Shekk Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 (edited) Tako ti ja juce iskopam u svojih 100 krsa na stapu (tako "odlazem" diskove koji su pukli ili su obsolete) arcanum diskove koje sam svojevremeno kupio na rasprodaji u CD centru... posluzili su tada svrsi, odradili su po jednu instalaciju meni i ortaku i naravno crkli... malo li je na ovu skupocu... od duga dana i dosade ubacim prvi i pustim cd roller da odradi posao... ho ho ho... satan claws radi prekovremeno - prvi disk: (koji je inace i bio problematican) recovered 100% wheeee! ubacim drugi (naoko citav) i srece moje... ne moze da se procita 1% od najveceg fajla arcanum1.dat... pfff.... tacno 1 mb manjka :))) I tu ja ispizdim, probam isti postupak na svim mogucim citacima/rezacima u kuci... 4 ukupno... 1mb fali i tu ja ne mogu nista posto je za to krivo par strateski rasporedjenih rupa u "srebrnom" sloju noname diska ... podaci nije da nisu citljivi... ne postoje :)) Posle ove "there is a story behind this penny" price u stilu Abe Simpsona - jel ima neko Arcanum disk2 funkcionalan (moze i kec, nije da verujem u data recovery sa onog krsa:)), setio sam se da nisam odigrao kao gnome herbalist igru a mozda i sa jos par kombinacija Edited January 24, 2006 by Shekk Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 mislim da imam al trenutno nisam u bg\u ... ako bi ti neshto znacilo, mogu da ti dam za jedno 27 dana btw. cudno da nisam hvalio arcanum na ovom forumu, jer je igra stvarno gotiva... :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 mozda je nisi hvalio zato shto kad je igra izashla nisi znao nishta sem CSa da igrash :P chemu toliko iscimavanje Nemanja u dobu brzih veza :) ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 mozda je nisi hvalio zato shto kad je igra izashla nisi znao nishta sem CSa da igrash :P ← khmmm mudonja igrao sam je od kad je izashla.! :) elem... krivo ti je shto sam rulao u cs\u kekeke ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 mogu ja da ti posaljem...i onako svaki dan idem do poste koja mi je 20 m od posla... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 khmmm mudonja igrao sam je od kad je izashla.! :) elem... krivo ti je shto sam rulao u cs\u kekeke ← Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 25, 2006 Author Report Share Posted January 25, 2006 ok, 1.5 korisnih reply-a... @migsa: do tad mi vec pocinje drugi semestar :) @G!!!: posalji mi pouzecem ;) @FraudDib: yea, right... 6+ sati ako uopste nađem link... 2 sata max da odem bilo gde do grada :P IzRukeURuku Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 ovako ti 2 days and counting Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 25, 2006 Author Report Share Posted January 25, 2006 pri tome racunas vreme od trenutka kad nadjem link ili sta ?:P Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 brate .. link nadjesh za 20 min max .. nije da je neka retkost igra pa da ti treba 2h rachuna se od postavljanja topica :D Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Jel mogu i ja da je dobijem?To je extra igra... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Imam ja... Al morate da dolazite na NBGD, trenutno sam u ispitnom karantinu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Имам и ја, ал' само ако сте у Жаркову и околини... Као и колега Voodoo, презаузет сам спремањем испита. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 ← budalo kad budu napravili fo3 za multipleyer... ima da te pokidam! ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 budalo kad budu napravili fo3 za multipleyer... ima da te pokidam! ( )... ← i onda se probudish, a noge ti otkrivene .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 27, 2006 Author Report Share Posted January 27, 2006 Voodoo zakone!!!!11111ONEONEONETHEONETHEONET3H0n3T3H0n3T3H0n3 reci jos da si blokemon i uzecu ti taj arcanum jos danas Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 (edited) mislim da imam al trenutno nisam u bg\u ... ako bi ti neshto znacilo, mogu da ti dam za jedno 27 dana btw. cudno da nisam hvalio arcanum na ovom forumu, jer je igra stvarno gotiva... :) ( )... ← vidi vidi, proveri kad se vratish leba ti :D Imam ja... Al morate da dolazite na NBGD, trenutno sam u ispitnom karantinu :) ← tachno tju mozhda da ti bacim pm ako reshim da 2 nedeje ubijem pred kompom igrajutji arcanum ;> sorry G, shto je najgore mislim da sam vetj dobio opomenu tog tipa i za istu igru samo pre par meseci :< Edited January 28, 2006 by Ramirez Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 da li bi bilo preterano da vas zamolim da razmene tog tipa odradite preko PM? ako jeste, nemo' da se ljutite :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 A, pa ja sam mislio samo da mu pozajmim igru da vidi kutiju :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 samo ako imas manual u kutiji onda moze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts