ghost... Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 Kupio sam wow pre neki dan ... sve je bilo ok dok nisam seo da igram ... letos mi je lag bio 200-300 max , ali sada kad sam seo da igram nikada ispod 1000 ms , poludeo sam i tako igram ali ukoliko neko zna bilo koji nacin da se smanji lag neka kaze bio bih mu zahvalan ! Znaci bilo sta sto bi moglo da mi smanji lag neka neko kaze ja cu da probam ... imam bezicni 200kb protok [znam da je govno] ukoliko ne pomogne to promenucu provajdera [vec sam se cuo sa nekim] ali pre toga cu da pokusam da osposobim ovaj , zvao sam se i smarao ove provajdere i videcu sta ce biti .... ukoliko neko ima predlog ... plz nisam jedini i jos par ortaka na istom provajderu isti prob Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 wireless 200kbps treba da ti radi odlichno. ljudi sa starom centralom i modemom imaju mnogo bolji latency od tebe. najbolje je da proverish komp (od virusa, trojanaca, dailera etc etc), onda proveri podeshavanja wirelessa a na kraju zovi tehnichku podrshku provajdera da vidish da li oni imaju nekih problema sa gubljenjem bajtova/loshom vezom - ako kazu da je sve kod njih dobro - zovi ih da dodju da pogledaju opremu (antenu, router etc). pre svega uradi: start > run > ping -t google.com gledaj ono pod "time", meni sa slichnim wirelessom je 120-170 i nemam "request timed out"-e (imam ukljuchen dl, surfujem i nemam ni jedan "rto" posle oko 25 pingova - znachi veza mi je ekstra stabilna). ako imash "rto" na svakih da kazemo 4-8 pingova znachi da ti provajder 'ebe keve i da svakako oni treba da srede stvar - e sada da li je to do tvoje opreme, njihovog nad-provajdera, telekoma, etc ne znam - to treba ti da saznash! =) ajde pa gl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost... Posted December 22, 2005 Author Report Share Posted December 22, 2005 Hvala puno! mislim da definitivono znam do cega je !!!! ima "rto" na svakih 8-10 pingova a ping skace od 250-700 ! do moje opreme nije jer isti problem ima 4 moja ortaka koji isto igraju wow i ping im je isti ! mislim da je problem do repetitora jel svi koju su na tom repetitoru imaju iste probleme [dok par likova sa istim netom na drugom repetitoru i radi ok] ! sad cu da ih napusavam ! ako neko oce nek nam se pridruzi mi smo na syivanas ima nas guild tako da .. nickovi babalepa , incognitto ... pa ako neko planira da pravi novog lika ... mi smo svi mali lvl .. hvala na svemu poz ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 Wireless ima frku, generalno, sa svim vremenskim (ne)prilikama, tako da je mozda zbog snega. Mozda ti je antena malo skrenula od vetra, mozda ti je provajder razdelio mnogo link pa jedni druge ubijate, a mozda je vreme da bacish wireless u qratz i nabavish ADSL jer mislim da je sad ceo beograd u mogucnosti. Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 ja imam cable atm, radi perfektno ali znam ljude koji imaju wireless (64-200kbps) i radi im wow fenomenalno u skoro svim (ne)prilikama. ochigledno ghost ima problema sa AP-om chim nije jedini koji pati od "shtucanja" shto se tiche bajtova. imash par reshenja: 1) da zovesh provajder svaki dan po par puta dok ne srede taj AP. ili josh bolje da i svi tvoji ortaci zovu po par puta na dan. 2) pozovesh, opet, provajder da dodju i da ti usmere antenu ka drugom AP-u (ako netjesh sam to da radish). 3) promenish provajder ako su ovi neozbiljni i ne pruze ti pomotj za manje od 48h, jerbo za obe stvari kapiram ne treba vishe od par sati posla nego kao i vetjina admina/likova iz tehnichke podrshke ladi jaja po ceo dan i boli ih penis da urade bilo shta za dobrobit korisnika - sem kada ih natera gazda/pretpostavljeni ili 150+ poziva na dan oko iste stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 ja imam wireless i net mi radi kako se provajderu "digne"... otprilike 20 dana radi perfektno pa 20 dana prosecan latency 2000(bukvalno).... btw verat je u pitanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byte Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 MA cekajte winmax kad dodje u februaru kod nas 300e das i uzivas , 50 km dometa brate a minimum speed 512 kb . a max 5 mb znaci izadjete duplo jeftinije.... Quote How to become a Genius: "You must clarify your goals, gain knowledge through spaced repetition, preserve health, work steadily, minimize stress, refuse interruption, and never resist sleep when tired. This should lead to radically improved intelligence and creativity. The only cost: turning your back on every convention of social life." -Piotr Wozniak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 i svi mi zivimo u savrshenom svetu sa po 300e pri ruci, i svi provajderi su perfektni, i svi stalno imamo ping manji od 50ms na serverima sa populacijom 15 000 i wow login serv savrsheno radi, yep savrshen svet, Utopija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 (edited) i brdo gudre + dobre picke,cisto da se nadje dok cekamo quenue Edited December 23, 2005 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 kako bi tako ufixan igrao? Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 Otvori se pa cesh da vidish Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 Otvori se pa cesh da vidish ← Nemoj, to nije zdravo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 neko mi je rekao da bih se onda bolje uziveo... Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Otvori se pa cesh da vidish ← word Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Ja sam jednom igrao pijan,ali jako...Bezao sam od svih u org,tripovao sam se da me svi jure.I stalno sam se yellovao :" Leave me alone"!!! Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 I ja sam jednom igrao pijan i pod dejstvom ko-zna-chega.. ko zna, setitje se. To su bili dani! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 lol ja uvek igram pijan ... u treznom stanju niakd ne bi upalio ono cudo :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts