Jump to content

Pao je bugarin :)

Recommended Posts

ne daj gogi repove, chuvaj za nash sajt :D

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

gad dem , upravo sam mu poslao 15 komada  [:D]

budalo, izbachen si iz klana

Shta reci , Insomnia je to... Svaka chast , lepa partija , bez uvrede Highly i comp. ti bi ghoste trebao da predjes u neki jachi klan...

koliko ja znam ovo je nas najaci :) (a za strane nema uslova realno!)

I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko!

Shta reci , Insomnia je to... Svaka chast , lepa partija , bez uvrede Highly i comp. ti bi ghoste trebao da predjes u neki jachi klan...

Realno, 4gl je prilichno jak klan, i za svetske standarde (ne, nisam rekao najjachi). Igra dobre mecheve, upali smo i u WPL ligu, nishta nam ne fali. Bilo bi smisla da prelazi samo ako bi ishao tipa u 4K, SK, mouz, fnatic i tako to, za shta realno josh nema uslova.

^^nemoj tako goga je u fnatic-u :)

I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko!

Ghost nije sablonista, za razliku od mnogih drugih, ne bih da ih nabrajam da se slucajno ne bi nasli uvredjenim time sto su sablonisti (o boze koja recenica)... Sta smarate ghosta... pa naravno da treba da kaci repove ako je odigrao protiv nekog poznatog, savrseno me zabole tuki da gledam nekog naseg prosecnog igraca, kako igra protiv jos prosecnijeg lvl 36 igraca....

retired...

Ghost nije sablonista, za razliku od mnogih drugih, ne bih da ih nabrajam da se slucajno ne bi nasli uvredjenim time sto su sablonisti (o boze koja recenica)... Sta smarate ghosta... pa naravno da treba da kaci repove ako je odigrao protiv nekog poznatog, savrseno me zabole tuki da gledam nekog naseg prosecnog igraca, kako igra protiv jos prosecnijeg lvl 36 igraca....

word

a shto se tiche ghostovog "prelaska" negde, chim dobije neku ponudu za sponzorstvo on lichno, ili ja ko clan leader, naravno da cu da ga savetujem da odmah prihvati.

Shto ne postujesh repse na wcreplays.com?Mislim ja nisam siguran kako ide taj sistem(dash replay pa oni vide da li vredi valjda???)Ali kad budu videli imena,sigurno se nece kolebati da ih postave.

A tako mozesh da privuchesh paznju na sebe od strane inostranih klanova...

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

teshko da ce da mu stave repove na wcreplays, slao sam ja franseov i neytpoh-ov pack, pa nijedan nisu objavili, nisi su me udostojili odgovora.

cim je dobio insoa , sad ce sk da ga zove ... :) ma dajte ljudi ne palite se. Ja sam insomniu tuko 2x na ladderu , pa ? to znaci da sam bolji? Verovatno kad bi igrali cg ili bo3 tuko bi me lagano 2-0 , a to sto na ladderu pobedis nekog mega igraca stvarno ne znaci nesto posebno. Necu samo pogresno da me neko shvati ,da misli da umanjujem ghostovu pobedu, sabio ga je duhic , josh je inso imao brdo expova i kesha... ali ko zna koja je to njemu bila partija u tom danu dal mu se spavalo ovo ono ... ladder je cisto odrzavanje forme i probavanje taktika

cim je dobio insoa , sad ce sk da ga zove ... :) ma dajte ljudi ne palite se. Ja sam insomniu tuko 2x na ladderu , pa ? to znaci da sam bolji? Verovatno kad bi igrali cg ili bo3 tuko bi me lagano 2-0 , a to sto na ladderu pobedis nekog mega igraca stvarno ne znaci nesto posebno. Necu samo pogresno da me neko shvati ,da misli da umanjujem ghostovu pobedu, sabio ga je duhic , josh je inso imao brdo  expova  i kesha... ali ko zna koja je to njemu bila partija u tom danu dal mu se spavalo ovo ono ... ladder je cisto odrzavanje forme i probavanje taktika

i sa ovim se slazem :)

cim je dobio insoa , sad ce sk da ga zove ... :) ma dajte ljudi ne palite se. Ja sam insomniu tuko 2x na ladderu , pa ? to znaci da sam bolji? Verovatno kad bi igrali cg ili bo3 tuko bi me lagano 2-0 , a to sto na ladderu pobedis nekog mega igraca stvarno ne znaci nesto posebno. Necu samo pogresno da me neko shvati ,da misli da umanjujem ghostovu pobedu, sabio ga je duhic , josh je inso imao brdo
Edited by YuRi-

Stvarno,evo bash pre neki dan odigrali ja i moon bo5 cisto zezanja radi,sabio sam ga 4:1 ali ono verovatno bi me dobio da smo igrali u lanu,dok sam grubija recimo samo 3 puta ukupno uspeo da dobijem do sad...^^

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -