iguana Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Bilo mi je super, ali sad su me tako loshe probudile ciganshture koje su pocele da "sviraju" lane moje u 12 ispred moje zgrade... ali mi je bilo super, neka sporija, intimnija varijanta nove. Barem zbog promene ... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 u zadnja dva dana sam bio na 6 mesta i stvarno sam se dobro proveo. bio sam na striptizu ^^, pio sa kumom i ujacima, stigao kuci potpuno raspadnut u zoru, odspavao nekih 8-9 sati i onda opet jedna zhurka, druga zhurka, chill kod mene i zadnje goste sam otero pre nekih sat ipo. sad chekam neku dobru dushu da mi dopremi neku hranu i idem da legnem i da se ne budim do sutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Bio na trgu, u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Ovo mi je bila prva nova godina bez kapi alkohola :) (ono ne racunam kada sam imao 7 godina i tako to). Inace bio sam po trgovima sa devojcicom bilo je bas ok jedino sto smo oboje bili mnogo umorini pa smo nismo "cekali jutro". Inace uvatio sam taxi otiso kuci i sada mi je mnogo dobro jer nema mamurluka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Radno.Pustao muziku ovde kod nas u jednom kaficu.Bilo je do jaja.Fino sam se proveo a jos se nesto i zaradilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 (edited) bio u sava centru na Supernovi bilo extra.djevi bili extra.... e da i ribe bile extra....i igracice. Sve je bilo extra :) » Click to show Spoiler - click again to hide... «MARTIN SOLVEIG Dvadesetsedmogodi Edited January 1, 2006 by eyel Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 ja sam pio malo ali nije moglo da me uhvati pa sam batalio :) bio u nekom lokalnom novootvorenom klubu za koji je prodato 1500 karata, a prima 800 ljudi sat vremena cekas da udjes, sat da izadjes zove se "pecina" i nema prozora, znaci unutra je bila sauna oko 4 ispratio devojcicu kuci i posle toga uzeo 2 karadjordjeve i sedeo sa ortakom pricajuci o zivotu posle smrti, beskonacnosti itd. znate o cemu govorim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 nije moglo da me uhvati pricajuci o zivotu posle smrti, beskonacnosti itd. ← Nesto se ne slaze :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 (edited) izasao juce u 18h krenuo da pijem , posle mesec i po dana pauze.... vec se pocepao od prvih par piva,otisao u kafic , poderao jos jedno 10-ak komada , preseko sa vinjakom i tu je sve pocelo , ili se zavrsilo sprdao se sa ortacima ... otpalio kasnije do drugova , i na jos par mesta da cestitam ... otisao kuci oko pola 4 - 4 mrtav umoran spavao do malopre i sada se vec lagano spremam za reprizu realno - bilo fino , nista specijale nista lose ... taman onako kako sam ocekivao iako kontam da ce repriza biti bolja , uvek bude bolja Edited January 1, 2006 by E jebes baku Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 nista specijalno, isto kao i svake godine bilo... samo se nadam da ce ostatak 2006 biti bolji od proteklih Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Bilo je extraa...bio sam na kućnoj žurci što su naši pravili i super sam se proveo ali na kraju je bio smor jer su svi legnuli da spavaju,alkohol sav ispijen,svu muziku preslušali i tako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 (edited) Meni bilo do jaja :D Bio na splavu s ortacima, popio flajku skivija, bilo do jaja zezanje, tuko sam plafon i zid i sve mi otekle i krvave ruke :D Spavo sam 3 sata i jos sam pijan ;) E da, uzo sam telefon od neke ribe u do jaja mrezastim carapama al se ne secam kako izgleda :) bice zanimljivo danas ako se budemo videli :D Edited January 1, 2006 by Kemp. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Otishao u 9 u diskoteku, u 11 pijan, 12 onako najbolji feeling, oko 1 trezan i onda bilo do jaaaajajaaaa bruka... I onda ishli i do druge diskoteke, da se iZchestitamo :-) Legao sam u 6, ustao u 11, ali to je std kod mene, ne mogu puno da spavam Ono, u principu, bilo je lepo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Sabio sam princa iz persije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 skroz ok, uz opushteni rock dochekao novu, bilo par zanimljivih cica, kasnije doshle neke pijane ko morke iz diskoteke, opushteno. Muvam neku malu nekih mozhda pola sata, neshto se zajebavamo, tek kasnije ona mene zove, ja kao nice, konachno se setila tek ona mene upoznaje sa njenom drugaricom, kao ostavljam ja vas same, ja kao thanx c ya. Drugarica je nice, ali je morala qtji, tako da nastavak sledi na reprizi Malo sam se smorio poshto sam celo veche pokushavao da shaljem poruke, i samo jedan se stigla :( , tako da imam danas shta da radim Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 (edited) Pochetak: Kad sam kretao zgazio sam na neku staklenu flashu sa kolima, al' sretjom nishta gumama nije bilo. Kupim 4 ortaka + pun gepek alkohola, i pravac na zurku. Dolazimo oko 23h. Gajba je bila huge, kuhinja sa shankom, shto mi je extra bilo feeling prilikom pravljenja koktela. Zika je bila kul chak su narodnjake pocheli da pushtaju nakon 3 sata. Ispizdeo sam shto potencijalna devojchica nije mogla da dodje, no dobro. Definitivno moram da nashtrebam napamet kako se prave neki kokteli, a ne ko debil da nosim recepte sa sobom. Neki nepozvani debili banuli na zurku ali to je bilo regulisano u veoma kratkom roku od strane par ortaka :). Neke ribe se napile posle jednog koktela, dok ortak koji je diplomirani alkoholichar slistio pola zaliha, pa je neko morao da u 3 sata ujutru juri smirnof vodku po dragstorima. Popio sam par svojih koktel-experimenta shto nisam trebao. Sad mi glava puca, tako da planiram da utonem u zimski san. Fckin-Cheers. Edited January 1, 2006 by stalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Fino, u ortakovom lokalu bila neka zurkica, 40ak ljudi. Otisao tamo oko 22:30, dosao kuci oko 3:30 i tako ... Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Bio na nekoj zurci ovde u kraju u lokalnom kaficu i bilo je extra,iako sam mislio da ce biti teski shit,posto pola ljudi nisam znao.Negde oko 4 navatali taxi ja i ortaci pa svratili do Corey-ove zurke tamo izblejali i onda nazad kuci.Ne znam ni kako smo nasli taxi... Sve u svemu dobro je bilo. Sad se 'cistim' od sinoc,pa onda na reprizu :)) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 bio sam na hernanu, i muzika je bila ok, ali je bila uzasna guzva, prevelika temperatura, previshe zagushljivo... ali jebiga, poceo sam da se navikavam na nashu predobru organizaciju... inache bila ekipica s' rura :), bili maud, kruko, sejn, exile... =) posle sam zavrshio na jednoj gajbnoj zurci, gde sam zabo na nekom krevetu, i bilo mi extra =)) Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Meni bilo lepo, bio sa brdo ljudi iz shkole na zurci na Karaburmi negde, devojchica isto, nisam popio kap alkohola, malo smo pushili travke (malo ). Kasnije otishlo nas 7-8 do Duff-a na has, pa posle kod ortaka u stan, do 9. Jedino shto mi nije jasno je: kako sam ja ustao ovoliko rano...? Sve u svemu, dobra nova, dooobra... Vecheras repriza, ali verovatno privatna kuci, sa jako malo ljudi, 2 npr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 huhu lepa zurkica bila sinoc home varijanta, da se nisam napio verovatno bi i prasio nesto sinoc, ali svejedno bilo je dobro, kuci sam stigao u 7, evo sad se ustao... lep provod za razliku od vecine ostalih novih godina... Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 vrhunski! odlicna zurkica. sve kako treba. Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 1, 2006 Author Report Share Posted January 1, 2006 ...Kasnije otishlo nas 7-8 do Duff-a na has. da, i mi smo bili. koja guzva jeboteeee... Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 E owako... Krenuli smo da slawimo kod mene, mala ekipa ali odabrana, Masha, Igor, Danijel, Sneza, moj bata i ja... Ono bilo lepo, zezali se, pili, uziwali... Posle ponoci, oko pola 1 smo krenuli u centar kod jednog ortaka na zurku. Ulazimo u zgradu, Masha i ja idemo poslednji, swqi su wec proshli, mi se zaprichali, chuje se prasak, lomljenje stakla i dewojka pada ispred nas... U momentu sam se otreznila, Masha zowe hitnu i izlece da ih sacheka, a ja ostajem sa dewijkom da widim je li ziwa... Na srecu, izgledalo je swe ok samo shto je imala posekotinu na cheku i krwarila iz usta... Nisam joj dala da se pomera... Tu su se odmah okupili stanari zgrade sa raznoraznim sawetima... Uglawnom, hitna pomoc je stigla iznenadjujuce brzo, odwezli su Anu i njenu sestru, a mi ostadosmo shokirani... Tu sam se ispozdrawljala i izljubila sa swima, i otishla do Slawije kod kuma u igraonu, gde je bio i moj dragi kolega Demian :o) Slike ce najbolje da wam pokazu kako je tamo bilo :o)))) Uglawnom doshla sam kuci u 6h mrtwa skroz na skroz... Malopre ustala i sad pokushawam da se powratim u normalu i sredim za put... A sad slike... http://photobucket.com/albums/d180/Wetza97...%20Godina/?sc=6 Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Ono gore nisam ja. :D Evo sad sam ustao.Bilo skroz skroz .. . Ortak me probudio u 11 i mrsh na Trg,svratili do Slavije do ortaka koji je morao da radi, Weca naletela, blejali po ulicama, vratili se oko 4 u staklenac, odvrnuli muziku , pojavile se neke metalke, otisli sa njima u Dj Pub.I posle smo joh nehsto radili . Da, jos jednom se ogradjujem od weshticinih slika, malo joj se blenda zamaglila a i blic baca na desno :D ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts