dvnityCker Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Ova pesmica mi je dala zanimljivu ideju, pa eto da je podelim sa vama. Razmisljao sam o tome da napisem pismo, sam sebi, koje bih otvorio za nekih 10-15 godina (naravno ako pozivim ). U pismu bih opisao celu situaciju oko sebe, ljude koje me okruzuju, koje volim, stvari koje me zanimaju, stanje svesti, ukratko sve ono sto danas cini moj zivot. Pismo bih zapecatio i ostavio na sigurno mesto, i nakon recimo 15 godina ga otvorio. Mislim da bi bilo vise nego zanimljivo setiti se osobe koje sam nekad bio, i zivota koji sam ziveo.. eto, pa ako vam se svidja ideja pucajte :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 (edited) tebi za to treba pismo?nije da flejmujem, ali ako zaboravis sta si proziveo i sta te je okruzivalo sve te godine onda... edit:ako zaboravis one koje volis znaci da im nisi posvecivao veliku paznju te ih i nisi bas nesto voleo, sto se tice stvari koje te zanimaju isto, ako te je nesto bas toliko zanimalo tesko da bi mogao da zaboravis, jedino da platis da te zaraze alchajmerom pa onda da procitas pismo ;) Edited January 23, 2006 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 tebi za to treba pismo?nije da flejmujem, ali ako zaboravis sta si proziveo i sta te je okruzivalo sve te godine onda... edit:ako zaboravis one koje volis znaci da im nisi posvecivao veliku paznju te ih i nisi bas nesto voleo, sto se tice stvari koje te zanimaju isto, ako te je nesto bas toliko zanimalo tesko da bi mogao da zaboravis, jedino da platis da te zaraze alchajmerom pa onda da procitas pismo ;) ← mon dieu ovo je chist flejm! da si razmislio malo shvatio bi da se menjash sa vrmenom (prirodno) i nije da zaboravljash nego dugachije gledash na stvari i svet oko tebe. pogledaj se kakav si bio pre 5 godina, pa pre 10 i videtjesh. :) @topic super ideja (slichna onoj vremenskoj kapsuli), ali ja stvarno ne znam kako i gde da sakrijem to pismo a da ga ne zaboravim ( ) ili da ga neko ne nadje, itd... Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 mon dieu ovo je chist flejm! da si razmislio malo shvatio bi da se menjash sa vrmenom (prirodno) i nije da zaboravljash nego dugachije gledash na stvari i svet oko tebe. pogledaj se kakav si bio pre 5 godina, pa pre 10 i videtjesh. :) @topic super ideja (slichna onoj vremenskoj kapsuli), ali ja stvarno ne znam kako i gde da sakrijem to pismo a da ga ne zaboravim ( ) ili da ga neko ne nadje, itd... ← taj fazon... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Postoji jedna stvar koja se zove licni dnevnik.Ja sam ga vodio dok sam jos bio klinac tipa 12 god.Nedavno sam ga procitao i jedwa sam ostao ziv od smejanja.Mislim da je ideja cool ali licno me mrzi da je isprobam..jbg malo vremena a mnogo noobova koji cekaju da budu ownowani Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 (edited) mon dieu ovo je chist flejm! da si razmislio malo shvatio bi da se menjash sa vrmenom (prirodno) i nije da zaboravljash nego dugachije gledash na stvari i svet oko tebe. pogledaj se kakav si bio pre 5 godina, pa pre 10 i videtjesh. :) @topic super ideja (slichna onoj vremenskoj kapsuli), ali ja stvarno ne znam kako i gde da sakrijem to pismo a da ga ne zaboravim ( ) ili da ga neko ne nadje, itd... ←ne sporim ja to, ali meni ne treba pismo za to. kroz 10 godina ili slicno, ako se budem zapitao kakvo je stanje i razmisljanje bilo pre 10 godina znacu. ne vidim cemu pismo. mozda pismo sta uraditi kroz 10-15 godina sto tad nisi imao prilike ili volje, ako planiras da zapises ono sto si tada osecao to je glupost Edited January 23, 2006 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Vaistinu zanimljiva ideja , ali ne znam kako bi uspeo da sakrijem negde to pismo i da ga ne nadjem posle 10 god , poshto bi ga verovatno otvorio posle god , dve kada bi spremao sobu ili tako neshto , tako da mi se pogledi na svet ne bi drastichno promenili...ali anivej najs ajdija Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 ma mozhe i ovako.... svi napishite pisma i dajte ih meni... i onda tju da vas... ako pozhivite... potrazhim posle 15 godina :D hohoho pwnd! :D Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Ova pesmica mi je dala zanimljivu ideju, pa eto da je podelim sa vama. Razmisljao sam o tome da napisem pismo, sam sebi, koje bih otvorio za nekih 10-15 godina (naravno ako pozivim ). U pismu bih opisao celu situaciju oko sebe, ljude koje me okruzuju, koje volim, stvari koje me zanimaju, stanje svesti, ukratko sve ono sto danas cini moj zivot. Pismo bih zapecatio i ostavio na sigurno mesto, i nakon recimo 15 godina ga otvorio. Mislim da bi bilo vise nego zanimljivo setiti se osobe koje sam nekad bio, i zivota koji sam ziveo.. eto, pa ako vam se svidja ideja pucajte :) ← pazi, generalno ideja i nije toliko losha, samo mislim da je 15 godina kratak period... mozda bi trebalo da prodje malo vishe vremena od pisanja do otvaranja pisma... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Meni je opushteno ,kad hocu da vidim kako sam razmishljao ,dovoljno mi je da pogledaj svoje postove od pre 2 nedelje =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kli[c]a Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 ideja je bas extra ali kao jedini je problem da neko ne nadje tvoje pismo i proita ga tipa(otac majka) bilo bi zajebano kada bi shvatili sta se sve desava u tvom zivotu i kroz sta sve prolazis i radis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Imam obicaj da pisnem po koji redak s vremena na vreme. Recimo skoro sam citao neke stvari koje sam pisao pre 10, 8 i 3 godine i valjao se od smeha. To je toliko dobro da nemam reci, tek onda shvatis koliko si naivan i mlad, neiskusan i glup, a mudrost je toliko daleko da cim vidis nekoga kako baca sve samu pamet, usmrces slinu kroz nos pa u grlo i kazes: Cujemo se later. Sva sreca pa postoji forum da te stalno podseca na to. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 ja sam 10. novembra postovao topic, mislim da je bila 2003 il 2002 dina gde sam rekao da cu da prestanem sa raznoraznim glupostima i da cu da se uozbiljim... odlican topic to beshe, voleo bi da ga procitam ponovo, al ga je vreme pojelo izgleda:// (da li neko moze da nadje taj topic od admina... mislim da sam ga postovao pod (MiGsa) ) :)) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 u je.. odjednom su svi "future-orijentisani" ... sve nesto za 10 godina ... najlakse je da pises dnevnik ili ako vise ne upotrebljavas olovku - blog i uzmes posle 10 godina i procitas..sta ce ti pismo ... ja imam dnevnik kad sam bila peti razred... pa kad je bilo bombardovanje ... i tako ,za skoro svaki period :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 ma mozhe i ovako.... svi napishite pisma i dajte ih meni... hohoho pwnd! :D ← i onda ces da objavis roman "pisma sa rura" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 imam na kompu zapise. svakog dana. od 2000. godine. po nekoliko recenica. pa ih svake godine "back apujem". tako da ono. ne znam da li cu moci da koristim cd mediju za 10-20-30 godina. al ono ;>. zanimljivo je. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 i onda ces da objavis roman "pisma sa rura" :) Mjock...shtaVamPoboguPadaNaPamet!!??!?! ne znam da li cu moci da koristim cd mediju za 10-20-30 godina. al ono ;>. zanimljivo je. ma papir rulz! :) elem, cd na prst i zavrtish... i sve se chita samo od sebe :) (braindead) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 mrzim prisecanja .. ono shto ostane u mozgu to je zasluzilo da ga se secam ono shto nije u nishtavilo sa njim Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 (edited) Imam svoje backup-ove od pre 10 godina na cd-ima. Kada vidim kakve su mi se tada ribe svidjale na net-u, krenem da se smejem E da, imam neki trip da kada mi se rodi dete snimam sve na minidv kameru pa da bacim na dvd (ili shta bude u buducnosti). Ovo je zbog toga shto bih sam voleo da vidim kako je sve izgledalo kada sam bio mali, a ne mogu to da vidim poshto nismo imali kameru. Kapiram da ce moje dete hteti da vidi kakvi su mu bili mama i tata kada su bili mladi Edited January 23, 2006 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 cool ideja Quote Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Imam svoje backup-ove od pre 10 godina na cd-ima. Kada vidim kakve su mi se tada ribe svidjale na net-u, krenem da se smejem E da, imam neki trip da kada mi se rodi dete snimam sve na minidv kameru pa da bacim na dvd (ili shta bude u buducnosti). Ovo je zbog toga shto bih sam voleo da vidim kako je sve izgledalo kada sam bio mali, a ne mogu to da vidim poshto nismo imali kameru. Kapiram da ce moje dete hteti da vidi kakvi su mu bili mama i tata kada su bili mladi ← obavezno, moji su to uradili sa mladjom bracom, i mnogo je dobra fora :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 mrzim prisecanja .. ono shto ostane u mozgu to je zasluzilo da ga se secam ono shto nije u nishtavilo sa njim ← Ah, ala seres :) Moj ortak je na jednoj pijanci 96 izjavio da ako Sloba ostane na vlasti, srbija ce se do 2000 preporoditi, dinar ce biti kao marka, i Ameri nece smeti da nas pipnu i jos mnogo toga. naravno ako ne bude tako on meni da 100 maraka. Ja sam ga naterao da to napise, potpise, stavili smo to u pismo i zapecatili. Kada sam mu to dao 2000 da cita, on je rekao da on to nije rekao :( kakva cicija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kli[c]a Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 resio sam da pisem dnevnik pocinjem danas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 http://www.futureme.org/ napises sam sebi email, i podesis kada hoces da ti stigne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Cool fora Pajo,al mislim da nije dobra ideja da nesto sto treba da procitas za 15,20 godina ostavis na comp,sta znas,uleti neki virus,neko sranje i nema vise pisma koje je po meni do jaja vredno. ako budem pisao,bice definitivno na papiru,nekako mi je misticnije da citam na papiru nego na ekranu Quote Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts