Jump to content

Freshdevices.com

millanče

Recommended Posts

Freshdevices imaju 4 vrlo korisna i potpuno besplatna programa:

1. Fresh Download, relativno široko rasprostranjen DL manager, koji se odlikuje dobrim i preglednim interfejsom (drugi opasno bodu oči, zar ne?), odsustvom spy/adware-a (DAP ih ima pun q**c!), solidnom brzinom, i pouzdanošću (još nisam imao corrupt download, koji me je, dok sam koristio DAP, totalno odbio od DL managera na duži vremenski period). Jesam pomenuo da je besplatan? E, pa, jeste. :-)

2. Fresh Diagnose, system info alatka kojoj treba malo dorade i opcija, tj. informacija,ali trenutno ima korisne opcije, poput 7 benchmark testova. Očekujem dosta od njega u budućnosti, sa novim verzijama.

3. Fresh UI, OS tweaker, još ga nisam probao, ali očekujem solidan program.

4. Fresh View, neka vrsta univerzalnog media organisera... možda alternativa ACDSee-ju. Nisam još probao.

Jednostavno se registrujete na sajtu, ostavite mail (ne može besplatani, tipa yahoo, ja sam iskoristio stari @sezampro mail), i dobijete mail sa kodovima za sva 4 programa.

Moguće je da dosta vas već koristi Fresh Download. Kakvi su utisci o programu? A o ostaim programima? Za mene je ovo dokaz da može da postoji dobar, besplatan softver, bez integrisanih reklamnih i špijunskih sra**a.

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Fresh download je potpuno isti kao drugi

Pa nije bas tako! Istina, ja sam jos koristio samo DAP. U odnosu na DAP, FD NEMA reklamna/adware sr**ja, i zaista je besplatan. U novijim verzijama DAP mi je svaki treci DL davao kao korumpiran (dakle, neupotrebljiv file), a sa ovim mi se jos nije desilo... mada ima vremena.

Za Flash get ne znam, ali cini mi se da i on ima neke reklame...

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO