Silencer Posted December 28, 2005 Author Report Share Posted December 28, 2005 More :) Jebem ti sve kad sam video paladina koji je digo divine i odmah upotrebio HS da ne bi pogino onda mozete da zamislite tek tu situaciju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 najacce shto sam ja video, je pala koji je iskoristio hs ispod baloncica u sred av-a koji je alijansa dobijala. Posle 5 minuta u raid chatu: "Fuk i got queue again" :DD Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 Ne, ja sam objektivna..Znam par paladina koji veoma dobro igraju, tako da ni ta tvrdnja da ga igraju ljudi bez mozga ne stoji .. A to da je cela alijansa "gay" je smehotresna. Nimalo zrelo razmisljanje. ← Sta tacno mislis pod tim veoma dobro igraju?I do sada nisam sreo loladina koji veoma dobro igra...Jer ako ga several lvl-a manji warr spusti na 3-4% HP nekoliko puta pre nego sto ovaj ukljuci,bubble,onda on nikako ne igra veoma dobro...Hoces da kazes da bi me taj sto veoma dobro igra ubio iz prvog pokusaja, a da ga ne spustim na 3-4% HP,i da ne mora da ukljuci bubble,da bi se ishealovao,i ceo proces spustanja krenuo ponovo?Tesko da to moze da se desi... Zato mi nije jasno sta radi taj sto veoma dobro igra,nista vise... Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 najacce shto sam ja video, je pala koji je iskoristio hs ispod baloncica u sred av-a koji je alijansa dobijala. Posle 5 minuta u raid chatu: "Fuk i got queue again" :DD ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 Elem.... ako ne mozesh da ih pobedish - pridruzi im se. igram alijansu i bash mi lepo.. LFG DM (plz no paladins) Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 Sta tacno mislis pod tim veoma dobro igraju?I do sada nisam sreo loladina koji veoma dobro igra...Jer ako ga several lvl-a manji warr spusti na 3-4% HP nekoliko puta pre nego sto ovaj ukljuci,bubble,onda on nikako ne igra veoma dobro...Hoces da kazes da bi me taj sto veoma dobro igra ubio iz prvog pokusaja, a da ga ne spustim na 3-4% HP,i da ne mora da ukljuci bubble,da bi se ishealovao,i ceo proces spustanja krenuo ponovo?Tesko da to moze da se desi... Zato mi nije jasno sta radi taj sto veoma dobro igra,nista vise... ← Pazi, ni meni paladini nisu nesto simpaticni, ali ovo je kao da si rekao: 'zamisli onog priesta, da se nije ishilovao, odrao bi ga!' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 Ne, ja sam objektivna..Znam par paladina koji veoma dobro igraju, tako da ni ta tvrdnja da ga igraju ljudi bez mozga ne stoji .. A to da je cela alijansa "gay" je smehotresna. Nimalo zrelo razmisljanje. ← Pa da smo zreli ne bi igrali WoW po ceo dan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 (edited) Pazi, ni meni paladini nisu nesto simpaticni, ali ovo je kao da si rekao: 'zamisli onog priesta, da se nije ishilovao, odrao bi ga!' ← upravo to. zasto ne bi koristio ono sto mu je ponudjeno za svoju klasu? i shaman baca toteme dok se bori, i rogue koristi stealth, i hunter pusta peta .. u cemu je problem? Pa da smo zreli ne bi igrali WoW po ceo dan ko nema obaveza u zivotu, njemu je taj luksuz dopusten ;) treba ostati dete u dusi, ali ne treba biti detinjast i benaviti kad te neko isprasi u igrici Edited December 28, 2005 by shaylee Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 ali koja je poenta ostati dete ako ne mozhesh da se valjash po patosu uz lupanje pesnicama i dranje "kmeeeee" odnosno forumashki ekvivalent takvog ponashanja sto je counter-style-prepucavanje =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 ← dobro de, ne cepidlaci, nisam se dobro izrazio, mislio sam u sred fighta Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 Pazi, ni meni paladini nisu nesto simpaticni, ali ovo je kao da si rekao: 'zamisli onog priesta, da se nije ishilovao, odrao bi ga!' ← Niko ne voli da se bije sa paladinom jer ce morati da ga ubije 3-4 puta,dok ga konacno ne ubije ili bude ubijen...Bore se kao pic*e,i stvar je u tome sto nije dobar za tuchu niti za hilovanje,nego samo smara i nista drugo...Ali necemo sad da raspravljamo o njima,ja ih ne volim drugi ih vole,i nece se to promeniti. end of story. Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 kiddoz definitely.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 poshto se blizi 2006. treba izabrati izvalu godine ja predlazem ovo: Opusteno,to je samo igra ← wow samo igra Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted December 28, 2005 Author Report Share Posted December 28, 2005 Opusteno, to je samo paladin.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 (edited) Ccccc,gde ja zivim :)) U Azerothu ,brale.... :) nego,malo offtopica: Uzeo sam juce City Of Heroes,i mogu da konstatujem da je bas simpa ( ) igra. Jos ako se dan produzi na 72 sata,ihaaa,eto meni i WoW-a i GW-a i CoH-a,a mozda malo i EvE-a sa strane :) Edited December 28, 2005 by Cold Fingers Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Pa da smo zreli ne bi igrali WoW po ceo dan ← WORD. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Pa da smo zreli ne bi igrali WoW po ceo dan shhhhhhh shta ces, pala smara pa to ti je, jedino kad bi paladini koristili malo neka brza oruzja. . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Paladin Dual velding 2xOvo mozda bi i mogao da ubije vevericu iz 2 udarca? [-This is 100% h8! I repeat, this is hate-] Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Paladin Dual velding 2xOvo mozda bi i mogao da ubije vevericu iz 2 udarca? [-This is 100% h8! I repeat, this is hate-] ← zavisi kolika je veverica... Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 Niko ne voli da se bije sa paladinom jer ce morati da ga ubije 3-4 puta,dok ga konacno ne ubije ili bude ubijen...Bore se kao pic*e,i stvar je u tome sto nije dobar za tuchu niti za hilovanje,nego samo smara i nista drugo...Ali necemo sad da raspravljamo o njima,ja ih ne volim drugi ih vole,i nece se to promeniti. end of story. ← Pa vecina pala koje sam gledao se bore kao picke. Posle 3-4 udarca dizu balonce. Pa pala ima poprilicno heala, tako da balon ide samo za kriticne situacije ili kada te napadne brdo hordasa. Ja to ne radim brale. HOLY, STUN, SOC i kada pocne da bezi najsladje HOW. I pala ima jednu jako mocnu stvar Divine Intervention. Znaci kada zagine cela grupa ili raid, ide dogovor pre fighta da u slucaju pada cele grupe ili raida, priest se malo povuce izvan fight creep zone baci se DI na priesta i niko mu nista ne moze pola minuta, taman da se vrati i digne iz mrtvih ostale. Uslov da bi se DI bacio je da pala ode na onaj svet. Tako da pala ima jako zanimljivih stvari. Samo da mu jebeni Blizz da malo veci dmg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 HHAAHA...nije loshe, nije loshe :)) Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 Pa vecina pala koje sam gledao se bore kao picke. Posle 3-4 udarca dizu balonce. Pa pala ima poprilicno heala, tako da balon ide samo za kriticne situacije ili kada te napadne brdo hordasa. Ja to ne radim brale. HOLY, STUN, SOC i kada pocne da bezi najsladje HOW. I pala ima jednu jako mocnu stvar Divine Intervention. Znaci kada zagine cela grupa ili raid, ide dogovor pre fighta da u slucaju pada cele grupe ili raida, priest se malo povuce izvan fight creep zone baci se DI na priesta i niko mu nista ne moze pola minuta, taman da se vrati i digne iz mrtvih ostale. Uslov da bi se DI bacio je da pala ode na onaj svet. Tako da pala ima jako zanimljivih stvari. Samo da mu jebeni Blizz da malo veci dmg. ← DI je jebeno dobra stvar samo treba da se zna kako da se koristi... jer u praksi je teshko to izvesti Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 HHAAHA...nije loshe, nije loshe :)) ← ovaj je bolji Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts