lazica Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Trenutno treća godina gimnazije ''Isidora Sekulić'' a posle nuklearna fizika+ magistrat pa ćemo da vidimo, ili Vinča ili inostranstvo ← To se radi u četvrtoj godini, ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Mislis kineskinje? :) ← ja ih ne razlikujem ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 @kruko da Societe Generale... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Uf brate a shto ja jedini da budem ozbiljan :)) A ebem li ga...valjda prevodilac...al neam pojma... Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kli[c]a Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 e ovaj topik je bas ono preko noci naraso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 diploma: Elektrotehnicar racunara ( Srednja Tehnicka Skola - Mladenovac ) studiram: Visa Elektrotehnicka Skola Beograd smer bio RT sada NRT --- upisao ovo iz moranja jer matematike ima malo mnogo za moj ukus na ETF-u. Posle verovatno u zavisnosti razovja situacije da upisem neku specijalizaciju. Trnutno zaposlen: BEG Finsoft opis posla: deployment ( svega i svacega ) Oduvek sam zeleo da se drndam sa kompovima a jednog dana cu verovatno probati da se malo ozbljnije bavim igrama tj da napisem neku svoju pa gde puklo da puklo :D Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 to prijatelju,ta ti valja,pici na politicke,kad dobijem vlast(i to apsolutnu) mozda te postavim za ministra ← drzim te za rech Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Junior sys admin/Tech support u NZ webhosting firmi... kapiram da cu da jurim drugi posao ;) od shkole - 3 godina pravnog fakulteta u kijevu, i tu sam stao :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 brate... ove vagine nisu normalne... sve neke nauke... moja devojka upisuje sad astrofiziku... ccc.. ← mora se:) Dokazivanje brate. A i realno, one ce rulati svetom za jedno 100 godina. Sreca pa cu biti mrtav dotle =) ← vidi imamo i proroka:) ekstra. ← thnx [quote name='Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Zavrsio ETS M.Pupun u ns ,idem na poljoprivredni fax ns a u slobodno vreme nosim dzakove polj.kultura i idem u teretanu kad porastem voleo bih da budem robovlasnik i da imam harem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 (edited) mora se znati. uvek me je zanimala fizika i super mi ide, a glupo mi je obicnu, pa da budem samo neki profesor.imam mnogo vece ambicije, koje cu nadam se i ostati. ← Ne deli se fizika na običnu i nuklearnu. :) Samo ka Edited January 19, 2006 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 mora se:) vidi imamo i proroka:) thnx mora se znati. uvek me je zanimala fizika i super mi ide, a glupo mi je obicnu, pa da budem samo neki profesor.imam mnogo vece ambicije, koje cu nadam se i ostati. ← Ako taman da nam stabilizujes fisiju i izgradis nam nuklearku na fisiju, imacemo energije za izvoz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 @kruko, again :)) Brateh pa ja sam tamo vec 2 godine *wink* *wink* Debelo se radilo da bih stigao do marketinga.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 fuzija, dei, fisija je ovo što se danas koristi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 filoloska gimnazija, posle filoloski verovatno... e sad... videcemo koje ce zanimanje da ispadne na kraju:) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 19, 2006 Author Report Share Posted January 19, 2006 Uf brate a shto ja jedini da budem ozbiljan :)) ← Zato sto ja tako kazem,a posto cu da vladam svetom moras da slusas ili ode ti na odmor na Goli Otok Quote Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Zato sto ja tako kazem,a posto cu da vladam svetom moras da slusas ili ode ti na odmor na Goli Otok ← druze soflaj mi ti se kunemo ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Sto bi ovo ikoga zanimalo? Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 19, 2006 Author Report Share Posted January 19, 2006 druze soflaj mi ti se kunemo ( )... ← Hvala Hvala,volim i ja vas!!! Quote Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 @SoadGirl Ako si ozbiljno namerila na nuklearnu fiziku, spremi se za cinjenicu da ce ti knjiga postati najbolji drug, sesha je na drugoj godini, ne izlazi iz stolice... @topic 3ca godina ETFa u pragu, dalje usmerenje a tim i karijera mi se odredjuje za godinu dana. Jedna struja vuce na sitstemsko programiranje, dok bi sa druge strane voleo da se bavim i kompjuterskom grafikom (sto za sobom naravno povlaci rad u igrackoj industriji) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 1.Vole0 bih da radim nesto u vezi sa kompovima...jer mi to pricinjava zadovoljstvo 2.ako ne...onda kao profesor u nekoj skoli (samo ne osnovnoj) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 zavrsavam retardiranu elektrotehnicku skolu,smer elektronika,bilo kakve ambicije sam izgubio trenutka kad sam usao u tu skolu,jedino sto sam naucio u toj skoli je da zavrnem sijalicu:)) i ono slusao sam u 3oj godini nesto sto bi mi pomoglo oko muzike,filteri i tako to:))!!Gimnaziju se i dalje ne kajem sto nisam upisao jel me ljudi u nasoj pancevackoj gimnaziji zabrinjavaju(cast izuzecima),a i ne bi me trpeli tamo,kapiram da bi posle 6meseci menjao skolu :))) sad kobajagi treba da se spremam za prijemni,i ono hocu na DIF,i znam da ne bih imao frke upisati ga,ali ono relativno me smara sta bih posle radio sa njim,pa cu kao da probam politicke nauke/novinarstvo,i tako sad cu da ucim predmete koje prethodne 4 godine nisam pipnuo... inace tako neke klinacke zelje su mi da budem fudbaler ili isto ko Kruko i Exile da se bavim muzikom ali ono muzikom 99% necu,posto mislim da sam se kasno setio,i sad ono kukam svaki dan kako ne mogu da skupim pare za gramofone iako sam ucinio prvi korak i kupio mixer i tako...a ono fudbaler,da me boli kurac ko pre,sad bi verovatno bio 2ga ili prva liga,ali ono cas sam vojvodjanska(4ta),cas srpska(to mu dodje 3.liga) i tako sa 16 sam poceo da igram u seniorskoj konkurenciji i mislim da me to najvise sjebalo,umesto da sam ostao da igram sa svojim vrsnjacima i da tu iskocim,ja se mlatim sa starijima i tako,svima sam u glavi kao perspektivni klinac kojem fali 7-8kila(koje relativno nisu problem da se nabace ali tako me mrzi posto znam da i od fudbala nema nista) :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 u nekom odeljenju za narkotike... ← Kao degustator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Studiram arhitekturu i nameravam time da se bavim u buducnosti... ← hehe.. arhitekta, nadamo se ostvareni ← hehe... Bicu lokalna pijandura sa fakultetskom diplomom ispred dragstora ← ahahhaha, znaci ostaces idiJot...salim se kali, znas ti da ja tebe volim :*** pa onda... pochni da se interesujesh. i crtaj shto vishe ← i spremi se da se odreknes toliko stvari u zivotu...da ne spavas...i da samo sedis za jebenim stolom...odose ledja...smrc...sve ostalo je do jajaaaaaaaa Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts