MiGsa Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 ma ispao sam iz bedaka josh u proshloj 'dini ... fala bogu :] a to za morone... ma ja to tako zamishljam da se pojavimo nas 5 na vratima i devojchice se isprepadaju, a to da da si obrazovan, elokventan i nadasve impote.. interesantan mladitj prichaj tim istim devojcicama, ja te vetj gotivim :p p.s. pravi razlog je taj shto su to klinke (uglavnom 88-9', poneka 85' i mislim jedna-dve 82-3')... klinke koje ne izgledaju tako do dushe, ali opet :p i naravno ja sam alav dechko, josh nisam 100% skapirao koju od njih da odvojim ← daj meni onu najmladju... shta ona zna shta je dobro... pritom cu je nauciti da pushta zmaja ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Posle drugog neuspesnog kompaliranja OpenOffica, resio sam da batalim stvar i sada vozim Koffice koje je mnogo manj & brzi. Inace izcimali me ortaci da idemo na "DEEP PURPLE" 27 ono moracu da vidim kako stoim sa kesom ali sto da ne... Sada kapiram da ce da padne neka masna dota a za danje kako se snadjem hihihiih :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 (edited) Isplatilo se. Sutra dolazim za BeeeeGeeee Posle 6 meseci ... tooo bre .. al sam hepi ← Ne ne momak, ne Edited February 7, 2006 by voodoo^nbgd Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Vratio se srecan iz shkole posle samo 2 chasa... Iznajmije skije za ovu sezonu... Sad idem da se nadjem sa ortakom da uzmem harach (50e)... I tako... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 pozdravi i ti njega. ovaj. sad sam jeo. gledam da izadjem malo iz kuce. al. tesko da ce se iskombinovati bilo sta. hmhmhm. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 bio na bazenu sa dve žene (cali i mjau), sad pravim planove za sutra, pa idem da prilegnem.. ko zna, možda ne ustanem do ujutru :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 bio na bazenu sa dve Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 idem da prosetam, malo da razbistrim mozgic... I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Dobio dokumenta ! 4 sata stajanja u redu od 9 do 13 doshao kuci, rucao, pa opet u red od 14:30 do 17. Isplatilo se. Sutra dolazim za BeeeeGeeee Posle 6 meseci ... tooo bre .. al sam hepi ← Pico,ne želiš da iskoristiš tu priliku da upoznaš rur crew :P Koja je bolja riba? ← zar mora da se bira? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 bio u gradu....video se sa ortakinjom....dosla iz kg....moram auto vozim kod majstora nesto ne stima kako treba pfffff Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 KUPIO SAM MP3oku keke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 bio do ortaka, geldali film, sad blejim ovde, pa cu opet da geldam neki filma i tako:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 nisam otisao u skolu, spavao do 1 izblejao gajbi, otisao do plato-a video se sa drugarima *hehe* otisao kuci, otisao na slavu zatim zapalio u nadi da stignem na neku bleju kod ortaka de sam trebao da upoznam njegovu cuvenu ortakinju dogovor je bio da pokupim druga ispred njegove zgrade pre toga ali kada sam stigao rekao mi je da ga je ovaj zvao i da su svi vec otisli tako da sam dosao kuci i sada gledam sta bih mogoa da pustim na kompu posle rur-a~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 zar mora da se bira? :) ja bi izabrao kalija btw maj nejm iz kali. UNCLE kali! [mexican] Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 bio do ortaka, geldali film, sad blejim ovde, pa cu opet da geldam neki filma i tako:) ← Jebote, koji rokenrol od Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 (edited) Upravo pogledao SW serijal po 1001013232 put.... prokleti mali lihvari... Edited February 7, 2006 by nigger Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 mrtva voznja sutra. ispit. znaci izlazim posle 10 meseci na jebenu voznju. ako ne polozim jebo sam mater nekome. vozim jebena kola godinu dana bez dozvole. daj mi boze dozvolu. da napokon vozim astru. aaaaaarrgh. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Doneo ortak celu pizzu (40cm u prechniq) meni na vrata, i josh je sam platio, pa smo je u slast pojeli... :) Posle smo odgledali film "Saw" koji nas je blago recheno ostavio bez rechi... Sa'cu josh neshto da pohasam, pa na qnt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 razocaranje... _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 bio do ortaka, geldali film, sad blejim ovde, pa cu opet da geldam neki filma i tako:) ← jebote, zvucim kao kojot:)...odoh malo da igram war pa na spavanje...btw, stevo srecno sutra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 [tibor] ne ne ne.../ idi se druzi sa rambom.../ [/tibor] ← pokushavam da skapiram jel ovo dobro ili loshe p.s. gledatju da svratim do tramvaja sa tom starijom (82' mislim)... devojka je bajkovito lepa. daj meni onu najmladju... shta ona zna shta je dobro... pritom cu je nauciti da pushta zmaja ( )... ← haha, nishta ja ne dam... mora ona da ti da i to samo ako dodjesh do subote (dolazi bre) inache, bio do grada i nigde da nadjem farmerke i sako koji mi se svidjaju a da nisu bolesno skupi. Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 ... devojka je bajkovito lepa. 21 vek te lepe poljubis postanu vestice. ko zhaba u lepoticu samo obrnuta reakcija~ izuzetke jos uvek cekam da upoznam~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 ma nisam ja veverica. rekao sam da je jako lepa jer je tako najlakshe opishem... mrzi me da objasnjavam kakva je osoba (pogotovo preko foruma) ali chim je preporuchujem dovoljno je dobra Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 a shta ce ona sa tobom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 joj... preporuke preko foruma... to je jako... ELEM... nabavih napokon upravo one hitchkoke koje neki zheljno ochekuju pa sad sam u shkripcu i moram da iskombiniram vreme i sve ostalo... sad se razmishljam.. ko uostalom uopshte razmishlja bilo shta u 7 ujutro... ????!??!? :) ae posle... Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts