Jump to content

Recommended Posts

Pa pazi, velicina kare sa sobom nosi vrlo bitan psiholoski momenat.

Npr, ukoliko imas ekstremno veliku karu, a riba je glupa do jaja, pomislice "omg, koliki kurac, ovaj ce me jebati mega!". I ti je jebes, ali se ne proslavis, ali ti imas veliku patku, i ona misli da si je dobro jebao, a ustvari imas samo veliku patku.

Obratimo paznju i na ostale modalitete:

Velika patka, glupa riba, dobar seks: Omg, koliki kurac, ovaj ce me jebati mega!. *Bez teksta*

Velika patka, pametna riba, los seks: Hm, dobra kita, videcemo sta ume sa njom. Jao boze, uzasan je, dzaba mu ovoliki kurac, koji ce mi u zivotu...

Tu na scenu stupaju ocekivanja kao relativna promenljiva. Naravno da riba ocekuje od tipa sa velikom karom dobro trpanje, zato se i mnogo vise razocara kad je lose jebe, nego kad bi imao patku standardne iso-9001 velichine. Isto vazi i za malu patku, samo obrnuto, obratite paznju u daljem tekstu. No, da vidimo dalje:

Velika patka, pametna riba, dobar seks: Hm, dobra kita, videcemo sta ume sa njom. *Bez teksta*

Mala patka, glupa riba, los seks: Hih, kakva mu je ovo patkica...nisam bolje ni ocekivala...

Mala patka, glupa riba, dobar seks: Hih, kakva mu je ovo patkica...omg! Mali je, ali me je razvalio!

Mala patka, pametna riba, los seks: Pff, koji smor...da, da, dalo se ocekivati.

Mala patka, pametna riba, dobar seks: Hihihi, vidi mu pishulin :) Mozda je mali, ali je :OOOO

Kao sto vidite, sa velikom patkom morate da ispunite mnogo veca ocekivanja, jer vecina cica po difoltu od velike patke ocekuje dobar seks, kao sto i tipovi od dobrog dupeta i masne sise ocekuju mega prcanje.

ima tu istine al velika kita je velika kita i jebanje nije neka umetnost i svako moze jebati dobro samo treba malo iskustva

a mala je mala i zajebano je i to je to

...... f e n s i c ......

...yes, ur unique...

...just like everyone else...

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

20+ buzdovan sa macjom glavom, onaj koji uvlaci zenske butine u picu :P

I ti ces, kao i darijan, daleko dogurati ako ti je sva umetnost jebanja u pozama [b)]

Filozofija poze, svashta :)

e da, pricam o jebanju jebanju, a ne "dovatili smo se u wcu kluba", tu zaista maltene i nema neke filozofije ;)

bio sam sarkastichan, meni je najvazhnija osoba, a ne sex, poze i sl., ali i to se menja...

Homophobia .. ili mozda strah od konkurencije?!

homofobija je izraz koji ste vi izmislili da normalni ljudi izgledaju kao da imaju neki problem, a da ste vi, koji u stvari imate problem, normalni.

konkurencija?! pffff... mogao si i bolje, tipa "ne boj se, i pederi imaju ukusa", ili neku slicnu pedersku mudrost.

u stvari me nervira sto covek ne moze da razgovara sa vama o bilo cemu, a da mu svoju nastranost ponosno ne gurate pod nos. i nervira me sto mislite da ste na nekoj pederskoj prosvetiteljskoj misiji.

ali ako moram da vas gledam po gradu, televiziji, filmovima i koncertima, ovde, fakat, ne moram. srecom, ako ti neces da nestanes, mogu da ucinim da nestanes za mene, ukljucim ignore, sto cu sada i da uradim...

pa-pa...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

A stamina nije jednako srazmerna velicini vec iskustvu podjednako brzo svrshi i Horny Nigga kao i neki tamo popaljeni Migsa :) ... ne? Mada mu on dodje nesto imedju  [kiss2] .

horny migsha? [:D]

elem djolishka isprozivashe te ovde:( (dobar je djole, samo su mu drugaciji pogledi na pendulu... [:D] lasha... elem... zaebava vas bre papani:))) )

da vidimo gde sam stao... khmmm

vidim kruko se ispisao... kmeee ocu i ja neshto da filozofiram...!

dobro de, mushki da bi ste u bilo koje vreme bili spremni za akciju minimum 2 puta vezbajte... ! [:D]

shta ga ja znam... sve je u kukovima...

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

Sarkazam?

Kolega, ovo je ozbiljna diskusija.

i.gif

[:D] gde ih nalazish [:D]

nego @ rasprava o g*guy-u, mislim da sama chinjenica da si svoju nastranost ponosno okachio na nick da svi vide, govori o tome ko je ovde sjeban i nekorektan, bole me qrac, radite shta hotjete, dok god to nema nikakve veze sa mnom... a bojim se da tje uskoro imati, poshto realno MTV ima sve vishe gay pride emisija, treba da mi jednog dana deca gledaju kako se neki tipovi cmachu [xx(] , shta bi oni trebalo da misle? da je to u redu??!!?

horny migsha? [:D]

shta ga ja znam... sve je u kukovima...

( [;)] )...

ROFL ROFL ROFL

Nista Migsa je cu kod tebe na casove ;)

@Therion

Nothing to Fear Nothing to Hide !! Da vrlo sam ponosan !!

A ako vam je lakse evo ja cu da se satro foliram kao da sam str8.. ionako imam ortakinja kolko oces i sve su da se smrznes!! Sve bi odmah pristale da mi budu shatro devojke tako da.. !!

Jel vam sada lakse?

Edited by G*Guy
131139997292.png

E moji filozofi... Nije swe u prichi... Pametnije bi wam bilo da ste nocas kresali neshto nego shto ste piskarali swe i swashta :o))))

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Jock... Samo prava akcija...

Ne ozbiljno... Primenjuje li ko od vas svu tu silnu filozofiju koju ovde prosipate? :o)

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

Mislish?

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

a da je farmovao zlato moga je da jebe dva puta dnevno i da dboije epic ogrtac koji bi mu dao +5 na privlacnost pa bi jebao 2 puta dnevno i tako iskoristio bug za koji Blizard nezna te imao dva sexa dnevno te bi njegov skil bio trostruko veci a onda........................

on da je mrmot zavio cokoladu:)

Oho, a kad su smanjili cooldown za dizanje kite na 12 sati? :)))))

... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje...