Formica Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Veceras u 19.00h u Pioniru se igra derbi Partizan - Crvena Zvezda Partizan igra oslabljen bez Bozica, Loncara, Tripkovica i Velickovica Neka nam je veceras Bog u pomoci... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Kakav bog?Zasto vam je toliko vazan ovaj derbi?Nisam bas upucen u vase probleme,znam zasto ne igraju Velickovic i Loncar ali neznam zasto ne igraju ova dvojica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 17, 2005 Author Report Share Posted December 17, 2005 Kakav bog?Zasto vam je toliko vazan ovaj derbi?Nisam bas upucen u vase probleme,znam zasto ne igraju Velickovic i Loncar ali neznam zasto ne igraju ova dvojica? ← ne moze se bas reci da mi je nesto preterano bitan ali moze da postane ako frsnemo vise od 20 razlike... :) Bozic ne igra zbog povrede koju vuce gotovo godinu dana... a Tripko zato shto mu je shaka potpuno povredjena posle onog shto se desilo posle Hemofarma. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Ne mozhe se retji da je ova utakmica neshto preterano vazhna, ali je ipak lepo dobiti derbi... A kako je situacija takva da igramo bez jedina dva igracha koji znaju da shutnu trojku i jedinog beka koji igra odbranu, kao i bez Novice koji bi izazvao incidentnu situaciju ako krenemo da gubimo :p + shto igramo najgoru kosharku u poslednjih 35 godina, a Zvezda najbolju u poslednjih 6-7, logichno je da smo malo skeptichni. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Ma dobro,i ako vas dobijemo vi cete uci u zivotnu formu pred pocetak domaceg play-offa..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 napeto za sad...sranje derbi dosad... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Peja Shuput! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 17, 2005 Author Report Share Posted December 17, 2005 Luka jesam te malo pljuvao... ali za veceras - SVAKA CAST majstore... najdraza pobeda do sada... :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 onim indijancima ko da je bilo glupo da pobede. svaka chast grobari Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
S9-Assassin Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 suput je objasnio veceras,i luka je napokon zaigrao u napadu barem....kolko su se duvali kakvu ekipu imaju ove godine cigancicu su bas smesni.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja_shmele Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Dobar derbi i ne tako losa igra partizana ali ne razumem puistanje Gurovica da sutne na kraju jes da je iz okreda ali....uf za malo Vujosevic se drzao za glavu iako smo dobili bas zbog toga Quote samo hrabro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Luka jesam te malo pljuvao... ali za veceras - SVAKA CAST majstore... najdraza pobeda do sada... :) ← shto nisi bio na tekmi leba ti? miloje mi je josh jednom potvrdio zashto je jedini igrach u evropi za koga bih uvek platio da gledam... duletu svaka chast, odlichno je spremio tim, i maksimalno se iskontrolisao, da ne kazem-ponashao se neverovatno normalno za svoje uslove... :) chak je i brown odigrao najbolju tekmu ove sezone, shuput majstroski... izgleda da je shakota zbog prevelikog straha od miloja igrao zonu dok je ovaj bio u igri, shto nam je omogucilo ovakvu neverovatnu prednost u skoku... shta sada? makar jedno pojachanje na zimu, pa da pokushamo jurish na petu titulu ;) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja_shmele Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Miloje car Quote samo hrabro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 17, 2005 Author Report Share Posted December 17, 2005 (edited) shto nisi bio na tekmi leba ti? ← bio sam... ali sam otpalio malo pre zbog bezbednosnih razloga... na kraju krajeva ponekad se osecam sigurnije medju ciganima sa kojima se srecom ovoga puta nisam vracao kuci nego sa grobarima Edited December 17, 2005 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 ako mislish da ima razlike izmejdu njih-greshish, svi navijachi su ista govna :) inache, ortak kome sam dao godishnju kartu da ne bi pukao 300 din dzabe je ushao na ulaz d je li, i dok je ishao ka prelazu na zvezdinu stranu su ga pozvala dvojica-"ajmo brate ispred, tucha je" je mirno pojurio da bije njih dvojicu na sred grobarske strane :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 17, 2005 Author Report Share Posted December 17, 2005 (edited) ako mislish da ima razlike izmejdu njih-greshish, svi navijachi su ista govna :) ← naravno prijatelju... fazon sada ce neko da se javi i kaze:"Ma Sever je do jaja, koreografija", "Jug loodilo"... treba prici malo i videti to sve iz blizine i sve ce vam se samo otkriti shto se tiche "navijackog sveta"... zato sada stalno bleyim na zvezdinoj strani mirnijoj strani zvezdine strane bolje reci... :)) Edited December 17, 2005 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Ja na mirninoj strani zvezdine strane sedim vec godinama (kada sam na tribinama, naravno)... Volim ipak ponekad da bacim pogled na euroleague basketball sa novinarskih mesta i sl. :D Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 glupo je busati se u grudi nakon jedne pobede u domacem prvenstvu* kada se zna kako oba tima igraju evropi Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Ova Zvezda bolje da se zove KK Smeh i zabava... Em su dobili po picki pre tekme, em po guzi na parketu, em po picki posle tekme! MISLIM STA RECI! Quote Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 (edited) U navijanju smo vas oduvali... edit: necemo bash preterivati... uzivaj u svom svetu i dalje... Edited December 19, 2005 by Bartuc Quote Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Ova Zvezda bolje da se zove KK Smeh i zabava... Em su dobili po picki pre tekme, em po guzi na parketu, em po picki posle tekme! Nikako mi nisu bili jasni ovakvi komentari posle onakvih utakmica. A posebno nakon sto se ista zavrsi sa kosem prednosti za jedne ili druge. Ono, ma koliko zvezda bila uzasna (ili partizan) ovaj drugi koji je pobedio bio je tek jedan kosh bolji ... Ajde da je pao neki pwnage od 30 razlike pa covek i da kazhe "ova zvezda bre nista ne valja" :) Mada, naravno, ja nemam pojma o basketu © ;) pa iznosim samo neko misljenje o komentarima nakon meceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 U navijanju smo vas oduvali... Kakav bre BBRS kakvi bakraci vi ste picke a ne navijaci! ← jes ti normalan ? sta pricas bre Quote ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 19, 2005 Author Report Share Posted December 19, 2005 Nikako mi nisu bili jasni ovakvi komentari posle onakvih utakmica. A posebno nakon sto se ista zavrsi sa kosem prednosti za jedne ili druge. Ono, ma koliko zvezda bila uzasna (ili partizan) ovaj drugi koji je pobedio bio je tek jedan kosh bolji ... Ajde da je pao neki pwnage od 30 razlike pa covek i da kazhe "ova zvezda bre nista ne valja" :) Mada, naravno, ja nemam pojma o basketu Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Nikako mi nisu bili jasni ovakvi komentari posle onakvih utakmica. A posebno nakon sto se ista zavrsi sa kosem prednosti za jedne ili druge. Ono, ma koliko zvezda bila uzasna (ili partizan) ovaj drugi koji je pobedio bio je tek jedan kosh bolji ... Ajde da je pao neki pwnage od 30 razlike pa covek i da kazhe "ova zvezda bre nista ne valja" :) Mada, naravno, ja nemam pojma o basketu Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 glupo je busati se u grudi nakon jedne pobede u domacem prvenstvu* kada se zna kako oba tima igraju evropi ← bolje prvi u selu nego zadnji u gradu. dule ftw! idem da napravim novi avatar :) Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts