raazek Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 E ljudi jel ima neko Kopernikus Cable net i ako ima jel valja to. Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 Neki ljudi kazhu da je mnogo dobar i da sve radi super, dza bu, al' pojma nemam, to su neke priche iz druge ruke, ne znam ni dal' su ovi poceli to "za istinski" da rade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smorrior Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 Jel toga ima samo u BG-u? Quote know what ya know and not what ya hear! smorrioR @ Last.fm | smorrioR @ deviantART I see through beheaded faith the other side… Times without hate, new children kill the fears, sorrow mother deliver no tears __________________ Feed your soul and mind And disya spiritual wickedness we override ... The power of mind! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted December 31, 2005 Author Report Share Posted December 31, 2005 (edited) Neki ljudi kazhu da je mnogo dobar i da sve radi super, dza bu, al' pojma nemam, to su neke priche iz druge ruke, ne znam ni dal' su ovi poceli to "za istinski" da rade. ←Ja imam Cable TV kod njih,pa su mi rekli da posle novaka pocinju i sa netom da trguju u mom mestu :D pa reko da neko mozda nema net njihov da mi kaze kako radi cs itd. Edited February 1, 2007 by raazek Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Moj ujak u Lazarevcu ima Kopernikus kablovsku i mnogo je losa... u stvari nekad je extra nekad je ocaj zivi... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted January 2, 2006 Author Report Share Posted January 2, 2006 Ja imam cable tv i extra je slika u pocetku je bila losh dok nisu pokrili celo mesto sad je extra reko za net da nema neko. Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Hm, a odakle ti info za net kad ni na njihovom sajtu nema nikakvo obaveshtenje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srki Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 To se samo prica po gradu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted January 2, 2006 Author Report Share Posted January 2, 2006 Hm, a odakle ti info za net kad ni na njihovom sajtu nema nikakvo obaveshtenje? ←Pa nema na netu bio sam u malo prodaji i raspitao se da ima krece od 2006 i net gradovi koji imaju nove opticke kablove sto pazova ima tako da cu da vidim idem za koji dan da vidim sta i kako. Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted January 2, 2006 Author Report Share Posted January 2, 2006 Al staljo ako pre stigne adsl da pazarim yubc-ov sta mislis o tome :D Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Moj ujak u Lazarevcu ima Kopernikus kablovsku i mnogo je losa... u stvari nekad je extra nekad je ocaj zivi... ← hm, ja ne znam da l' sam preko kopernikusa, ali meni kablovska radi odlicno mislim da jesam to je onda do njega ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted January 3, 2006 Author Report Share Posted January 3, 2006 hm, ja ne znam da l' sam preko kopernikusa, ali meni kablovska radi odlicno mislim da jesam to je onda do njega ;) ←Pa jesi se raspitao jel moze net kod tebe. Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 (edited) Pa nema na netu bio sam u malo prodaji i raspitao se da ima krece od 2006 i net gradovi koji imaju nove opticke kablove sto pazova ima tako da cu da vidim idem za koji dan da vidim sta i kako. ← Uu, fino, eto meni broadband neta i u vikendici :) Edited January 3, 2006 by stalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted January 3, 2006 Author Report Share Posted January 3, 2006 Uu, fino, eto meni broadband neta i u vikendici :) ←Pa dobro jel ima negde u Srbiji da nemas neku vikendicu drugu kucu na kojoj ne moze internet Cable ADSL itd :D Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Pa jesi se raspitao jel moze net kod tebe. ← ne, za pola godine palim u bg i zbogom budjavom internetu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts