iguana Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 ti to pricash kao muskarac ili o nekoj lezbo verziji ? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 ma i ja bi samo izashao al ne bih obrisao broj...pa zvace ona opet :D Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kli[c]a Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 @topik pa riiba bi jndostavno popizdela ja mislim da ne bi htela da otpali @pmd reko bih da je to ipak samo drevna prica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 @topic Sta je problem??? Lik dobio akcije,riba nije htela obaveze,sve cool mada bih se slozio s Kovachom,ona je verovatno zbog decka izbrisala ortakov br. ako opet bude htela akciju,nece moci da ga nadje off topic TVOJ ORTAK FTW Quote Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 ti to pricash kao muskarac ili o nekoj lezbo verziji ? ← pricam o varijanti , mene neki lik zove na gajbu pa me istera jer mu dolazi riba . Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 hm. oboe su dobili ono sto su "trebali". on e hteo kres. ona mu dala. ona e htela kres. on joj dao. stim sto e njemu povredjen ego. na ovaj il na onaj nacin. i tu moze da proradi sujeta. sto implicira dalje da ukoliko bi bila obrnuta situacija riba bi odreagovala drasticno drugacije (u "negativnom" smislu) iz prostog razloga zato sto svi znamo kakva je "zenska sujeta", ego itd. devojke su pakosne kada je rec o sujeti i povredjivanju ega. ja dodjem svojoj ribi i kazem joj "mislim na drugu ribu. pala mi u oko." ona me otera u tri picke mtrve materine. i okarakterise me kao najvece govno na svetu. posle se smuvamo opet na foru "izvinjavanja". a onda ona otpali sa "ortak, on mi je samo ortak, majke mi" pricom. i ponasa se kao da je to najnormalnija stvar na svetu. ebiga. tipovi to znaju da kanalisu. ribe slabije. ovo nie generalizacija. ali mislim da tipovi to bolje odrade u svojoj glavi nego ribe. naravno ne moze se generalizovati. ebemliga. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Ja bih, u varijanti sto de desila Cali-jevom ortaku, opusteno sacekao njenog tipa, upoznao se s njim i rekao mu sta je drolja radila juce :) Mozda bi je oboje karali tada ^^ A mozda bi popila i batine, ko zna... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 relativno zavisi od ribe ako se jebala iz zelje verovatno bi bila kul a ako bi se bala zato sto joj se svidja onda bi isparanoisala i lik bi bio u problemu. sto se tice tvog drugara, mislim da nema nista protiv svega sto se desilo bolje vrabac u ruci ;) inace ma on je ortak bas je kul BLJAK Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 (edited) Ma ajd, nije to problem, nego kolko ih je isto veche isto uradilo :) Moj ortak privede ribu, ima dechka, njega boli uvo, u sred karanja ona kaze pa ne moras tako polako, nisi mi dechko... Ako riba hotje zeca, dobitje zeza. Brrrr... dobro je shto nemam ribu :) Nemam pojma, verovatnije je da bih reagovao kulturno, iako bi mi se zgadila. Ali ne mogu ni da osudim druge ako su u fazonu razbio bi je. Ja bih lichno bio zadovoljniji da mi dodje i kaze takva i takva stvar, a to zavlachenje... E da, ima i mushkih bolesnika, da ne ispadne sve jadne ribe i to. Ortak je trenirao ribu da postane drolja. Edited January 24, 2006 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 pricam o varijanti , mene neki lik zove na gajbu pa me istera jer mu dolazi riba . ← znachi nista od "girl on girl action"... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 ma lik je lood mada mislim da treba da saceka \\\\\ mozda ga nazove ponovo rampage... :) Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 alo debili, poverujte malo u chistocu morala... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Jebesh karakter ako nije labilan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Meni se isto desilo. Ne bas ovakvo izbacivanje. Ali kao sve cool banje, masaza ovo ono i ono zvoni tel. i kao cao duso ovo ono. Sta se desava, pa znas ja sam u vezi godinu ipo, ja koji crvenim, nabubrela mi glava, jer kao sto rekoh jednom, nisam takav covek, nisam navikao tako, nije mi bilo svejedno.... ustajem, oblacim se i kao ok krene da me uvati za ruku ja u fazonu samo foff, krene plac, ali tu nema vise nista i ja kao samo nemoj me zoves vise... Imao sam duge razgovore sto sa devojkama, zenama sto sa ortacima, iskusnim muskarcima i sve se svodi na sl.:"kada zensko povredi muskaraca, kada se desi ovako nesto kao jeste pogresno ali nista strasno, a kad je obrnuto, a to je kraj sveta". Mnogo ste sebicne, mnogoOOO!!! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 suvishe loma infoa nabavio sam josh infoa riba ga nije lagala da ima dechka, jednostavno nije nijedno od njih pomenuo. jedino mu bedak bilo shto je mislio da udje u vezu s njom, mada ni to nisu pominjali :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 A jel vi bacate stare cipele pre nego shto kupite nove? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 jedinu grešku vidim u tome da je riba trebalo da spomene dečka ranije, al nije ni to tako strašno.. ja i moja liberalna shvatanja :)) Moj ortak privede ribu, ima dechka, njega boli uvo, u sred karanja ona kaze pa ne moras tako polako, nisi mi dechko... ← ovo je odlično, jedna od ONIH priča :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 osecao bi se ko iskorishcena krpa... :( shta ja znam... ako mi se djasvi devojka ko tom tvom ortaku, shta ja znam smorio bi se gadno... al ovako... isto sha znam, pustio bi shafl na svom ajpodu i krenuo putem bloka :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Jebala bi mu kevu. ← Jebote, čita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 oćemo da proverimo? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 brate ja ne znam dal sam ja jedini lud na ovom forumu ali ja mislim da ti je ortak debil, upropastio kres shemu bez potrebe, gde je ona njega mogla da povredi videli su se par puta - da mu nije bila ljubav zivota ? riba je u godinama kada zna sta oce, nema vise faktor zlatne vagine i nije joj problem da prevari decka. po meni trebalo je da nastavi da je krese osim ako se nije ne znam kako zaljubio i onda smorio sto ona ima decka...sto je apsurdno :D Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 brate ja ne znam dal sam ja jedini lud na ovom forumu ali ja mislim da ti je ortak debil, upropastio kres shemu bez potrebe, gde je ona njega mogla da povredi videli su se par puta - da mu nije bila ljubav zivota ? riba je u godinama kada zna sta oce, nema vise faktor zlatne vagine i nije joj problem da prevari decka. po meni trebalo je da nastavi da je krese osim ako se nije ne znam kako zaljubio i onda smorio sto ona ima decka...sto je apsurdno :D ← iskustvo. (tachka) definitivno se slazhem sa zolom, ovakve stvari ne treba iskulirati, osim ako nije bila ljubav na prvi pogled (u shta chisto sumnjam).. dakle, ako bi skapirao da je pocheo da se zaljubljuje posle par kres varijanti, onda i nekako da joj kazhe hvala dovidjenja, al' posle prvog? mwah. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Dadaada zensko je to... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 pa zar vi (Zola i Sejnt) ne umete da chitate riba ga nije lagala da ima dechka, jednostavno nije nijedno od njih pomenuo. jedino mu bedak bilo shto je mislio da udje u vezu s njom, mada ni to nisu pominjali :) znachi iz ovoga se jasno vidi da je dechko popio patos .. a sad dalje zahvaljujuci novom infou () riba je definitivno pichka .. mislim ne spomenuti da imash dechka, a situacija je takva kakva jeste je totalno trulex. druga je pricha da je lik znao da je kres shema pa kom obojci tom i dzeri. prikriti tako bitnu informaciju je u mojoj knjizi isto kao da si i lagao. treca stvar je u tome shto je lik jebeni emo koji odmah prsne za ribom (odatle i to da posle jednog kresa i 2-3 vidjenja) lik odmah razmishlja a vezi, a ne zna ni 10% o njoj. iz toga proizilazi da je lik neiskusan i nezreo (mrzi me da ulazim u daljnja objashnjenja) te da je dotle jasna akcija ribe koja je definitivno namazanija od njega (uzimajuci u obzir prvu,a pogotovo drugu akciju). naravno to i dalje ne opravdava postupak ribe koja ide sejf varijantom kao shto je lex primetio. moram da palim inache bih srao josh .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts