MiGsa Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 a da niste mozda samo malkooo, malkice smorili? ponovo krecu one iste teme... (smoriste coveku topic). ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 (edited) dao godinu,nasao osobu koja mi je bila veoma draga,trenirao,bio zadovoljan svojim zivotom,zaposlio se 2005 sve pada u vodu idem u bedak,pao godinu,raskinuo sa ribom koja se ponela kao poslednje govno,brinem ozbiljno za zdravlje setre,"ortaci" su pokazali pravo lice posle jebenih 12 god,izgubio veru u zivot ljude i ljubav sve u svemu sranje zelim da se ova nocna mora zavrsi i da sve krene po starom Edited January 6, 2006 by jabre Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 ne bash, ali je veliki, nezamenljivi deo zhivotne celine. ← ostatak si ti kali... Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Za HRPETINU ega da dam koju rec za zaljubljenost. Nasi dragi psiholozi kazu da je zaljubljenost cista projekcija na drugu osobu. Dakle, vama se dopadne devojka/decko, seksualno i emotivno vas uzbudi posle nekoliko trenutaka poznanstva, a zapravo desilo se to da ste se zaljubili u samog sebe podstaknuti nekom njenom osobinom (psihofizickom) koja je ustvari vasa. Ta pomama moze da traje dugo i govori o mnogo stvari, a narocito o vama. I eto, mislio sam da ti psiholozi veze nemaju, ali ovde se lepo vidi da su u pravu. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 (edited) 2005 sve pada u vodu idem u bedak,pao godinu,raskinuo sa ribom koja se ponela kao poslednje govno,brinem ozbiljno za zdravlje setre,"ortaci" su pokazali pravo lice posle jebenih 12 god,izgubio veru u zivot ljude i ljubav sve u svemu sranje zelim da se ova nocna mora zavrsi i da sve krene po starom ← Totalno te kapiram... Neverovatne koincidencije. Riba ko govno, isto brinem za zdravlje sestre, o ortacima da ne troshim rechi, znamo se 20 godina, i mnogo ih volim ali ponekad su prava govna. Shto se tiche ljubavi, mogu samo da kazem onu chuvenu "znam da nishta ne znam". Dakle bio sam sa devojkom 7 godina, voleo je iskreno, stvarno mi nije trebala druga i... posle silnih peripetija, nashla drugog. Aj bar da ljudi znaju da raskinu na neki normalan nachin (nemojte mi sada retji kako to ne postoji, malo dobre volje i iskrenosti). Ajde, krenulo mi posle toga... Zaljubim se ponovo... Ajde da nisam mogao da kreshem shta god sam hteo, ajde da je nisam odabrao misletji da je drugachija. Raskine pred novu godinu posle 6 meseci (nemojte mi sada retji to je malo, u mnogo chemu u tih 6 meseci je mnogo toga stalo). Sve sam joj dao. I opet neiskrenost, i opet kukavichluk... To shto dash to i dobijesh u ljubavi - dokazano. not quite true 1. Bio na Exit-u 2. Zaljubio se 3. Preselio se i pocheo da zivim sam 1. Zapostavio uchenje 2. Slomila mi srce 3. Uzasno sjeban, tuzan i usamljen 1. Da dam ispite, da se reshi problem 19 zaostalih plata, nadjem dobar posao i kupim kola 2. Da putujem vishe 3. Da zaboravim na sjeb, zivim svoj zivot i da uzivam u svemu kao pre nje Imam 28 godina, spavao sam sa dve devojke jer sam verovao u ljubav. Sada ne znam u shta da verujem. Ne zelim da bacam hejt prema devojkama, ali jednostavno neke stvari ne zasluzuju. Budi najbolji prema njoj i natji tje debila koji tje da je maltretira, vara i voletje ga. Drugaricu ne mogu da imam, skoro svaka se potajno lozi na mene, kad je uhvatish nema hrabrosti ni da prizna... Ne mozes ni da znas zene. Kad pomislis da je sve okej, da se kapirate tad je najgore. Uopste netju da hejtujem bilo chiju vezu. Volite se ljudi. Ali ja neshto kapiram da ne bi bili suprotni polovi bez razloga. Mrzim isfoliranost... Nisam konzervativan, nek se ybe ko otje s kim... I bitju okej, to znam. Jer sam i pored toga shto umem da volim, i pustim suzu jak. Edited January 6, 2006 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 ^ heh, story of my life.. nish', samo budi jak i prodje sve kad tad ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Za HRPETINU ega da dam koju rec za zaljubljenost. Nasi dragi psiholozi kazu da je zaljubljenost cista projekcija na drugu osobu. Dakle, vama se dopadne devojka/decko, seksualno i emotivno vas uzbudi posle nekoliko trenutaka poznanstva, a zapravo desilo se to da ste se zaljubili u samog sebe podstaknuti nekom njenom osobinom (psihofizickom) koja je ustvari vasa. Ta pomama moze da traje dugo i govori o mnogo stvari, a narocito o vama. I eto, mislio sam da ti psiholozi veze nemaju, ali ovde se lepo vidi da su u pravu. ← hmmm...mislim da si bole potpuno u pravu... pomazila bi te po glavi sad! Totalno te kapiram... Neverovatne koincidencije. Riba ko govno, isto brinem za zdravlje sestre, o ortacima da ne troshim rechi, znamo se 20 godina, i mnogo ih volim ali ponekad su prava govna. Shto se tiche ljubavi, mogu samo da kazem onu chuvenu "znam da nishta ne znam". Dakle bio sam sa devojkom 7 godina, voleo je iskreno, stvarno mi nije trebala druga i... posle silnih peripetija, nashla drugog. Aj bar da ljudi znaju da raskinu na neki normalan nachin (nemojte mi sada retji kako to ne postoji, malo dobre volje i iskrenosti). Ajde, krenulo mi posle toga... Zaljubim se ponovo... Ajde da nisam mogao da kreshem shta god sam hteo, ajde da je nisam odabrao misletji da je drugachija. Raskine pred novu godinu posle 6 meseci (nemojte mi sada retji to je malo, u mnogo chemu u tih 6 meseci je mnogo toga stalo). Sve sam joj dao. I opet neiskrenost, i opet kukavichluk... not quite true 1. Bio na Exit-u 2. Zaljubio se 3. Preselio se i pocheo da zivim sam 1. Zapostavio uchenje 2. Slomila mi srce 3. Uzasno sjeban, tuzan i usamljen 1. Da dam ispite, da se reshi problem 19 zaostalih plata, nadjem dobar posao i kupim kola 2. Da putujem vishe 3. Da zaboravim na sjeb, zivim svoj zivot i da uzivam u svemu kao pre nje Imam 28 godina, spavao sam sa dve devojke jer sam verovao u ljubav. Sada ne znam u shta da verujem. Ne zelim da bacam hejt prema devojkama, ali jednostavno neke stvari ne zasluzuju. Budi najbolji prema njoj i natji tje debila koji tje da je maltretira, vara i voletje ga. Drugaricu ne mogu da imam, skoro svaka se potajno lozi na mene, kad je uhvatish nema hrabrosti ni da prizna... Ne mozes ni da znas zene. Kad pomislis da je sve okej, da se kapirate tad je najgore. Uopste netju da hejtujem bilo chiju vezu. Volite se ljudi. Ali ja neshto kapiram da ne bi bili suprotni polovi bez razloga. Mrzim isfoliranost... Nisam konzervativan, nek se ybe ko otje s kim... I bitju okej, to znam. Jer sam i pored toga shto umem da volim, i pustim suzu jak. ← Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 stvarno bedak, nemezise :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 e stvarno, sve si nas rastuzio : (( Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Imam 28 godina, spavao sam sa dve devojke jer sam verovao u ljubav. Sada ne znam u shta da verujem. Ne zelim da bacam hejt prema devojkama, ali jednostavno neke stvari ne zasluzuju. Budi najbolji prema njoj i natji tje debila koji tje da je maltretira, vara i voletje ga. Drugaricu ne mogu da imam, skoro svaka se potajno lozi na mene, kad je uhvatish nema hrabrosti ni da prizna... Ne mozes ni da znas zene. Kad pomislis da je sve okej, da se kapirate tad je najgore. Uopste netju da hejtujem bilo chiju vezu. Volite se ljudi. Ali ja neshto kapiram da ne bi bili suprotni polovi bez razloga. Mrzim isfoliranost... Nisam konzervativan, nek se ybe ko otje s kim... I bitju okej, to znam. Jer sam i pored toga shto umem da volim, i pustim suzu jak. ← Mda... Meni se isto desilo pre 7 godina. Smorio sam se zeshce. Otishao u svet da zaradjujem pare i posle godinu i po dana ozenio se, sada chekam klinca. Postoji jedna jako dobra rechenica iz Jurrasic Parka - "Life will find the way." A shto se tiche devojaka u BGD-u, od sam dobio samo komplekse i loshe uspomene... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Nasi dragi psiholozi kazu da je zaljubljenost cista projekcija na drugu osobu. Dakle, vama se dopadne devojka/decko, seksualno i emotivno vas uzbudi posle nekoliko trenutaka poznanstva, a zapravo desilo se to da ste se zaljubili u samog sebe podstaknuti nekom njenom osobinom (psihofizickom) koja je ustvari vasa. Ta pomama moze da traje dugo i govori o mnogo stvari, a narocito o vama. I eto, mislio sam da ti psiholozi veze nemaju, ali ovde se lepo vidi da su u pravu. ← zato sam i stalno govorio da je zaljubljenost, leptirici, kuracpalac za decu .. ona misao shto te docheka posle 3 - 4 meseca jedno jutro kad se probudish u krevetu je za prave mushkace Imam 28 godina, spavao sam sa dve devojke jer sam verovao u ljubav. Sada ne znam u shta da verujem. Ne zelim da bacam hejt prema devojkama, ali jednostavno neke stvari ne zasluzuju. Budi najbolji prema njoj i natji tje debila koji tje da je maltretira, vara i voletje ga. Drugaricu ne mogu da imam, skoro svaka se potajno lozi na mene, kad je uhvatish nema hrabrosti ni da prizna... Ne mozes ni da znas zene. Kad pomislis da je sve okej, da se kapirate tad je najgore. Uopste netju da hejtujem bilo chiju vezu. Volite se ljudi. Ali ja neshto kapiram da ne bi bili suprotni polovi bez razloga. Mrzim isfoliranost... Nisam konzervativan, nek se ybe ko otje s kim... I bitju okej, to znam. Jer sam i pored toga shto umem da volim, i pustim suzu jak. ← necu da te sazaljevam jel ti to ne treba .. samo cu ti reci da svako je proshao kroz to pre ili kasnije, jache ili slabije .. bitno je shta se desi posle toga .. to je ono shto razlikuje slomljene i slabe od jakih i razumnih btw shta bi sa onom akcijom .. vidim da ti treba da porazgovaramo malo Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Uvek ima izuzetaka i trebao bi i dalje da verujes u to. Gledam po sebi primer, posto sam je verio i tako dalje, mogu reci samo da je super kad nadjete nekoga za koga znate da sa njim mozete provesti ceo zivot. Ipak to se jako tesko nalazi, eto meni je upala kasika u med. Posle dosta losih veza najzad sam nasao pravu devojku, nemam sta da verujem u ljubav kad je dozivljavam svakodnevno :) Jedino je smor kad ne zivite zajedno, al dobro i to ce se uskoro promeniti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Tjee koliko tuzhnih ljudi....nemezise imash sok od jabuke od mene za srpsku na demiji...a imam i neshto shto ubija tugu odma :D Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 I bitju okej, to znam. Jer sam i pored toga shto umem da volim, i pustim suzu jak. ← zivot i ljubav i nisu za picke, vec za Ljude. zelim samo da ti kazem da te potpuno razumem, iako nikad nisam imao vezu duzu od 6 meseci, imao sam tu srecu da se zaljubim 2 puta, i tu nesrecu da oba puta prodjem kao bos po trnju... i da oba puta postavljam sebi ista pitanja, i da oba puta dodjem do zakljucka da je za taj osecaj uzajamne ljubavi vredno gaziti po trnju. a zbog ove poslednje recenice te castim picem kad god se sretnemo... ============= Cile, leptirici ne znaju za godine. samo kad ih dozivis, siguran si da si ziv u pravom smislu te reci... upao sam u poetsku razdraganost samo kad se setim. sad bih pisao nasiroko o tome, ali ko me razume shvatice. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Bad: 1) Nisam promenio posao 2) Raskinuo sa devojkom posle 4 godine 3) Nisam bio u Moskvi Good: 1) Digli mi platu za chitavih 50e :) 2) Bio u Kijevu 3) Upisao voznju Expectations: 1) Da nadjem devojku ;) 2) Da polozhim vozhnju 3) Da promenim posao ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 a ste se vi to nesto dogovarali pa kao pola 4uma sad ide na voznju ? : )) Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 ja krenuo josh u avgustu, al' mi puna shkola, pa vozim jednom/dva puta nedeljno ;) + sam bio na odmoru, bolestan itd. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 GOod things: 1. 2005 godina u kojoj sam imao jako lepa putovanja. Nemacka, Francuska, Bugarska, Italija... 2. godina u kojoj sam imao vezu sa jednom jako lepom i dobrom devojkom i koja je trajala cak 9 meseci. Ipak je to za mene rekord. 3. Zaljubio sam se 2 puta u 2005. a to je jako tesko za mene... Ovo su samo neke, ali i one su realno obelezile ovu godinu. Bad things: Samo jedna: neke stvari nisam trebao da kazem odredjenim osobama kao i moje neke reakcije koji sam iskazao. Mada ok, sad sam isqsniji. Wishes: 1. 2006. godina je moja godina, godina preokreta u mom zivotu, neke jako vazne i bitne odluke i ostvarivanje planova. Nadam se da ce sve proci ok. GL svima i HF. Zivot je kratak. ;)))) Uzivajte Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 srecno zeki :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 (edited) Nemojte se toliko bedaciti oko curica malko se napijes i ono zaboravis ;) (postoje i neke druge metoda ali o njima necemo javno) :) Edited January 7, 2006 by Stator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 srecno zeki :) ← Tnx. 2u2 ;))) Nemojte se toliko bedaciti oko curica malko se napijes i ono zaboravis ;) (postoje i neke druge metoda ali o njima necemo javno) :) ← Cuti ti. Nemoj ja sad tu da vadim log. ;))) ;PPP Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 (edited) Zaboravis a? Da li si nekom nekad dao deo sebe a taj neko te odjebao na jedan posle par godina zivota provedenih zajedno odjednom i bez najave...Da li ti je nekad bilo stalo do necega vise od sebe samog...e to kad ti se desi to se zove BEDAK DO YAYA..prodje par godina i tebi je jos bedak posle 2 jebene godine nemozes da spavas ponekad...emocije pucaju a ti si u raspalom stuntu i nema ni napred ni nazad Onda imas par akcija gde si u ulozi 2nd lika koji zavrsava neciju verenicu/dugogodisnju ribu/zenu i sve ti prodje ispred ociju sve lazi koje si cuo a u jednom trenu nisi posumnjao u njih....jbt spavas sa ribom i u tom trenu zove je decko i ona usred svega mu prica kako ga voli.....da mi je neko pricao nebih mu verovao Nikad vise brate.No need life....Bring Pwnage....Therez so many noobz left 2 own....Pwn or be PWNED. Nuff said. Edited January 8, 2006 by Capma Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 hm. prodje jos jedna dina. pa da sad ne palamudim u stilu Ive Andrica. koja 3 dogadjaja su vam najlepsa u ovoj protekloj godini? koja 3 dogadjaja su vam najruznija u ovoj protekloj godini? koje su vam 3 (realne) zelje za narednu godinu? ae ;> ← 3 najlepsa: Kupio sopstveni krov nad glavom Kupio sopstveni krov nad glavom Primljen na Microsoft Sales Akademiju 3 najruznija: Prodao kucu u kojoj sam ziveo od rodjenja Morao da se rastanem od psa Nisu mi uveli fixni telefon u gajbu (jos uvek) 3 zelje: Da dobijem fixni telefon Da nadjem normalnu i finu devojku :) Da avanzujem na poslu Eto....skromno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 bte. pola foruma trazhi ribu, najebali smo pplz ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 hehehehehehe... ja ne trazim dewojku :p Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts