Highl1 Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 ovako, da vam olaksham glasanje evo i malog pregleda turnira i ostalih deshavanja (mecheva reprezentacije u ENC npr) Prvi veci turnir je bio ECG, poredak: 1. Sharky 2. Rista 3. Duke 4. Mile 5/6 Vladica/Yuri dalje, turnir u mojou, april 1. Ghost 2. Sharky 3. Duke 4. Vladica ENC Sharky 1-1 skor (mape 2-2) Ghost 1-1 (mape 3-2) Evil 1-1 (mape 3-3) Rista 0-2 (mape 0-2, jedan def lose) ESWC 1. Rista 2. Duke 3. Vladica 4. Freeman Metro Summer Cup 1. Duke 2. Vladica 3. Sharky 4. Fata 5. Mile Bijeljina 1. Rista 2. Vladica 3. Mile 4. Sharky WCG 1. Duke 2. Vladica 3. Mile 4. Ghost 5/6 Fata/Sharky Deus 1. Yuri 2. Vladica 3. Freeman 4. Duke Metro Winner 1. Ghost 2. Duke 3. Voodoo-man ja sam glasao za Ristu, ali mozda kad saberemo ovde po uchinku je Duke najbolji igrach. Trece mesto je Ghost, sa 2 osvojena turnira, i 4-im mestom na wcg-u,a Vladica na no4. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kli[c]a Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Duke je bio uvek u prva 4 sem na jednom turu i zbog toga ja glasam za njega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Heh moj glas ode ortaku mom Rista ftw :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 vladica prvak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Tesko da ima neki overall najbolji igrach kod nas ali ghost je najvise napredovao i razvio originalan stil igre =) tako da moj glas ide njemu...a ovako ako cemo po skillu duke/rista,ako cemo po mikru vladica etc etc:) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Ja sam se dvoumio izmedju riste i djuka, ipak sam glasao za djuka zato sto dolazi na turnire bez predhodnog razvaljivanja od vezbanja i opet uzme jedno od prva 3 mesta, mozda se nije proslavio u inostranstvu i na mechevima u ligi, ali moj glas ide njemu. Sto se tice riste i mileta, njih je pojela dota Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ass4ss1n Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Ghost vodi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 hmm glasao sam za ghosta , zato sto mislim da je ove godine po cw-ovima turovima ledderu po meni bio najbolji, btw ja highly ja sam bio 3 na wcg , a ne rista :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 moj glas ide miletu, trudi se decko i ne abusuje rendzerku vise Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 MOj glas ghostu Njegove reply he najlepse gledati a i svidja mi se sto ima originalan still a ne standard ko vecina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Ako pogledamo rezultate, Duke je imao najvishe uspeha, ali Ghost trenutno igra najlepsi Warcraft koji daje rezultate... U svakom sluchaju... Moj glas ide Ghostu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Pa pomalo je zengodno proceniti, ipak je rista bio iznad svih do wcg-a, posle toga su na scenu stupili vladica / duke, dok su se na bnetu najbolje pokazali ghost / mile. Sudecu po zadnjem turniru ghost je trnutno najbolji shto ne znachi da je bio tokom cele godine. Tako da moj glas ide Risti, a na pitanje ko je trnutno najbolji moj odgovor je: Ghost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 29, 2005 Author Report Share Posted December 29, 2005 hmm glasao sam za ghosta , zato sto mislim da je ove godine po cw-ovima turovima ledderu po meni bio najbolji, btw ja highly ja sam bio 3 na wcg , a ne rista :) ← pogreshih, ne znam zashto sam rikija stavio da bude treci :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Pa pomalo je zengodno proceniti, ipak je rista bio iznad svih do wcg-a, posle toga su na scenu stupili vladica / duke, dok su se na bnetu najbolje pokazali ghost / mile. Sudecu po zadnjem turniru ghost je trnutno najbolji shto ne znachi da je bio tokom cele godine. Tako da moj glas ide Risti, a na pitanje ko je trnutno najbolji moj odgovor je: Ghost ← Potpuno se slazem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Po meni Ghost/Rista/Duke/Mile, svako zbog nechega drugog. Ghost jer ima svoj stil igre, trenutno je verovatno najbolji, dobro mu ide u ligama itd. Rista, jer je vec duze vreme u samom vrhu, i moze da dobije bilo koga. Duke, Ghost je vec objasnio. I Mile, jer sabija ladder, lige mu dobro idu itd. Moj glas ide Goustu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 glhf za gousta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Ghostov sam fan , al po meni je miwe ove godine #1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Duke #1 EviL #2 Rista #3 Sweet #4 Ghost #5 etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 na osnovu cega evil #2 kad nije upalio war vec vise od pola godine? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 zato sto je sabio ENC,najmanje igra a standardno je dobar i po meni ima najveci potencial ovde...kad bi igrao aktivno nema dileme da bi bio #1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 zeroxe kad bi bio menadzer nikog zivog ti ne bi prodao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Ghost ima najvishe fanova :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 izvinut si zeroxe, kao sto vladica prica ne mozes nista da tvrdis bez rezultata Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Glasao sam za Ghosta. Jednostavno, dechko super igra i ne igra po shablonu, nego igra svoju igru i pritom sabija. Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Glasao sam za Ghosta. Jednostavno, dechko super igra i ne igra po shablonu, nego igra svoju igru i pritom sabija. ← Nemojte da brkate, to je isto shablon samo na ghostov nachin, i nijedna taktika nije dobra ukoliko se dobro neizvezba, tj. toliko dobro da se skoro nauchi napamet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts