Shale Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 ijjjaaaojjj kad sad nisam mashinu izbo kashikom nikad necu, umesto pishem ovo :P deshava mi se sad skoro da mi neshto (verovatno shpijun i/ili virus) pokrenu shutdown sistema , znate onaj prozor sa 1 min. odbrojavanja ;P desi mi se iz chista mira, a sad mi se desilo kad je dl od 200 mega bio na 80% znam da ima komanda u DOS pomptu koja zatvara ovo sranje :P molim da neko napishe :PP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 nisi valjda go skidao update ? ne valja ti to .. slipstrimuj sp2 i hotfixeve pa tako ubuduce reinstaliraj sistem Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
n'Lad Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 dos prompt: shutdown -a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 26, 2006 Author Report Share Posted January 26, 2006 tnx :) nisam go skidao nishta sem shto sam igrao dotu, i posetio RUR :P ipak dolaze zaraze sa svih strana :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B-M | Predator Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Nabaci neki AV , apdejtuj ga i pochisti viruse . Quote Only God Can Judge Me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3_3d1t0r Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 FW reshava sve... inache n'Lad je napisao dobru komandu... ajde ako se neko shvercuje bez FW nek eksperimentishe sa sledecim... neka u DOS-u (znam da nije dos ali...) ukuca shutdown /? i neka nadje komandu za podeshavanje tajmera... neka ga podesi na neku vecu vrednost i neka opet na netu izazove pokretanje tajmera... chisto me interesuje da li samo pokrece tajmer ili istovremeno podesi vreme na 30/60 sekundi do gashenja... :) Quote Naposletku ti si dobro znala ko sam ja... Forum Grada Nisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
govmust Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 nisi valjda go skidao update ? ne valja ti to .. slipstrimuj sp2 i hotfixeve pa tako ubuduce reinstaliraj sistem ← Kako slipstrimujes hotfixeve, mislim da li je to moguce? Za sp2 znam kako se radi i vec sam to radio ali me interesuje da li moze to isto da se uradi i sa hotfix-ovima i critical update-ima i na koji nacin? Ako te mrzi da pises daj neki link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exV Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 mozes i kad ti se to pojavi da vratis sat u windowsu nekoliko sati u nazad Quote DefraG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Autopatcher Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Kako slipstrimujes hotfixeve, mislim da li je to moguce? Za sp2 znam kako se radi i vec sam to radio ali me interesuje da li moze to isto da se uradi i sa hotfix-ovima i critical update-ima i na koji nacin? Ako te mrzi da pises daj neki link ← program se zove nlite moze i manuelno, al sam to probao samo jednom pa nema leba da se setim kako Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 ijjjaaaojjj kad sad nisam mashinu izbo kashikom nikad necu, umesto pishem ovo :P deshava mi se sad skoro da mi neshto (verovatno shpijun i/ili virus) pokrenu shutdown sistema , znate onaj prozor sa 1 min. odbrojavanja ;P desi mi se iz chista mira, a sad mi se desilo kad je dl od 200 mega bio na 80% znam da ima komanda u DOS pomptu koja zatvara ovo sranje :P molim da neko napishe :PP ← Program se zove BLASTER PATCH, patchujesh jednostavno Win XP...ako je SP1, a ako je SP2, onda ne znam da li ce prihvatiti patch, ali to je onda tvoja krivica jer dobro je poznato koliko govno je taj usrani SP2 za XP :) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts