darijan Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 uf brate. posle se pitas sto te ljudi ne gotive? mislim. nista licno. nhf. oke? ← ne ne, nista licno. ovo cak shvatam kao pozitivno sto si mi rekao a ne kao uvredu. jeste da sam u sustini jako jako dobar covek ali ima stvari koje moram da promenim (kao sto je recimo ova...) znam da iznerviram ljude... sve vise i vise pokusavam da se smirim, ali polako, nije uopste lak i kratkotrajan proces Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Ne mogu da jedem: sarme bez luka virsle bez senfa burek bez jogurta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Mnogo kasnim.Previshe me boli kurac za sve.Neodgovoran sam.Gotivim previshe ljudi.Mnoooooogo sam lenj(niste svesni koliko).Cak su mi "Mrzi me" i "I dont give a damn" postale uzrecice...ali stvarno E sad dobro...hmmm...vrlo me je teshko iznervirati,cak nemoguce(a kad se to desi isqliram se za 5-10 minuta).Veseo sam 24/7...stalno happy tj :) mnogo lako sklapam prijateljstva zato sto sam gotivan lik . Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Veseo sam 24/7...stalno happy ← kip ap d gud vurk dzast kip smajlin dzast kip smajlin :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Pa taj neki rad..mislim skapirao sam da nemam zasto da budem ne happy...ako nista drugo bar jos nemam :D [:D] [:D] [:D] kikiki vidi koliko sam happy :) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 grickam nokte, ne previse vec samo malo da ih "oblikujem" nisam direktan, tesko mi je da kazem ljudima ono sto stvarno mislim ako ce im biti neprijatno zaboravim da podignem dasku posle nuzde mrzi me da uradim neke prilicno jednostavne stvari, tipa da odem do frizidera da uzmem sok ima tu jos stvari kojih trenutno ne mogu da se setim, moracu da editujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 tako treba tako treba :)) a i ono... duze zive nasmejani ljudi ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 mojne kovache onaj dan u platou kad sam te karao sav si se scucurio bio si jebeno smoren!!!! a mana mi je to sto sam previse brz za svoje godine tako mi kazu.... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 u poslednje vreme mi je npr jaaako tesko da zapocnem bilo sta...sve me nekako mrzi...kad pocnem sve ide glatko,al ubija me taj pocetak,dok se ne nakanim... Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 eh da... jako sam zaboravan. da zaboravicu sve sto mi kazes, zaboravicu sve sto sam trebao da uradim, sve zaboravljam kad pricam sa nekim preko telefona nikad ga ne slusam grickam nokte, ne previse vec samo malo da ih "oblikujem" nisam direktan, tesko mi je da kazem ljudima ono sto stvarno mislim ako ce im biti neprijatno zaboravim da podignem dasku posle nuzde mrzi me da uradim neke prilicno jednostavne stvari, tipa da odem do frizidera da uzmem sok ima tu jos stvari kojih trenutno ne mogu da se setim, moracu da editujem ← grickam nokte :) o da direktan sam ako to sto ocu da kazem nece povrediti necija osecanja (ili cu biti direktan iako vredjam necija osecanja ali za koga me zabole) i da, lenshtina no.1 u novom sadu ne secam se kad sam bilo koji predmet u skoli uciju. mada, hmmm, secam se 3. razreda osnovne, ucio sam istoriju ili tako nesto Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 mojne kovache onaj dan u platou kad sam te karao sav si se scucurio bio si jebeno smoren!!!! a mana mi je to sto sam previse brz za svoje godine tako mi kazu.... ← ahahahha bezi bre uci neku skolu indijanac :)))a brz si u picku materinu :))) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 uvek kasnim zato sto volim da jebem devojku :( Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Previše se lako iznerviram. Ne mogu da se skoncetrišem dobro za učenje. Malo spavam u poređenju sa koliko mi je potrebno. Ponekad grickam nokte.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 imam naviku da mrzim ljude, zatim streber sam, i picajzla sam.... sve je to imba.... a nemam losu naviku.... Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 volim VOLIM da provociram, podbadam ljude, da im pokazujem koliko su glupi i smesni... ← da se primetiti nakon 2 meseca provedena na rur-u @topic.....volim mnogo da se zajebavam....da lozim.....i uvek se vadim na ono "salio sam se" :) ali polako izbacujem to iz upotrebe.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Pa pazi ja stalno zajebavam ljude...samo sto meni salio sam se ne treba zato sto svi znaju da ih zajebavam zato sto je meni to hrana...jednostavno volim da zajebavam ljude...a i znaju da ne mislim nista loshe.mislim osobu koju ne volim ne bih zajebavao... Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 pa znam....ali nekad mozes bas da ih izcimas da im se slosi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 nekad...? hehe to je hrana za dusu najukusnija Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10.........sad je ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 losha navika mi je sto ne volim da se kupam... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Ko zna za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 (edited) Grickam nokte ali samo zato shto me mrzi da ih sechem.Mlogo mi je lakshe zubima Imam mnogo dugachak jezik i to mi se mlogo puta obilo o glavu. Zezam sve redom.Ne obazirem se na pol, godishte, dal je profa ili ne,... [EDIT] OBOZAVAM da spavam.Vishe volim da spavam nego 'leba da jedem. Edited December 14, 2005 by jasamnepismen Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 (edited) dosta nas je ovde slicnih.... a opet tako razlicitih Edited December 14, 2005 by darijan Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Lezem kasno, a ustajem rano pa onda normalno kad nisam ni za shta prespavam vikend. Bvz navika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 cigarete. i prestacu.. eventualy.. previse kompa.. to necu... previse sam cutljiv, i to isto necu. mnogo je kul :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts