali i preko irca i preko foruma a i znamo se uzivo :) ali kad me hell koji je sjebao sebi zivot kad se rodio ili firstborn... ko je firstborn?!? sto se satana tice ma prozivaj burazeru, fucka mi se sto bi rekao bob rock :) a nije bio puder vec samo crni kreon za ochi, kad me drugarisa shminkala da idem na maskenbal... crknite skotovi :P If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 ''ali kad me hell koji je sjebao sebi zivot kad se rodio'' - to neki fazoni na nivou osnovne skole?:) Ps.FistBorn je a ne Firstborn,sto potvrdjuje ono iznad u vezi osnovne:P Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 to je fora FistBorn,zar ne znamo svi ko je Dr.Fist? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 27, 2006 Author Report Share Posted January 27, 2006 Prebroj prvo svoje postove satane pa pricaj o drugima ti ih imash 8 na ovom topicu i zesce si izflejmovao dok ja na njemu nisam nista rekao...a josh si se joinovao 2005 u avgustu i imash skoro 400 postova a pogledaj neke kada su registrovani i kolko imaju postova...i onda ti meni kazesh ja flajmujem hehe...bolje cuti. Vecina mojih postova vezana za rur je na posebnom dleu rura vezanom za spamovanje : Rastibudjilizovane klejbezable.Znaci tu je mojih 90% postova.A i vecina ce se sloziti samnom da sam retko kad mogao uopste i da prismrdim sa mojim postovima svetoj trojici sto se nebuloznosti i tvz "flejmovanja" tice... So: http://i30.photobucket.com/albums/c340/SATAN-/so.jpg bolje od smeha nego od 3 kile pudera i shminke na faci icon_smile_big.gif Jbga hajli ima pivo od mene... Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Pa ja tako ne bih rekao ovde imsh jedno vec 10 postova dok na onom topicu za turnir imash 30 postova i na ostalim topicima dok prozivash zeroxa i smarash sa glupavim novim topicima kao sto je ovaj i onda meni nesto seresh...cuti bolje ti je.Niti me znash niti ista znash,vec si jedan jebeni novajlija kao i josh vecina ovde koja dodje pa pocne da sere i proziva a takve mrzim....a to za svetu trojicu gurni sebi u dupe,i prekini da budesh bezobrazan jer ja tebe nikada nisam prozivao,niti sam imao razloga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 satan novajljia? on i grinder su ishli na turnire pre nego ti, tako da freemane ne lupaj leba ti 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 satan i grinder su zajedno skinuli mrak pa vi vidite,samo nece da otkriju ko je koga prvi :P Btw Freeman je u pravu satan zraka mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 znao sam da niko od vas kostura sa foruma nemoze da raspali nekoga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 znao sam da niko od vas kostura sa foruma nemoze da raspali nekoga! ← da, zato svakog sa sc foruma zovu chuck norris :D 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 27, 2006 Author Report Share Posted January 27, 2006 Pa ja tako ne bih rekao ovde imsh jedno vec 10 postova dok na onom topicu za turnir imash 30 postova i na ostalim topicima dok prozivash zeroxa i smarash sa glupavim novim topicima kao sto je ovaj i onda meni nesto seresh...cuti bolje ti je.Niti me znash niti ista znash,vec si jedan jebeni novajlija kao i josh vecina ovde koja dodje pa pocne da sere i proziva a takve mrzim....a to za svetu trojicu gurni sebi u dupe,i prekini da budesh bezobrazan jer ja tebe nikada nisam prozivao,niti sam imao razloga! Kao sto sam rekao Vecina mojih postova vezana za rur je na posebnom dleu rura vezanom za spamovanje : Rastibudjilizovane klejbezable.Znaci tu je mojih 90% postova. Elem ne praktikujem guranje raznih predmeta u bulju.ZNaci ja ne stavljam ni jedan u bulju a kamoli tri komada kao sto ti cinis.Moras da shvatis da ne vole svi ljudi da budu sodomizirani ako ti volis... Elem nemoj da se przis.Ja te ni u jednom postu ili recenici nisam uvredio,sam se sa svakim postom sve vise ispaljujes.Ja zaista nisam kriv sto si se pronasao u postovima od vecine ljudi. satan novajljia? on i grinder su ishli na turnire pre nego ti, tako da freemane ne lupaj leba ti Otprilike stim sto je Grinder jos mnogooooooooooooooooooo pre mene igrao SC...Ja sam bio i na turu u Rocu gde je Durbin-Boy bio drugi i gde se proculo za njega.Steta sto je poceo da se drogira... Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 (edited) vladica objektivno :) satan igra od pre freemana i fremene moronchino znas satana decko je bio na cooler master turniru uhvatila vas je kontrola zajedno onaj retard sto je imo dugu kosicu ko zena a sad ima manly celavi hair cut :)hehehe Edited January 27, 2006 by Vladica Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 27, 2006 Author Report Share Posted January 27, 2006 uhvatila vas je kontrola zajedno Nije mene uhvatila kontrola.Ja sam dosao taj dan u 9 ko reta,a tada jos ni kompovi nisu bili postavljeni... [:(!] Jebem ti Novi Sad i njihovu usranu organizaciju... Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts