Inorog Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 shta mi je doomer pre neki dan rekao: http://www.home.zonnet.nl/inorog/images/Sc...905_154959.jpeg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Naredna 2 dana svi srbi idemo i deremo se po Orgrimaru "IGNORE METROPOLIS/DOOMER " kktnxggnorefucknab i neka se nosi taj Incorporated u qrac malo i ondako su retardirani svi !_! btw samo nemojte da pocne svadja "po nacionalnoj osnovi ,na topiku" da se nebi pao lock/ban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 cyanic je likchina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inorog Posted January 4, 2006 Author Report Share Posted January 4, 2006 ma laze doomer kako zine ( od kako je ovo pisao mi se javilo 10 puta vishe inc ljudi nego normalno ( poslovno :D )) uzput ovo je to shto sam " srao po forumima " http://forums-en.wow-europe.com/thread.asp...-en&T=30757&P=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Znam 5 likova iz Inca i sasvim su cool likovi sasvim lepo komuniciram sa njima i diskutujem po ceo dan za razliku sa nekim srbima za koje i ne mogu da verujem da su ljudi a kamoli srbi , aka killygor ... a to je neko retardirano deriste pisalo kome treba da se rastave zubi iz glavudze da se malo smiri ... Totalno nebitno ... inc je po meni bolji guild od nefariana 2 envya i anateme zajedno bio ... svi znaju kakvi su "ljudi" u 80 % sluchajeva bili u tim guildovima . Cast izuzecima kojih u nefu nazalost nije bilo T_T ! Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 zasto svi ogavarate Envy, jel zato sto nemate nikakve sanse da udjete ko njih ili zato vas je neko od njih pipao ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Iskreno, nemam nista protiv Hrvata i Slovenaca (ne i shiptara) ali ako je leek stvarno ono napisao (a vidi se da jeste) kod mene ce da zavrsi na ignore!!! A ti StormScione, malo si smesan... Inc bolji od Envy-ja? /lol /slap P.S. Jedno pitanje, da li sa dva kompa koja dele jednu internet konekciju mogu da peglam sa dva naloga u isto vreme? Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Iskreno, nemam nista protiv Hrvata i Slovenaca (ne i shiptara) ali ako je leek stvarno ono napisao (a vidi se da jeste) kod mene ce da zavrsi na ignore!!! A ti StormScione, malo si smesan... Inc bolji od Envy-ja? /lol /slap P.S. Jedno pitanje, da li sa dva kompa koja dele jednu internet konekciju mogu da peglam sa dva naloga u isto vreme? ← naravno da je bolji,inc je najbolji pve guild na serveru... ali ko se josh lozi na pve i nije mi bash jasno... doomer/metropolis?! 'el to onaj orc hunter ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 o boze isprimali ste se na jadnu prozivku deteta od 15 godina .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Vas pogadja shta je jedan mega retard, Doomer, rekao? Pa taj izrod je neshto milion puta gore od benignog i na momente slatkog Kilija.. to je ona vrsta "ljudi" koja nam krade vazduh i zauzima +1 mesto u redu za hleb.. polomio bi mu obe ruke, sve prste i komp.. btw samo nemojte da pocne svadja "po nacionalnoj osnovi ,na topiku" da se nebi pao lock/ban Pazi koj sjeb bi bio da vas banuje Kili.. hehe. =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cid Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Doomera svi pljuju zato shto je dogurao lvl60 za 5-6h played time... javite se kad postignete taj skill! Quote stop making sense! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Doomera svi pljuju zato shto je dogurao lvl60 za 5-6h played time... javite se kad postignete taj skill! ← They call me The Baron. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 sati? bash je legenda nema shta... Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Doomera svi pljuju zato shto je dogurao lvl60 za 5-6h played time... javite se kad postignete taj skill! ← 1. Ako neko nabije brzo 60lvl ne znachi da zna da igra, znachi da je grindovao ili ad zna sve kvestove napamet 2. Ako neko ima 10x 60lvl ne znachi da zna da igra Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 niko nije gori od kiligora pa cak ni taj dementirani majmunoglavi mongoloidi retard doomer .... NIKO ! ni blizu ... lol kakvo skrnavljenje ... ffs Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Doomera svi pljuju zato shto je dogurao lvl60 za 5-6h played time... javite se kad postignete taj skill! ← Ochigledno ga ne poznajesh. Ja eto ni ne znam da je nabudzio lv60 za 5-6d played time (ili H? ne kapiram) ali ga mrzim jer je PURE RETARD. Primer: lik mi je doshao i bukvalno 2h molio da kupim Mature Sinew za 300g jer tju kasnije motji da ga prodam za 700g.. prvo je bilo zanimljivo, kao slushao sam ga ali posle je smorio za medalju.. smarao me je ali bash 2h i na kraju sam ga stavio na ignore a onda je rekao ortaku da me pita "da li sam siguran da netju?". Ima josh gomila primera.. mnogo gorih primera ali me mrzi sada da pricham.. eto samo hint, unishtio je sa josh par ljudi jedan od najboljih gildova na serveru itd itd. RETARD! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inorog Posted January 4, 2006 Author Report Share Posted January 4, 2006 ahh mene je 2h ubedjivao da mu dam chromatic cloak za lifestone ( za kog mi je onda prichao da ga prodaje ladno za 300g ) a da nepominjem shto je liku ni kkrivom ni duznom namestio da ga izbace iz guilda i bog ce ga sam znati shta je sve josh sredio :P ee da jednom me je i 15 min ubedjivao da postoji 7agi enchant za bracers, inache istog lika igraju dva brata , to mozda objasni tih 3h played il shta vec hahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Doomera svi pljuju zato shto je dogurao lvl60 za 5-6h played time... javite se kad postignete taj skill! ← 5-6h ? Ljudi jesam ja lood ili ovaj ovde? Za to vreme ne da nemoze da dogura 60lvl nego ni 20!! Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 5-6 ingame dana je mislio verovatno... meni je trebalo 18dana Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuHitman Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Ljudi na kom sereveru je taj lik da ne idem tamo Dunemaul? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Haumarush... Nego Kha, covece, kakav ti je ono psycho sajt!? Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inorog Posted January 4, 2006 Author Report Share Posted January 4, 2006 dobro me podseti da poskidam to ( ono je od pre koju god kad sam josh bio u sekti izlazeceg meseca ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 [deal] Kek... Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inorog Posted January 4, 2006 Author Report Share Posted January 4, 2006 omgggg you're gona pay for this one :D dobro te nijedan link nije radioo fijuuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 sad je sve jasnije Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts