Capma Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Posto sam juce iz 1ve ruke chuo da su mesta popunjena....:( da li ste razmisljali da ubacite jos 1 mapu i prosirite broj uchesnika na 128? Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 lol odakle nam 128 igraca ? :) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Brate bitje neboj se bar 30 ljudi koje ja znam otje da igra a nema mesta... Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 dobro ajde... ali odakle nam servera za tolko igraca....kolko sam shvatio u razgovoru sa eminemom da ce se igrati na 2 servera i da ce se igrati minimum 2 nedelje...tako da 128 igraca otpadaju. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 GLupa je nagrada, a pogotovo mi se ne svidja izjava organizatora koji je isto u fazonu ma da ko da ce neko uzeti ko nije iz BG. Pravis turnir, a onda cete videti ko pobedi sta cete da radite. Znaci u startu jedan veliki minus. A vi smekeri iz BG (rev i ostali) nemam reci. Kolko ste vi nabedjeni. Ali najvise bi voleo da dodje na turnir jedan Nislija, NOvosodjanin ili Krusevljanin i Jagodinac pa da vas oprase da vam ne bude dobro... P.S. Secam se kad je onaj turnir bio 1na1 kada je Bilke osvojio on je za 1. mesto dobio 150e, a Zlo kao drugi 50e tako da... NHF ali nagrade su krsh... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 GLupa je nagrada, a pogotovo mi se ne svidja izjava organizatora koji je isto u fazonu ma da ko da ce neko uzeti ko nije iz BG. Pravis turnir, a onda cete videti ko pobedi sta cete da radite. Znaci u startu jedan veliki minus. A vi smekeri iz BG (rev i ostali) nemam reci. Kolko ste vi nabedjeni. Ali najvise bi voleo da dodje na turnir jedan Nislija, NOvosodjanin ili Krusevljanin i Jagodinac pa da vas oprase da vam ne bude dobro... P.S. Secam se kad je onaj turnir bio 1na1 kada je Bilke osvojio on je za 1. mesto dobio 150e, a Zlo kao drugi 50e tako da... NHF ali nagrade su krsh... ← ma to su sve price za neke nabedjene momke.............. Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 s obzirom kolko je ucesce i nagrade su ok. a i zeki realno jer ti stvarno mislis da neko sa juga srbije ima neku veliku sansu? mislim realno Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Ma ja cu da uzmem tur 100%....samo da ucmekam neko dete i da mu otmem prijavu +dokumenta ili sta vec ide Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
koliko Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Zasto se onda lepo to takmicenje ne zove Belgrade cup 1na1, a sve nas ko j#!e. A? Svi mi imamo sanse isto koliko i vi beogradjani, i nije fer tako da mislis o nama koji smo van Beograda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 s obzirom kolko je ucesce i nagrade su ok. a i zeki realno jer ti stvarno mislis da neko sa juga srbije ima neku veliku sansu? mislim realno ← Razlika je kada neko kaze da je neko bolji i razlika je kada neko ismejava nekog ko nije iz Beograda. E to je jadno. Pa sta sad ja koji sam dosao iz New Yorka vi svi iz Bg ste mi tako jadni i bedni pa vas ne pljujem kao e smesni ste. TO je cist komplex. A vezano za turnir lepo kaze covek sto se ne zove onda Belgrade cup 1na1 kad svi vi ionako pa i sam organizator sto je najsmesnije implicira na to i ukazuje kako su nagrade ok jer ipak taj adsl ce dobiti neko iz BG jer ce taj uzeti i turnir. A to nema veze sa situacijom da se najbolji CS igra u BG i da je timski CS bolji. Odqd znas mozda tamo neki Zika iz Male Mostanice samo igra 1na1 i u tome je najbolji. Tu nema mnogo razmisljanja i taktika vec samo pucanje tako da cu samo reci ne serite.... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Zvuchi interesantno... Ali ako je smajl orga onda odosmo svi u q Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 ma... iscimacu ja par bugara da igraju taj 1v1 tur Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koliko Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 zEKI u pravu si 100%. Pretera se ga! Dosla svakojaka susa u Beograd pa se sada nazivaju Beogradjanima. Napravite si Beogradsku malu pa tada nesto organizujte. Uvedite vize i pasose za ulazak u vasu drzavu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 (edited) hm... "koliko" el si ti navukao neke komplekse ? a i btw ko da me zanima vise....sve ce se videti tamo. tako da dalji komentari na ovu temu su glupi/ Edited January 11, 2006 by eyel Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koliko Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 hm... "koliko" el si ti navukao neke komplekse ? a i btw ko da me zanima vise....sve ce se videti tamo. tako da dalji komentari na ovu temu su glupi/ ← Ne znam ko je iskompleksiran. Samo znam da kad bi ste bili fer imali bi ste ne jedva 64 igraca nego 10x vise, sa igracima iz cele Srbije. Toliko. Pozz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 ma... iscimacu ja par bugara da igraju taj 1v1 tur ← NEMOJ ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 ovaj el moze neko da napise datum? Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smile|scgcs Posted February 15, 2006 Author Report Share Posted February 15, 2006 Podigli smo napokon server na kome ce se odigrati turnir 1na1 IP:62.193.128.133:27016 ovih dana cemo podici jos jedan i turnir bi trebao da pocne u naredne dve nedelje.... pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 ocu da igram !!!!! :D :D: D Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
<W.Churchill> Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Glup mi sistem takmicenja... kao " nece da se sastane sa istim iz grupe" ... ko da je bitno... Liga sampiona ovo ono Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 ocu da igram !!!!! :D :D: D ← Ahahaha neko nam se ponovo navukao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smile|scgcs Posted February 20, 2006 Author Report Share Posted February 20, 2006 (edited) Izvinjavamo se sto smo kasnili ceo mesec ali bilo je tehnickih problema.... Dakle turnir pocinje 1. marta to je sreda i evo rasporeda za prvi krug: > Grupa broj 1: 38.sakal*hunter 48.ef.eXecutoR 39.nuclear 21.Corey 46.Chinchilla 62.NiNDz4aaa 23.troops.Teske 03.SinneR > Grupa broj 2: 63.El Diablo 19.Jeca 16.Tycoon 04.jumanji 32.Navareni Parizer 25.cobratix 24.palonkica 50.Bakica > Grupa broj 3: 37.xYr0n 60.Dev1L 31.ultras 10.zlizo 56.+***NeCaN***+ 01.Zed 57.disengaged 58.Agressor > Grupa broj 4: 61.Maler 33.Dr1veR 41.Ole 40.k!Ng 14.wanja 54.s1cK 55.Harry Potter Peder 47.fataftw > Grupa broj 5: 05.RaveN 18.LeSiN@r 35.co.urkes 44.SpYcHo 51.Hanibal 29.UsP TeaM | MaXiMuS 59.BaXuz 49.GushteR > Grupa broj 6: 43.phanat1c 28.ERROR[KwS] 06.Xy 17.padavicar 26.Nesh 02.Shomy 11.ppg.Sanja 09.AuReUs ReCtoR > Grupa broj 7: 30.rev 42.Stefan 12.The_Kop 22.Dob3r manN 34.Iosono 27.MARKO 13.Nykolla 15.enemy(pajser) > Grupa broj 8: 08.DooM.BOLOGMO 20.eyel 52.tJ-PekYcA 53.D.O.N.WtF 45.mass 36.Good Creature 07.Wanderer 64.n0name Edited February 20, 2006 by smile|scgcs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 (edited) ijuuuu ocu ja da igram.. nisam znao da je konkurencija tako smesna.. mislim pajser..ee!?!?! :DD e al moram da vas upozorim bio sam 3. na tooru u NSu 1vs1 bilo je 16ljudi chak! :D Edited February 21, 2006 by Manda <die bitch> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 bas me interesuje sta ce sakal da uradi ...ako je to taj sakal iz kgb-a na koga ja mislim... > Grupa broj 1: 38.sakal*hunter 48.ef.eXecutoR Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Jel se zna satnica meca,jer sledece nedelje idem popodne u skolu,pa je malo frka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts