Jump to content

..Da li neko zna...

juicer.

Recommended Posts

E ovako , nadam se da je ovo pravi forum na koji sam mogao postaviti ovo , e sad zanima me ako neko mozhe da se seti postojao je pre 3-4 god neki avi ili dunno u kom formatu filmic koji je bio sa nekog takmichenja da se napakuje shto jacha animacija u shto manje mesta megabajtski govoreci (NADAM SE DA MISLIM ISPRAVNO AKO NE PENALITE ME AJ DONT GIV A FAK [:D] ) e sad bilo je vishe tih filmica jedan se zvao Geez al meni treba ovaj drugi znam da je ishao neki text dok su se vrteli neki sprajtovi glasio je "live your life like fantasy , like ninja" ili tako neshto zvao se TBL ili tako neshto , jako bi mi znachilo ako bi neko sluchajno znao o chemu pricham , a ako bi sluchajno i posedovao isti to bi bilo fantastish ja ja shpric mi glajc mi....

Gotta learn the rules

so i can break dem properly!

Nisu to filmići, to su programi koji se, jelte, izvršavaju u realnom vremenu i to što se crta na ekranu je proizvod izvršavanja određenih kalkulacija a ne dekompresije video materijala. Znači, ko video igra, s tim što nema upravljanja.

Čisto da razgraničimo filmove i demoe :)

Mislim da nije to , zato shto je ovo jednostavno filmic koji pustish i uvek se vrti isto , e sad stim shto ne znam da li je pravljen tako shto je korishcen taj sistem koji si ti naveo...ali mislim da nije

Gotta learn the rules

so i can break dem properly!