dovlagsi Posted February 1, 2006 Author Report Share Posted February 1, 2006 Pa, realno, sudije su sudile svakakve gluposti sinoc - i nama i Norvezanima. Samo nama su sudili gluposti u pogresnom trenutku. Srecom, pogodi Krivokapic za pobedu... Sto se iskljucenja tice, to je valjda zbog "drvoseca" Djurkovica i Djukanovica. Svidelo mi se kako je Kapisoda igrao u odbrani... jos samo malo da je sigurniji sa krila.. Nas mentalitet nam moze pomoci sutra protiv Rusa. Mi zapravo mozemo da dobijemo svakog, ali zato i da izgubimo od svakog... ma, videcemo uostalom. Plan je jasan - pobediti i Ruse i Hrvate. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 glupi rusi su izgubili od islanda... to nam daje shansicu..ali samo shansicu Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 jbg,cekao sam ovaj trenutak da se javim,posto mi nije jasno cime su nasi rukometasi mislili da se popnu na tron?!?!Prazne price po medijima,przenje mase...tako se ne osvaja medalja...izgleda da ce apokalipsa kad je doslo vreme da su fudbaleri ponos nacije :)))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 grujo...to za fuZbalere si rekao 2000 put;)))))))) daj boze da bude tako... inace jadna igra danas...n/c... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 (edited) Likovi vi su totalni jad i beda.Zao mi je pojedinaca koji su se trudili,ali bre u globalu ogromna nula. Bekovi p***e najvece,niko nema muda da shutne,igra totalno neizgradjena,odbrana shuplja do maksimuma,koncetracija u minusu...ljudi su ocaj najveci. Zao mi je isto selektora,shto se onako bedacio,ni on nije mogo da veruje da su ljudi onakvi mangashi.Kao da ih mrzi da igraju za reprezentaciju,e tako su igrali. Edited February 1, 2006 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Naravno da ih mrzi... nema para=nema igre...100% tako... a kad su snimali time out:"ljudi bre,jeste vi nekad igrali rukomet?!" lol :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 grujo...to za fuZbalere si rekao 2000 put;)))))))) daj boze da bude tako... ← jbg,moram da hvalim svoju igru...:)))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts