DontFear Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 (edited) Ako neko zna , ali stvarno , gledao sam repove i sve to , ali ne znam shta da radim vs elfa na turtle rock-u kad on dobije startnu poziciju suprotno od moje... Ja sam Ork... Edited January 3, 2006 by DontFear Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Ako neko zna , ali stvarno , gledao sam repove i sve to , ali ne znam shta da radim vs elfa na turtle rock-u kad on dobije startnu poziciju suprotno od moje... ← Svashta cu ja ovde videti i chuti... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 ovaj dontfear vec jedno 50-ti thred otvara sa ovakvim pitanjem..(pitanjima) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Pa ako si gledo reply bilo bi ti jasno sta da gradis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 bm, drugi tc ako ide na arche,ako ide na hunte sh, gruntovi + raideri i spirit walkeri ako ide na mass talona. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 a sta ako ide na mountin giante ??????? to mi nikad nije bilo jasno kako.... Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Ako ide na giante GG Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 a sta ako ide na mountin giante ??????? to mi nikad nije bilo jasno kako.... ← ako ide na giante dobio si partiju u najavi. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 raider+catapult reshava,ensnare sve dryade i talonce/samo talonce (uz to dodaj Sw zbog dispella a i nemoguce ih je cycloneovati normalno),i malo gruntova i dobio si... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Ja mislim da je skroz bespomocno govoriti choveku koju vojsku da pravi, nije ni on retardiran. "Rajderi i catapultovi reshavaju" Shta mu to vredi kada mu elf verovatno ubije 2 grunta na pocetku, ili ce otici na beasta pa ga ubiti sa summonima. Ako ti je vec zajebano, idi sve normalno na tier-u 2 kada se zavrshava noc, postavi mu towere da nevidi, uzmi shadow huntera i lameuj na towere. To je najlakse ako prodju toweri pobedio si. Poenta je zavuci ih u mraku :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Pa to sa towerima mu nece 90 % proci ako igra vs nekog imalo dobrog igraca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Da, da. . . Zashto nece proci ? ako se toweri izgrade u mraku to je kraj partije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 da zaboravio sam da kazem, da ako ide arch mozes opusteno da uzmesh i tinkera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 gubis sta god da napravis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 To ti je elf...mnogi ljudi su se smorili od igrice zbog te rase :) sve u svemu na TRu da pobedish elfa su ti nekih 10% :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 gubis sta god da napravis ← ovo ti kaze covek koji je zaita sve probao :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 gubis sta god da napravis ← :thumbsup: Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Vidi sve ove gosue na okupu. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Vidi sve ove gosue na okupu. ← ti to dosao da nam pokazesh tvoj novi avatar ili? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Pa to sa towerima mu nece 90 % proci ako igra vs nekog imalo dobrog igraca ← Pa ako igrash protiv boljeg igracha, to je taktika kojom cesh ga najlakshe pobediti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 ma da tornjaje brate ili lame sa bat riderima :))) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Ti onda nemoj nishta da pravish... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 ma da tornjaje brate ili lame sa bat riderima :))) ← Sve je recheno... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetarDa Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 gubis sta god da napravis ← hahahaha.....kakav kralj...elfima izbaciti stuff of p.....skuplja exp,i napraviti u novom patchu da ne mogu da naprave jebenu exp iza rudnika...mislim,sto je previse,previse je...i to ce donekle biti vec kakav takav balans.jbt,mlatim medveda 10 min a on ga opusteno teleportuje:(...+ roar,+ heal....sto ne daju orcima neki teleport??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 probaj da mu ubijesh heroje, pa neka onda teleportuje kolko hoce. al sam sad lupio glupost 100% Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts