travar Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 evo sada mi drug javlja da su neki maloumni delikventi sinoc isli po kacu i busili gume pikado strelicama po kolima i izbusli oko 200 automobila... znaci nevera sta se sve nece desiti ovde u Kacu... sva sreca zaobisli su moja kola... i da murija ih je navatala... Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 ok maloumni delikventi? a jesu li maloletni? tih seljaka ima svugde, protiv toga se nista ne moze... Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted December 26, 2005 Author Report Share Posted December 26, 2005 (edited) ma debili... tako smo mi jednom pre 2 godine isli i krivili saobracajne znakove a ovo... Edited December 26, 2005 by travar Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 a u pm, shta se kog qrca njima deshava u glavi?!!?!!! kakvi su to idioti!! AAA neka bakica ceo zhivot shtedila za nove gume za kola i sada joj to oni sjebu!!! Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 такве бих послао да копају 6 месеци, па бих видео да ли би им икад више пало напамет да уништавају нешто туђе. све бесне бих послао на њиве и у канале и у руднике, а за београдске навијаче имам специјалитет: копање тешког метроа пијуцима и лопатама (ранио бих их качамаком, а спавали би у рупи коју су до тада ископали), за сваки уништени динар један сат копања... а овде, код нас, добију да плате неку сићу, добију условну или у најбољем случају 15 дана творзе. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 samo treba uvesti totalitarizam u srbiji! Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 такве бих послао да копају 6 месеци, па бих видео да ли би им икад више пало напамет да уништавају нешто туђе. све бесне бих послао на њиве и у канале и у руднике, а за београдске навијаче имам специјалитет: копање тешког метроа пијуцима и лопатама (ранио бих их качамаком, а спавали би у рупи коју су до тада ископали), за сваки уништени динар један сат копања... а овде, код нас, добију да плате неку сићу, добију условну или у најбољем случају 15 дана творзе. ← Ah dobar dan istomisljenice :) Aj osnujemo stranku :) P.S Ne dobiju nista... :( Stiti ih drzava jebote ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 Ah dobar dan istomisljenice :) Aj osnujemo stranku :) P.S Ne dobiju nista... :( Stiti ih drzava jebote ! ← да, 'ајде стварно, да је назовемо Последња Странка, прва тачка Програма: "када дођемо на власт више никада неће бити избора у Србији, то није добро за вас, Срби". судсво сведемо на савет стараца, ко се суди око шупе иде у затвор, ко се разводи иде у затвор, ко тужи Државу иде у затвор, ко не слуша Државу иде у затвор, итд. за кривична дела иде тешка робија (копање), вратимо смртну казну за манијаке и силоватеље, Владу оснујемо од страних експерата са министарским платама по $1.000.000 годишње, скупштину укинемо, Кјоота ставимо за P.R., или да чита вести у пола 8. уведемо неке одредбе Душановог Законика, мало их разрадимо и удри... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 mislim da se ta vasha zemlja zove Iranska islamska dzamahirija... Kao da ste isli u skolu kod ajatolaha Homeinija Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 mislim da mi se svidja plan i program evo racunajte i na mene za clana :D Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 mislim da se ta vasha zemlja zove Iranska islamska dzamahirija... Kao da ste isli u skolu kod ajatolaha Homeinija ← ако ћемо да се вређамо, ево ти: ДЕМОКРАТО!!!!!!!!!!! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 да, 'ајде стварно, да је назовемо Последња Странка, прва тачка Програма: "када дођемо на власт више никада неће бити избора у Србији, то није добро за вас, Срби". судсво сведемо на савет стараца, ко се суди око шупе иде у затвор, ко се разводи иде у затвор, ко тужи Државу иде у затвор, ко не слуша Државу иде у затвор, итд. за кривична дела иде тешка робија (копање), вратимо смртну казну за манијаке и силоватеље, Владу оснујемо од страних експерата са министарским платама по $1.000.000 годишње, скупштину укинемо, Кјоота ставимо за P.R., или да чита вести у пола 8. уведемо неке одредбе Душановог Законика, мало их разрадимо и удри... ← E owo mi se swidja... Samo trebali bi malo preslistate Dushanow zakonik... Imao je on dobrih ideja za kaznjawanje [gilja] :o) Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 (edited) a kako ce drzava da se zove? ne moze samo srbija.... hmmmmmmm.... nekako mi ovo lici na demokratiju... mora demokratska rec da se ukljuci u naziv Edited December 26, 2005 by darijan Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 a u pm, shta se kog qrca njima deshava u glavi?!!?!!! kakvi su to idioti!! AAA neka bakica ceo zhivot shtedila za nove gume za kola i sada joj to oni sjebu!!! ← nisu isekli samo izbusili a unutrasnja guma se lako ili zalepi ili promeni tako da ......ne znam sta si hteo da kazes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 ^^Da nije u redu to shto su uradili?Da ljudi moraju da plate za nuvu gumu(spoljnu/unutrasnju nebitno) i da je to mozda nekima mnogo glupo?...ma debili... E ocu i ja u tu stranku...ima puno debila na ovom svetu..ae ih barem da ih iskoristimo za neshto drushtveno korisno Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 ovaj, automobili ne koriste unutrašnje gume već decenijama :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 To sad nije poenta zar ne :))) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 ovaj, automobili ne koriste unutra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 ma kakva drzava... kakvi bakraci... danas pricam sa jednim drugom policajcem, kaze neki narkoman u jednom danu je 4 puta sto pokusao da ukrade sto ukrao neke stvari u krugu bolnice a oni ga samo privedu i puste jer ne mogu da pisu krivicnu pijavu ako je ukradeno nesto manje od 8.000 din (jos ce da povecaju limit na 15.000).... ali cetiri puta u jednom danu!? jedino ako neko hoce da potegne privatnu tuzbu... ali ko bi da se cima za nesto sto je ispod 8k din... tako da eto vam perspaktive... samo kradite nesto jeftinije od 8k i niko vam nista ne moze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 I ja bih da udjem u stranku. Evo moj drug rekao da ce pishtai na sledecem treningu sa mosta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts