Highl1 Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 ne daj gogi repove, chuvaj za nash sajt :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Pa i treba da se pohvali i da okaci...dobio je jebenog insomniu ffs:) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 6, 2006 Author Report Share Posted January 6, 2006 ne daj gogi repove, chuvaj za nash sajt :D ← gad dem , upravo sam mu poslao 15 komada Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 gad dem , upravo sam mu poslao 15 komada ← budalo, izbachen si iz klana Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 6, 2006 Author Report Share Posted January 6, 2006 budalo, izbachen si iz klana ← omg, ae na msn picko! Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Dooobra partija, dooobra. Shto reche Razor, izgazio te u pochetku, ali od kada je umro AM prvi put, sve mu je krenulo nizbrdo . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 ma ghoste pusti ostale samo teraj taj fazon... gj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 njega bar nije blam da okaci :) ← :D , btw ghoste odlicno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Shta reci , Insomnia je to... Svaka chast , lepa partija , bez uvrede Highly i comp. ti bi ghoste trebao da predjes u neki jachi klan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Shta reci , Insomnia je to... Svaka chast , lepa partija , bez uvrede Highly i comp. ti bi ghoste trebao da predjes u neki jachi klan... ← koliko ja znam ovo je nas najaci :) (a za strane nema uslova realno!) Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Bas lepa partija meni se svidelo jer ste isli na totalno drugacije vrste jedinica pa je to dodalno jos jedan + na zanimljivost partije. Bugarin je igrao dosta SC stilom dakle puno prosirenja za kratko vreme sto ume ponekada i da prodje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Shta reci , Insomnia je to... Svaka chast , lepa partija , bez uvrede Highly i comp. ti bi ghoste trebao da predjes u neki jachi klan... ← Realno, 4gl je prilichno jak klan, i za svetske standarde (ne, nisam rekao najjachi). Igra dobre mecheve, upali smo i u WPL ligu, nishta nam ne fali. Bilo bi smisla da prelazi samo ako bi ishao tipa u 4K, SK, mouz, fnatic i tako to, za shta realno josh nema uslova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 ^^nemoj tako goga je u fnatic-u :) Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Ghost nije sablonista, za razliku od mnogih drugih, ne bih da ih nabrajam da se slucajno ne bi nasli uvredjenim time sto su sablonisti (o boze koja recenica)... Sta smarate ghosta... pa naravno da treba da kaci repove ako je odigrao protiv nekog poznatog, savrseno me zabole tuki da gledam nekog naseg prosecnog igraca, kako igra protiv jos prosecnijeg lvl 36 igraca.... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Hahahaha, ali "josh prosechnijeg" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Ghost nije sablonista, za razliku od mnogih drugih, ne bih da ih nabrajam da se slucajno ne bi nasli uvredjenim time sto su sablonisti (o boze koja recenica)... Sta smarate ghosta... pa naravno da treba da kaci repove ako je odigrao protiv nekog poznatog, savrseno me zabole tuki da gledam nekog naseg prosecnog igraca, kako igra protiv jos prosecnijeg lvl 36 igraca.... ← word a shto se tiche ghostovog "prelaska" negde, chim dobije neku ponudu za sponzorstvo on lichno, ili ja ko clan leader, naravno da cu da ga savetujem da odmah prihvati. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Shto ne postujesh repse na wcreplays.com?Mislim ja nisam siguran kako ide taj sistem(dash replay pa oni vide da li vredi valjda???)Ali kad budu videli imena,sigurno se nece kolebati da ih postave. A tako mozesh da privuchesh paznju na sebe od strane inostranih klanova... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 teshko da ce da mu stave repove na wcreplays, slao sam ja franseov i neytpoh-ov pack, pa nijedan nisu objavili, nisi su me udostojili odgovora. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 cim je dobio insoa , sad ce sk da ga zove ... :) ma dajte ljudi ne palite se. Ja sam insomniu tuko 2x na ladderu , pa ? to znaci da sam bolji? Verovatno kad bi igrali cg ili bo3 tuko bi me lagano 2-0 , a to sto na ladderu pobedis nekog mega igraca stvarno ne znaci nesto posebno. Necu samo pogresno da me neko shvati ,da misli da umanjujem ghostovu pobedu, sabio ga je duhic , josh je inso imao brdo expova i kesha... ali ko zna koja je to njemu bila partija u tom danu dal mu se spavalo ovo ono ... ladder je cisto odrzavanje forme i probavanje taktika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 cim je dobio insoa , sad ce sk da ga zove ... :) ma dajte ljudi ne palite se. Ja sam insomniu tuko 2x na ladderu , pa ? to znaci da sam bolji? Verovatno kad bi igrali cg ili bo3 tuko bi me lagano 2-0 , a to sto na ladderu pobedis nekog mega igraca stvarno ne znaci nesto posebno. Necu samo pogresno da me neko shvati ,da misli da umanjujem ghostovu pobedu, sabio ga je duhic , josh je inso imao brdo expova i kesha... ali ko zna koja je to njemu bila partija u tom danu dal mu se spavalo ovo ono ... ladder je cisto odrzavanje forme i probavanje taktika ← i sa ovim se slazem :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 (edited) cim je dobio insoa , sad ce sk da ga zove ... :) ma dajte ljudi ne palite se. Ja sam insomniu tuko 2x na ladderu , pa ? to znaci da sam bolji? Verovatno kad bi igrali cg ili bo3 tuko bi me lagano 2-0 , a to sto na ladderu pobedis nekog mega igraca stvarno ne znaci nesto posebno. Necu samo pogresno da me neko shvati ,da misli da umanjujem ghostovu pobedu, sabio ga je duhic , josh je inso imao brdo Edited January 6, 2006 by YuRi- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Sad jos samo Vladica da se javi i da se pohvali kako je Tiller-a dobio u ROC-u.... Rep je extra mislim da bi lagano prosao kao TOP na replayers.com ... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 E, sad su svi dobili Insoa...ma aaajte molim vas. . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Stvarno,evo bash pre neki dan odigrali ja i moon bo5 cisto zezanja radi,sabio sam ga 4:1 ali ono verovatno bi me dobio da smo igrali u lanu,dok sam grubija recimo samo 3 puta ukupno uspeo da dobijem do sad...^^ Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 savke ti si komicar postao neki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts