millanče Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 U pitanju je relativno nov provajder, zanimljivog imena i principa funcionisanja. Dakle, vreme se uplaćuje putem SMS-a, što i nije neko čudo, ali je interesantno to što je cena jednog sata 5 din (čini mi se bez PDV). I što se i sam nalog može kreirati jednim SMS-om. Adresa je bug.co.yu. Problem je što nema šanse da se konektujem uveče i noću, uvek je zauzet broj, ali tokom dana je mnogo lakše, a brzina je savim OK, (meni do 52k) i bez one kompresije (btw, može li neko da mi objasni šta je compression u connection properties, ja jedino znam da što je veća, to mi je lošija veza). Koristi li još neko njihove usluge? Zna li ko u čemu je fazon sa tako jeftiinm vremenom? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 14, 2005 Author Report Share Posted December 14, 2005 Niko nista? Nevermind... Mali update: Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Koliko sam cuo iz priche, ljudi su nasli (legalnu) racunicu da im se to isplati, i furaju napred. A racunica je izmedju ostalog i to sto su sad svi u "flat" fazonu, i sto se koncentrisu na ADSL. Ovi verovatno hoce da iskoriste priliku da se nametnu kao dominantni u "instant" dial-up sferi, sto naravno nije loshe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 neki link ?? broj na koji se salje sms ?? daj jos malo info-a... zvuci interesantno :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 ch1zra genije, lepo ti pishe URL u prvom postu, al' dobro: http://www.bug.co.yu/prepaid.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 /me nije video /me feels like kreten.. but jbg.. sry :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts