Jump to content

Arcanum - ko ima?

Shekk

Recommended Posts

Tako ti ja juce iskopam u svojih 100 krsa na stapu (tako "odlazem" diskove koji su pukli ili su obsolete) arcanum diskove koje sam svojevremeno kupio na rasprodaji u CD centru... posluzili su tada svrsi, odradili su po jednu instalaciju meni i ortaku i naravno crkli... malo li je na ovu skupocu...

od duga dana i dosade ubacim prvi i pustim cd roller da odradi posao... ho ho ho... satan claws radi prekovremeno - prvi disk: (koji je inace i bio problematican) recovered 100% wheeee! ubacim drugi (naoko citav) i srece moje... ne moze da se procita 1% od najveceg fajla arcanum1.dat... pfff.... tacno 1 mb manjka :)))

I tu ja ispizdim, probam isti postupak na svim mogucim citacima/rezacima u kuci... 4 ukupno... 1mb fali i tu ja ne mogu nista posto je za to krivo par strateski rasporedjenih rupa u "srebrnom" sloju noname diska ... podaci nije da nisu citljivi... ne postoje :))

Posle ove "there is a story behind this penny" price u stilu Abe Simpsona - jel ima neko Arcanum disk2 funkcionalan (moze i kec, nije da verujem u data recovery sa onog krsa:)), setio sam se da nisam odigrao kao gnome herbalist igru a mozda i sa jos par kombinacija [:D]

Edited by Shekk

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

mislim da imam al trenutno nisam u bg\u ... ako bi ti neshto znacilo, mogu da ti dam za jedno 27 dana [|)]

btw. cudno da nisam hvalio arcanum na ovom forumu, jer je igra stvarno gotiva... :)

( [;)] )...

vidi vidi, proveri kad se vratish leba ti :D

Imam ja...

Al morate da dolazite na NBGD, trenutno sam u ispitnom karantinu :)

tachno tju mozhda da ti bacim pm ako reshim da 2 nedeje ubijem pred kompom igrajutji arcanum ;>

sorry G, shto je najgore mislim da sam vetj dobio opomenu tog tipa i za istu igru samo pre par meseci :<

Edited by Ramirez