MiGsa Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 da vajpujete svoju grupu/party/raid whateva... danas se ponovo desilo da "slucajno" poubijam raid u zg`u :))) i to na obicnim mobovima... ne boss`u :) ( uz recenicu "follow me, ill lead you to victory" i soundtrack mortal kombata) :)) (neki ljudi oce da me ubiju al !!! troll power! ) btw. ispricajte vi vashe dogodovshtine... a ja sad palim (mozda kasnije malo detaljnije ispishem) :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Morash biti troll tj. hrabar kao troll da bi smeo neshto tako da uradish. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Neka neka... Jebo to shto je on troll (strumf?) kad ce njega da navata 10 Undeadova 4 Krave i 5 Orkova i da napravi mastilo od njega. FFS 3g sam dao za repair posle tog bolesnog raid-a. Haha, najjace je bilo kad sam na gchatu napisao ./votekick Migsa i kad su se isprimali likovi "Why kick?" "Nooooo dont kick Migsa" "Mortal Kombat ftw" i slicnim komentari. God damn troll warrior... Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Moj prvi put u MC sa guildom i sad dodjemo do magmadara i oni main tank kaze "let tank get aggro" na ctraidu a ja pom i pyro i dzukela na mene i pobije celu kaster grupu cemu je sledio i totalni wipe, a ja tek primljen u guild, srecom bilo im je vise smesno neko tuzno tako da sam i dalje u istom :) Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 ja sam cuo da fire magovi ownuju u mc-u ,narocito fire elementale njima praics xtra dmg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 retarde marsh na mesto ! elem trol pwnah lolz :) migsa for teh win etc etc etc .... couse orc do it better ! Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Bur Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DG CLiff Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 heh...tek se logujem i stize whisper, "wanna come for raid on hamerfall?", ja reko ae, uletim u grupu nas 30 se iskupilo, niko veci ok 41lvl:P krenemo mi tako, podeli se sta ko radi, dodjemo do hammera, oderemo 2-3 "hrabra" hordasa (ukoliko je iko iz horde hrabar, jer gankuju kad sibas creepove...got teh point?) i uletimo u grad u pobednickom stilu! Ali tu je preokret: u gradu se spawnuje 20tak ??lvl strazara i bum...tras....crush...fuck.......i citav raid respawn na groblju;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellboy Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 oderemo 2-3 "hrabra" hordasa (ukoliko je iko iz horde hrabar, jer gankuju kad sibas creepove...got teh point?) i uletimo u grad u pobednickom stilu! ← a vas 30ak na dvojicu-trojicu vi ste tek hrabri :P ja sam jednom extra wipeovao grupu u stratu na putu do barona. taman smo prosli one bubice koje se ubijaju aoe-om i krenuli ka palidu, kada nasem pametnom warru nestane metaka i nije mogao da puluje. kazem ja 'shack pull?' oni svi: yes! krenem ja tako da shaklujem ni manje ni vise one gargojle koji patroliraju velikom brzinom. dok sam iskatovao shack on je vec stigao u grupu mobova i tamo sam ga zaustavio:) nisam ni osetio kada sam umro, a ubrzo je cela grupa wipeovala. i usledilo je samo jedno: that was very bad pull:)) kad bih jos mogao da vam kazem da smo posle ubili barona i da je ispao njegov mount, ali ispale su samo devout gace ako se dobro secam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Keke uldaman...ja vidim 2 patuljka i ja reko sacu ja pull(inache non elite su) i uletim ja tako sa mojom besnom kravom i odjednom izlece josh 10 patuljaka i ona 2 kamena chuda...a nismo imali nikakav aoe osim mog whirlwinda :)) i tako 2 puta :))) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 U scholou, u sobi sa zmajcicima sam tabovao, i nabo Rattlegora kad je doleteo gore, svi kao "WTF?!?!" "WAHT NJUB DI TAHT?" "zomg" :DDD ili na golemmagu sam uspeo da aggrujem kera, adda pre warriora hmmmm, da! u ZGu me je Gurubashi Berserker nabacio na zid, tamo odma iza snake bossa i ja padnem dole (samo sa pogresne strane) i aggrovao josh jednog, i dok sam bezao ka raidu, josh jednog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
termos Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Stani, bre, malo... Soundtrack Mortal Kombata? O_o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 da vajpujete svoju grupu/party/raid whateva... danas se ponovo desilo da "slucajno" poubijam raid u zg`u :))) i to na obicnim mobovima... ne boss`u :) ( uz recenicu "follow me, ill lead you to victory" i soundtrack mortal kombata) :)) (neki ljudi oce da me ubiju al !!! troll power! ) btw. ispricajte vi vashe dogodovshtine... a ja sad palim (mozda kasnije malo detaljnije ispishem) :) ( )... ← ne znam zasto imam osecaj da si najaci! Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Stani, bre, malo... Soundtrack Mortal Kombata? O_o ← pa preko tsa/ventrila :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade.crs Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 ma od wipeova je najbolji markonius, dodju oni do ragnarosa, kad ono tamo stoji ona zmija, i oce da prica, i tako MArko ode do nje u nadi da ce dobije neki novi quest da radi :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 ma od wipeova je najbolji markonius, dodju oni do ragnarosa, kad ono tamo stoji ona zmija, i oce da prica, i tako MArko ode do nje u nadi da ce dobije neki novi quest da radi :)))) ← haha, nije mi se hvalio da je imao takve bisere Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Stizemo do sulfurona i ja krenem da se igram sa eye of kilrogg.Sulfuron uleti sa addovima ubije najblizih 10 likova i vrati se gde je stajao.Sada...Svaki put pre nekog bossa izjavim ovako neshto na gchatu : Eye of kilrogg vs <boss name> , who will win ? . i naravno svi kao : WTF? NOT AGAIN...PLZZZ DONT Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DG CLiff Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 a vas 30ak na dvojicu-trojicu vi ste tek hrabri :P ← Pa da! Njih 20 se zabilo unutra i niko da izleti, al ko izleti pokaje se:D Kakvi su posle bili mass respwn na gy..kek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 najjacha fora je bila sa beskrajnim AM rangom i tabovanjem, pull preko celog MCa :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts