MaudDib Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Ah, ala seres :) Moj ortak je na jednoj pijanci 96 izjavio da ako Sloba ostane na vlasti, srbija ce se do 2000 preporoditi, dinar ce biti kao marka, i Ameri nece smeti da nas pipnu i jos mnogo toga. naravno ako ne bude tako on meni da 100 maraka. Ja sam ga naterao da to napise, potpise, stavili smo to u pismo i zapecatili. Kada sam mu to dao 2000 da cita, on je rekao da on to nije rekao :( kakva cicija. ← haha nikad se ne kladim na tako dug period , a tvom drugaru je bio ispran zakmo tako da se to ne rachuna .. vidish da se chak ni ne seca hteo sam da kazem da se secam svega shto je za mene bitno .. chak i nekih stvari ono sa 2 godine .. nebitne odmah eliminishem, a razmishljanja ako si na to ciljao nikad mi nece biti jasna zashto bih se secao nechega shto je outdated (ako si napredovao naravno) shta da bi mogao sebi da kazesh kakva si banana bio a sad baja ? toga sam dosta sebi rekao za 2 zivota Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 A ja se secam kad sam imao 7 godina i vadio pisu na moru u plicaku i pokazivao ga svima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 ja sam sebi napisao slicnu stvar..kao leksikon koji sam popunio i stavio medju knjige pre 3 godine i ladno sam izgubio tu svesku.. sad me podseti topic i izbedacih se;)) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kli[c]a Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 http://www.futureme.org/ napises sam sebi email, i podesis kada hoces da ti stigne ← da a email ti ostane isti za 10-15 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 dobro je to... evo provalila sam da se ne secam chesto i nekih do jaja trenutaka u zhivotu... ortaci me podsete... Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 dobro je to... evo provalila sam da se ne secam chesto i nekih do jaja trenutaka u zhivotu... ortaci me podsete... ← ti kakva si dobro je shto zapamtish i gde zivish =)) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 od kad sam kupio digitalac uslikao sam takvih trenutaka i svaki put kad ih pogledam tako se setim svakog detalja vezanog za te trenutke koje sam iz odredjenih razloga koje ne bih da pominjem zaboravio :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 24, 2006 Author Report Share Posted January 24, 2006 A ja se secam kad sam imao 7 godina i vadio pisu na moru u plicaku i pokazivao ga svima. ← jedno od mojih najranijih secanja je da kad sam imao 4 godine bio na moru, bio u wc-u, zakljucao se i nisam mogao da se otkljucam... na kraju su me vatrogasci morali spasavati posto smo bili na 4-5 spratu u hotelu :)) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Ja se secam svega i svacega, neverovatno ... znaju to dobro oni koji me poznaju duzhi period. I tu ima nekih vaznih stvari, i nekih potpunih gluposti ... al' eto, lepo je katkad prisetiti se. Al' najbolje je kad se spustim u podrum po ko zna sta pa naletim na neke igracke / knjige / stripove i ostalo od pre 15ak godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts