byp_ Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 ispascu sisa. glupo e. mojne se ljutis. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 sreco ja znam admine _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 pozdravi ih. ;>. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 pozdravi ih sam. ja reko da ce se brise. _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 hah. opako. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 Brazil_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 Vratio se hepi iz shkole... Napravio najlepshu voznju bajsem ove godine... Uzivancija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 take me with youuuuuuuuuu inache palim pod tush pa do grada... da i ja vidim shta tamo ima! treba i mikrofon da nabavim vecheras... i tako. ← Da li sam spomenuo da idem sa gomilu koleginica sa faxa ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 .....trebao da idem kod ortaka.....ima neke obaveze tako da.....bleja...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 Smorio se ko drvo, igrao battlefield 6 sati, pa sad uz'o da vecheram neshta. Posle malo drajvam flajt simulator, pa negde oko 4 na pajkenje ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 Evo sad sam ispratio matoru garnituru gostiju....razgledam pokloncice......i sad cu da spavam....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 what's today? ← pa bio mi moj dragi danas... extra dan... i sad sam sam srecna i zadovoljan kao malo dete kad dobije novu igrachku :o)))) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 Ovih dana sam u totalnom rasulu,ali bukvalno.Ne znam šta mi je.Nije mi do ničega,ne smaram se u školi,u stanju sam da ceo čas samo sedim i da mi nije dosadno iako oko mene je spika koja me nikako ne dotiče,vratio se malopre sa cirke na koju mi se nije išlo,sutra ponovo imamo zakazano a isto mi se ne ide.Strašno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 btw suvishe naporan dan danas celu noc proshlu sam radio plakate za neki rad za fakultet, pomagao bratu oko njegovog projekta (dva studenta arhitekture u stanu), nosio postere na stampu u Cvijicevu, cekao sat i po, dosao kuci, odspavao 5 sati,uspavao sam se za rhh a sad treba u toku noci da odradim josh 2 postera, ponovo da idem ujutro u Cvijicevu, kod Verano motorsa, dam 3500 za josh dva postera i nekako stignem da odem do ortakinje u centru kojoj sam danas sjebao komp tako sto sam gurnuo dvd u cd plejer, pa se win xp zaglupeo, ja resetovao komp a posle nisam mogao ni safe mode da podignem...stalno win dolazi do onog loading scroll-a i tu se resetuje posle nekih tri minuta skrolovanja, a sto je najgore komp nov. nema ni pet dana kako ga je dobila It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 evo bio malo do grada vretio se kuci, pikao half life, sad na kunt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 skidam neki hop sa neta. murs ovoono. slick rick skinut napokon. hah. bek tu da ol skul. nagradno pitanje : zasto e slick rick bio uhapsen? i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Nemogu da spavam idem da igram nesto na b-netu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Malopre me probudila sveša treba da dođe neki čovek da nam pojasni fiziku(oboje sabijamo ),pa posle na šišanje...konačno,izgledam ko Elvis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 sveca me probudila oko 10.....nesto se sjebalo oko log on screen-a i odma frka panika pffffff....pijem kapucino i bleicam za kompom...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 probudio se ko lesh, da odradim i ovaj engleski, da ochistim semestar i onda spavanje do marta. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Tako mi sto Kosijevih visestrukopovezanih oblasti, polozih ispit jutros! Jedini bedak sto je toliko rano da mogu samo vama ovde da se pohvalim :) danas sjebao komp tako sto sam gurnuo dvd u cd plejer, pa se win xp zaglupeo, ja resetovao komp a posle nisam mogao ni safe mode da podignem...stalno win dolazi do onog loading scroll-a i tu se resetuje posle nekih tri minuta skrolovanja, a sto je najgore komp nov. nema ni pet dana kako ga je dobila ← Realno gledano nikako nisi mogao da ga sjebes tako sto si ubacio dvd u cd, sve sto je trebalo da prijavi jeste da nema diska, tj da isti nije citljiv. E sad jedino ako si ga sjebao nesto kad si ga resetovao, ali XP ne bi trebalo da je toliko osetljiv. Ne treba iskljuciti ni druge mogucnosti, recimo da iako je nov nije dobro sklopljen i instaliran sistem, meni se to desilo sa jednim kompom iz izrazito "renomirane" firme. Ono posle pet dana su skapirali da taj drajver za graficku i taj drajver za plocu ne idu zajedno i da se zato komp zakucava stalno. Realno je bila neka Exile GF4 MX440 kartica i P4 ploca sa SIS cipsetom, i verovatno je samo takva kombinacija prouzrokovala taj problem, ali sta me bole q, ako prodaju takav komp treba da ga probaju da li to i radi. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Josh jedan dosadan radni dan... Posle podne idem na neko krshtenje i dechiji rodjendan... Ziwim od secanja... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Probudio sams e sada razvrstavam puskeci i pravimr atni plan sta i kako cu :) posto u 13 imam ispit uff jos to da mi se zavrsi i ono je gotov rok :) weeeeeeeeeeeeeeeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Malo radio fiziku,posle moram ostale predmete pošto sam pretrpan u ponedeljak. Imamo najgori raspored u školi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Pokupio potpis, i sad ce da padne vanjespa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts