Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sho... po meni ljudi koji znaju da pleshu su baje...

( [;)] )...

Ma ok je ples,samo ćeš slabo moći da iskoristiš to znanje u današnje vreme i u svojim godinama :) Bolje kad omatoriš [:D]

Bio do ortaka posle škole da uzmem COD2,instalirao ga pa ću kasnije da ga overim.Takođe ortak mi doneo neku ziku pa je preslušavam sada ;)

zvuchnici se laganao deruckaju "...one second of my life is passing me by..." ja seim zavaljena u stolici, pijuckam kafu, pljuga lagano gori u piksli... 'bem ti zivot, samo mi neko fali, pa da ugodjaj bude potpun...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

zvuchnici se laganao deruckaju "...one second of my life is passing me by..." ja seim zavaljena u stolici, pijuckam kafu, pljuga lagano gori u piksli... 'bem ti zivot, samo mi neko fali, pa da ugodjaj bude potpun...

sex-over-the-phone.jpg

a ko kaze da toga nema? ali prava stvar je prava stvar...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

ga060125.gif

lep dan, spavao do 2, bivshoj ponovo ushli gremlini u komp koje sam morao madjijom da oteram.Sto je najbolje nisam se danas, sto je postao obicaj, ni ozdrao od hrane tako da mi zaista je danas bilo sve potaman

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

danas ponovo bila pola dana na faxu iako vise nemam predavanja/vezbe... jbemu mater. sad idem pajam pa ucim...i radim neki seminarski...sto sebi sto drugaru, koji ima da mi stopala ljubi! [:D] [:(!]

ucio.

ne znam sta cu sa sobom sad.

stevo jel ti dobro?!

signatura.jpg

_malimjau.

rsmo, cimao sam se da namestim vajrles al ovi papani iz fastweba su mi dali pogreshan pass (btw. radi mi net:) ) wooohooo nije nesht spec.. nekih 6mibita [:D] smrtniciii :D

elem... nisam bio do teretane :/

a i sad dok pishem jedem neku tunu koju sam nashao u fioci (riomare od pre 15dana:) ) i hleb koji sam nashao u drugoj fioci [:D]

kad zavrshim sa tunom krecem sa nutelom... i lebcem... a mozda i skinem koji film usput [:D]

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

Standardno: bio na poslu, ceo dan se smarao, bio mi Lale, posle posla otisao do ortakovog ujaka da mu sredim komp (mosh' misliti :))), sad overavam mailove i forum pa na spavanjac......

... a od chega si se smorila?

moglo bi se i do starog jkra svratiti, 'naaaash! [8D]

i da se chekira onaj novi "lokal" u cjumezu pored Kineza, pre nego se zatvori ili ga Kinezi kupe pa se prosire...al' da ne shirim.

bezhim u krpe, prebio sam se od umora...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...