millanče Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Pa zar je ovo moguće? Eto,dokupio sam i 256 rama da bih igrao ovaj NFS, a u sa ludom željom da će KONAČNO URADITI NORMALNO DRAG, kad ono-PRC! Od svih NFS-ova u kojima ima Drag, u ovom je DEFINITIVNO NAJGORI! Meni je, a pretpostavljam i mnogima još, Drag potencijalno najzanimljivija NFS disciplina, ali način na koji je u EA rade već po treći put je kriminal! Pa u čemu je poenta onih „utabanih“ staza kojima se krećeš? I toga što je sada teže nego ikad utvrditi u kojoj si od staza, pa je čista sreća obići one operisane mentole koji izigravaju traffic. Stvarno ne znam... Zašto ne mogu u dragu da vozim automobil normalno, kao i u svim ostalim trkama? Slaže li se ko sa mnom, i ima li ko objašnjenje što je ovo uopšte ovako? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 ovako je dobro, tjuti tu... Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 nije tezak drag ako u pravom momentu iskoristish ono(zaboravio sam kako se ove) za usporavanje vremena, tada mozes da par sekundi vozis normalno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 20, 2006 Author Report Share Posted January 20, 2006 Prosto ne verujem da je vama OK ovakav drag! Pa za NFSU2 i razumem, imali su ili staticne prepreke u luci ili na aerodromu, ili veoma sirok autoput, pa je bilo prostora... a ovo se nesto vozi po centru grada, kroz semafore i 90 stepeni krivine, auto sam od sebe skrece... bas moronski.... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 NFS je sranje jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 ko zna da igra huga, zna i drag:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 ahaha...rofl dule:)...ne znam, meni je drag smor...omiljen mi je bio drift u undergroundu, glupo je sto su ga sad izbacili...sad mi je najbolji speedtrap:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 25, 2006 Author Report Share Posted January 25, 2006 @ voodoo: gde si ti otisao! meni je zadnji dobar Porsche Unleashed @Doolio: hugo skrece kad mu das komandu, ovo njesra nece:-) @Dule: drift definitivno zakon, mada i drag BEZ traffica ima svojih chari... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Heh, evo igrao sam već nekoliko dragova (34% karijere gotovo) i tek sad se setih da mogu da iskoristim speedbreaker :) Jednostavno dva tri puta sam isprobao to na roadblock, ali posle kad sam provalio gde treba da se udari više i nije potreban osim ako ne vidim na vreme spikes ili ako dodje krivina od 90 stepeni. Ali, sve u svemu, slažem se da je ovo odvratan drag, mada mi ni prošli nisu bili nešto bolji. Sama ideja mi je retardirana upravo zbog tih staza po kojima voziš. Najviše mi se dopada kako je tollbooth odradjen a i ona fora sa speed limitima, jer svako može da se skuca negde, a ako si baš toliki baksuz ili amater oduzimaju ti se poeni od brzine i dovidjenja :) Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts