byp_ Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 ucio. ne znam sta cu sa sobom sad. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 bio u skoli za dzabe....ispit u subotu.....bleja za kompom.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 sho... po meni ljudi koji znaju da pleshu su baje... ( )... ← Ma ok je ples,samo ćeš slabo moći da iskoristiš to znanje u današnje vreme i u svojim godinama :) Bolje kad omatoriš Bio do ortaka posle škole da uzmem COD2,instalirao ga pa ću kasnije da ga overim.Takođe ortak mi doneo neku ziku pa je preslušavam sada ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 zvuchnici se laganao deruckaju "...one second of my life is passing me by..." ja seim zavaljena u stolici, pijuckam kafu, pljuga lagano gori u piksli... 'bem ti zivot, samo mi neko fali, pa da ugodjaj bude potpun... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 zvuchnici se laganao deruckaju "...one second of my life is passing me by..." ja seim zavaljena u stolici, pijuckam kafu, pljuga lagano gori u piksli... 'bem ti zivot, samo mi neko fali, pa da ugodjaj bude potpun... ← Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 vrno se s ispita,malko ce da kuliram,pa.....nem pojma Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 ← a ko kaze da toga nema? ali prava stvar je prava stvar... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 pravim sedeljku... Cekam da mi ljudi dodju... Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 @MiGsa kakav si ti to denser kad ne znas da igras? : )) cc aj, pravac plesna skola, sta si cekao do sad... ← khhmmm... ja pleshem najopasniji ples od svih... :) migsa, sviđa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Sad cu uchiti malo ,taman dok se sejnt vrati sa voznje ,pa da ga malo provrtim kroz ruke u quake ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 lep dan, spavao do 2, bivshoj ponovo ushli gremlini u komp koje sam morao madjijom da oteram.Sto je najbolje nisam se danas, sto je postao obicaj, ni ozdrao od hrane tako da mi zaista je danas bilo sve potaman It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 danas ponovo bila pola dana na faxu iako vise nemam predavanja/vezbe... jbemu mater. sad idem pajam pa ucim...i radim neki seminarski...sto sebi sto drugaru, koji ima da mi stopala ljubi! [:(!] ucio. ne znam sta cu sa sobom sad. ← stevo jel ti dobro?! _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 idem gajbi da skinem koju kilu... ( klonja) pa mozda do teretane:)) (i da overim dens kutak) :) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Hasao slavsko žito,sad pijuckam sok od borovnice :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 shi iz tejken aj tink :) ← kad je to koga sprečilo? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 savio se od uchenja toliko da mi glava cupka .. sad idem da se istresem u teshu, a posle opalim neki gejm na komp onako za shlagvort :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 juju, jel se to o meni ovde prica : )) pojela sam sve bajadere : (( i niko nece da ide do pozeske da mi kupi joooos : (( smrc a ja sam bolesna i osetljiva i ne mogu da idem sama po ovoj zimociiii I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 i tako dan za danom zrachi... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Malo ću da forumam dok ne počne Lost :D standard... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Uskoro ispiti a ja bih da igram nesto,npr GT Legends.Odlicna igra.Danas je nabavih Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Standardno: bio na poslu, ceo dan se smarao, bio mi Lale, posle posla otisao do ortakovog ujaka da mu sredim komp (mosh' misliti :))), sad overavam mailove i forum pa na spavanjac...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 vratio se iz teshe preporodjen :) sad samo da hasnem neshto loma da polako jurim komu :D • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Odgledao Lost,sad ću Dosije X ako ne zaspim na pola epizode :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 rsmo, cimao sam se da namestim vajrles al ovi papani iz fastweba su mi dali pogreshan pass (btw. radi mi net:) ) wooohooo nije nesht spec.. nekih 6mibita smrtniciii :D elem... nisam bio do teretane :/ a i sad dok pishem jedem neku tunu koju sam nashao u fioci (riomare od pre 15dana:) ) i hleb koji sam nashao u drugoj fioci kad zavrshim sa tunom krecem sa nutelom... i lebcem... a mozda i skinem koji film usput ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotzkann Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Standardno: bio na poslu, ceo dan se smarao, bio mi Lale, posle posla otisao do ortakovog ujaka da mu sredim komp (mosh' misliti :))), sad overavam mailove i forum pa na spavanjac...... ← ... a od chega si se smorila? moglo bi se i do starog jkra svratiti, 'naaaash! i da se chekira onaj novi "lokal" u cjumezu pored Kineza, pre nego se zatvori ili ga Kinezi kupe pa se prosire...al' da ne shirim. bezhim u krpe, prebio sam se od umora... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts