lazica Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 stator reche da je pio kocu jel nije znao da ima piva, mozda je u tome bio problem;)) ← Jeb'o te Statore. :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 20, 2005 Author Report Share Posted December 20, 2005 A sta je sad, ne sme da se javi na ovom topicu? Mada opet, razumite ga, sav je bio opsednut prichom sa devojcicom, pa ono, pomutio mu se razum ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 stator reche da je pio kocu jel nije znao da ima piva, mozda je u tome bio problem;)) ← a svi oko njega su pili sok od jabuke pa nije skontao ili sta? Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 20, 2005 Author Report Share Posted December 20, 2005 a svi oko njega su pili sok od jabuke pa nije skontao ili sta? Kao sto sam vec rekao, bio je opsednut pricom sa devojkom, razumi ga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 ja samo znam da je mene zola chastio pivom za rodjendan ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 20, 2005 Author Report Share Posted December 20, 2005 Zola FTW!!1 btw, drustvo, ako hocete one "licne" fotografije mogu da krenem da vam sibam na mailove, ima i takvih, pa nekako nema potrebe da ih ovde kacim jer nisu dovoljno zanimljive (kao ona krukova recimo). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Ma opusteno militju, zajebavam se :) Vazno da su vam dobro posluzhile za "afterparty" i taj drugi navrat ;) ← hahaha kako si ovo rekao u fazonu shto bi vi mladi rekli afterparty btw, drustvo, ako hocete one "licne" fotografije mogu da krenem da vam sibam na mailove, ima i takvih, pa nekako nema potrebe da ih ovde kacim jer nisu dovoljno zanimljive (kao ona krukova recimo). ← shaljni Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Kako to mislis kad ona ne pije. Kad ona pije bazdi za dvoje! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 kad ce biti repriza? ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 20, 2005 Author Report Share Posted December 20, 2005 Kad ti ne budes tu ;> Salim se, za sada nemam detalje, ali neki raspon izmedju marta i avgusta svakako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Kad ti ne budes tu ;> Salim se ← tako uvek ispadne :D ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 20, 2005 Author Report Share Posted December 20, 2005 Videcemo kakve si srece ovoga puta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Ma pusti migsha, nemaju stvarno obzira prema nama strancima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Salim se, za sada nemam detalje, ali neki raspon izmedju marta i avgusta svakako :) Veliki vrachu, ne zaboravi na stounse i exit06, najbolje do kraja juna da se organizuje neko "zagrevanje za letnje muzicke hepeninge"...bas bi ponovo izvrteo neki jebacki set, laganiji za starije rurovce, ali jedno 3h da traje, u Cubusu nisam imo vremena, svrgli me sa gramofona mladji narastaji, faker Kruko i onaj narkos eXile sto glumi strejtera Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 laki, shibni meni ako ima josh koja ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 Ma pusti migsha, nemaju stvarno obzira prema nama strancima. ← ma da...strashno! :)) tuzicemo te dijaspori! :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 aaaaaaaaa ladno nisam pratio topik 3 dana i ono isprozivaseme na mrtvo ime Mene je mama ucila da ako devojcica ne pije, ne pijes ni ti, to ti je ko ono za luk u pljeku ako ne stavi ona nemoj ni ti A stavrno mi je neto non stop bilo u glavi da je lalae reko da ce biti samo sokica nemam pojma odakle mi to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 aaaaaaaaa ladno nisam pratio topik 3 dana i ono isprozivaseme na mrtvo ime Mene je mama ucila da ako devojcica ne pije, ne pijes ni ti, to ti je ko ono za luk u pljeku ako ne stavi ona nemoj ni ti A stavrno mi je neto non stop bilo u glavi da je lalae reko da ce biti samo sokica nemam pojma odakle mi to... ← Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 ← bu-da-lo! tripod ne podrzava hotlinking Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 aaaaaaaaa ladno nisam pratio topik 3 dana i ono isprozivaseme na mrtvo ime Mene je mama ucila da ako devojcica ne pije, ne pijes ni ti, to ti je ko ono za luk u pljeku ako ne stavi ona nemoj ni ti A stavrno mi je neto non stop bilo u glavi da je lalae reko da ce biti samo sokica nemam pojma odakle mi to... ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 (edited) i onaj narkos eXile sto glumi strejtera ← Edited December 21, 2005 by eX1|e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 21, 2005 Author Report Share Posted December 21, 2005 Veliki vrachu, ne zaboravi na stounse i exit06, najbolje do kraja juna da se organizuje neko "zagrevanje za letnje muzicke hepeninge"...bas bi ponovo Ne brini, sve te stvari uzimamo u obzir, tako da to svakako bi trebalo da ide do kraja juna. Sto se tice zike, mozhe, nema problema, zapamti sta si rek'o, ali cemo te onda ostaviti za kraj, cisto da ovi zeljni dokazivanja mogu da prvi izvrte sta treba :) BTW, 'des ti u subotu? A stavrno mi je neto non stop bilo u glavi da je lalae reko da ce biti samo sokica nemam pojma odakle mi to... Zaista ne znam, rekao sam da ce biti koce, piva, gue i vode kisele i obicne sigurno dzabe, a da za zestinu pregovaram, i kasnije je bila i zestina isto dz, ali to sam vas sve na vreme lepo obavestio :) sorry sto vam nisam posl'o slike, kasnije popodne cu verovatno, kad sredim jos nesto posla sto imam. Stigle su btw i slike promoterki, bacicu i to ovde kada ih doteram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 ma jebesh slike baci neku bezobraznu promoterku ^^ Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 obavezno, ona plava je mmm ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 BTW, 'des ti u subotu? Evo gde sam: http://www.oneway.co.yu/forum/showthread.php?t=121 Jbg, ne stigoh ni da se javim... Al vidimo se uskoro !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts