GibanicA Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 ovo sad vec nije zajebancija,novinarsak patka i to... skysports.com,eurosport.com... svi pishu da Zigic ide U ARSENAL sigurno PRAVO IZ ZVEZDE,NEMA ZAJEBANCIJE,NEMA PRVO KOD RUSA,UKRAJINACA,DEBILA NEGO - Tras - Direktno u ARSENAL zainteresovani su i totenhem i vest hem ali jebesh to arsa je arsa jebote ja sam odushevljen...on ovako dobar..josh pod palicom wengera pa to ce biti pakao...sada ili na leto najkasnije..jedva chekam da vidim zigu u onom O2 dresu..i to na novom stadionu...Anri-Zigic...pa jbt to ce biti ludilo zvezda dobija barem 10 miliona jevreja...i nadam se da ce qpiti barem 2 solidna igracha od tih para Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 ne znam koliko je to sigurna informacija, ali ako vetj mora da ige negde, voleo bih da to bude arsa Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Da kupi dva igraca??? Sine samo da vratimo ovaj dug i bice do jaja... inace svaka cast Zigi... ali voleo bih da bar jedna generacija ostane u Zvezdi 3-4 godine... da i mi malo osetimo kako je stici malo dalje u Evropi... ali jbga...pare su pare;) ma samo da ne bude kao sa Pericom i ostalima...da greje klupu... inace je dobar igrac... da nije bilo njega ne bismo se kvalifikovali za SP u Nemackoj... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 bas bi voleo da ga vidim u Arsi,samo me interesuje kako ce on tako trom uleteti u takvu postavku ali ok! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 arsenal je moj omiljeni evropski klub, a za zvezdu navijam od kad sam bio klinac.. sta vise reci :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 pih, bedak, ja sam ocekivao da obuce bordo-plavi dres voljenog mi kluba :( ali ii ovako je ok, arsenal je ipak arsenal, mada kao sto je rekao gruja zanima me kako ce se snaci u postavci igre. sigurno se nece igra bazirati na njemu kao i u zvezdi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 ako ga sad ne prodaju jako ce ga izduvati. ovaj hype ce samo jednom da se desi. realno. videcemo Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Ovo je nesto kao sto je Mateja bio za Partizan... daj boze da se tako proslavi kao Mateja u PSV-u... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Aj sad realno, Zigic da igra u prvih 11 u Arsenalu ?? Pored Reyes-a i Henry-ja?! Nema sanse. E sad, ako Wenger proda Henry-ja Barsi na leto, onda ce i imati nekog smisla, jer matori Bergkamp ipak nije bolji od Zigica. Njemu ce sigurno leci Premijer liga, ali ako neko od napadaca ne ode iz Arsenala bice ista prica kao Perica-Real. A ne bi voleo da ode u West Ham, ipak je valjda bolje igrati u Zvezdi koja bar svake sezone moze da pokusava da prezimi u Evropi ;). Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 meni ne smeta ako ode u Totenhem,Arsenal ili West Ham...ostali nek ga duvaju...a mislim da je malo smesno govoriti o Rejesu i Anriju i porediti ih sa Zigicem,zato sto su totalno drugaciji tipovi igraca,a i kao sto vidis Rejes je poceo da igra levog veznog,a i ne znam u ovogodisnjem nedostatku kreativnosti Arsenalovog veznog reda primetio sam da precesto idu visoke lopte na Anrija sto je mislim = kretenizmu tako da bi Ziga odlicno uleteo u smislu da spusti loptu i da bude neko koga mogu da gadjaju,ali stvarno opet mi nije jasno posto Arsenal nije imao igraca ko Ziga ne pamtim od kada...izgleda da dolazi do promene igre u Arsenalu,ali jos cemo da vidimo... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 bergkamp se povlachi na kraju sezone Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Do jaja bi bilo da neko od iz nasheg prvenstva konachno uleti u neki jak zapadnjachki klub. Do sad je uvek bilo slichnih pricha ali su na kraju svi zavrshavali u Rusiji, Ukrajini itd. BTW slazhem se sa Azhdajom da su ga izduvali ako ga ne prodaju sad dok je navala. Ovakva prilika nema shanse ponovo da se ukazhe. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Ovo je nesto kao sto je Mateja bio za Partizan... daj boze da se tako proslavi kao Mateja u PSV-u... ← mozda se i pare od trasfera potrose kao Matejine...... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 ^^nisam upucen kako su se pare od Matejinoj transfera potrosile... podseti mi... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Od engleza Arsenal jeste najsimpaticnija ekipa, ali su ove sezone skroz u autu...bas bi mi bio bedak da Zigic ode u neku raspalu ekipu, pogotovu sto ce Zvezda sledece sezone da uzme ligu sampiona ;) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 (edited) ^^nisam upucen kako su se pare od Matejinoj transfera potrosile... podseti mi... ← 4 Kuce na Dedinju, 2 na Senjaku, Letovanja na Karibima, 3 Mercedesa, 2 nove kancelarije, 3 kuce na hrvatskom primorju,xyz hiljada kubanskih tompusa + Pjer Boya(100k evra) :) Edited January 12, 2006 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 kakav transfer, ima da ostane ovde i da puni mreze.koga boli paja shta ce da radi kad ne igra u zvezdi. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 4 Kuce na Dedinju, 2 na Senjaku, Letovanja na Karibima, 3 Mercedesa, 2 nove kancelarije, 3 kuce na hrvatskom primorju,xyz hiljada kubanskih tompusa + Pjer Boya(100k evra) :) ← reche ogorcheni grobar... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 reche ogorcheni grobar... ← bejah ogorchen nekada... sada mi je svejedno... :)) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 13, 2006 Author Report Share Posted January 13, 2006 pazite realno arsenal stvarno ima problm s napadacima ove sezone... osim anrija niko nije siguran ( a i anri se cesto povredjivao u prethodnim mesecima ) van persi je potpuno prosechan,rejes se nije snasho u engleskoj, igra levo krilo, bergkamp penzija, ostaje jos onaj crnac owusu abeyie, al on ima samo 18 i on je jedan od vengerovih `projekata`za njega ima vremena.. sve u svemu ima mesta..ako su mogli pre 4-5 godina da organizuju igru na anriju i kanuu mogu isad na anriju i zigi...samo izgleda da venger oce i adebajora koji bi bio direktna konkurencija... ali ja verujem u zigu! on zna! Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrLe. Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 U arsenalu ce da igra sigurno u prvih jedanaest mislim nisu valjda dali 12 miliona da bi grejao klupu. Sto se mene tice najbolje bi bilo da ostane u zvezdi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 odakle vam uopshte te informavcije o arsenalu?jel to iz kurura?koliko sam ja video chovek je pre par dana izjavio da ostaje. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 daleko od toga da je Van Persi prosecan,nego je on vanserijski sebican,e to mu je glavna mana...a Rejes nije da se nije snashao,ne znam zasto to mislis... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 odakle vam uopshte te informavcije o arsenalu?jel to iz kurura?koliko sam ja video chovek je pre par dana izjavio da ostaje. izjava Dike Stojanovica na tv: "Arsenal je ponudio 10 mil eura ali Zigic ostaje sigurano do juna u zvezdi, jer zelimo da uzmemo titulu... itd. " Zigiceva izjava je u istom fazonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 (edited) Ode Zigic Ode Zvezda Edited January 14, 2006 by Mrsha- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts