ZerBah Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 Fotke izgledaju loshe na TFT-u ako su sa puno shuma, a inache izgledaju veoma dobro. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted December 13, 2005 Author Report Share Posted December 13, 2005 to je tacno!!!! ali i igre su katastrofa ako je prevelik odziv... (imam 12 ms ghostuje samo tako) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Jos jednom da ponovim, sve sto kazhete apsolutno (po meni) pada u vodu kada se uzme u obzir zrachenje oba monitora i uticaj na vid coveka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 U pravu si laki, posle sat vremena gledanja u TFT ne vidim na oči :))) Enivej, fotografije zaista izgledaju lo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 (edited) ali i igre su katastrofa ako je prevelik odziv... (imam 12 ms ghostuje samo tako) ← Jel si ti jedan od onih sto ako nema 87 frejmova u igrici sve mu secka & stuff??? Edited December 21, 2005 by Stator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted December 21, 2005 Author Report Share Posted December 21, 2005 naravno da nisam!!!!! Jeste da uvek smanjim res da bi islo ko po loju ali se i neki moji ortaci zale na ovaj problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 Jel si ti jedan od onih sto ako nema 87 frejmova u igrici sve mu secka & stuff??? Zapravo, na 12ms se stvarno da primetiti. A ja nisam jedan od onih sto kazu da secka na 87, meni vec na preko 20 ide ok :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 ja ne primećujem, valjda zato što nemam pored ovog tft-a i neki crt pa da upoređujem. koliko se sećam, samsun 710n je 12 ms.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 Ni ja nisam izvaljivao razliku dok sam igrao na laptopu neke igre, skroz mi je bilo ok, upravo zato sto nisam imao na cemu da uporedim pa sam nekako navikao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 j a ne kapiram u chemu je problem...jedina "losha" stvar sa tft-om je sto nekih 2 meseca nakon nabavke istog ochi pochinju da bole kad gleda vishe od 2.5 sata u crt monitor....isto 710N... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 off - Kole, sredi avatar, ne radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 also off - ne radi godinu+ dana jer si ti menjao nesto na rur ftpu, a meni se ne cima sa tim (tih 2 minuta koliko je ptrebno da se to prepravi)..gledaj na to kao na statement povodom mog stava da drzhim avatare iskljuchene jer nisu bitni, binto je ono sto ljudi pishu u postovima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 Hmm, jel se poboljshava kvalitet boja ako je monitor nakachen na DVI, umesto standardnog vga ulaza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 Poboljsava se ukupno gledano kvalitet jer nema konverzije, nego cist signal iz graficke ide na monitor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 Zapravo, na 12ms se stvarno da primetiti. A ja nisam jedan od onih sto kazu da secka na 87, meni vec na preko 20 ide ok :)) ← E jebiga sada ja sam imao 20ms monitor (ACER al707) i kada sam preso na 4 ms monitor nisam video nikakvu razliku u igicama... U skrolovanju vece kolicine text-a ima razlike... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 also off - ne radi godinu+ dana jer si ti menjao nesto na rur ftpu, a meni se ne cima sa tim (tih 2 minuta koliko je ptrebno da se to prepravi)..gledaj na to kao na statement povodom mog stava da drzhim avatare iskljuchene jer nisu bitni, binto je ono sto ljudi pishu u postovima... Pa onda ga skloni skroz, tj. stavi da nemas avatar, da ne bude ovako ruzno. Mudro zbori Igor, DVI na DVI se bas primeti u kvalitetu prikaza, svakako treba ici na taj fazon cim je to moguce uraditi. E jebiga sada ja sam imao 20ms monitor (ACER al707) i kada sam preso na 4 ms monitor nisam video nikakvu razliku u igicama... U skrolovanju vece kolicine text-a ima razlike... Eto ti zadatka za prvi test :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 u pravu je stator, ja sam imao takodje acera al712 pa preshao na samsunga 770p, ne primecujem neku znachajnu razliku. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 Moj glas ide...;) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 Ne znam sto bi neko placao apple mnogo vishe kada je to samsung u drugom pakovanju. Jedino ako nije zbog pakovanja, to mogu da razumem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 i shto ti samsunzi imaju po 25ms odziv, tako da bez uvrede shoosh, ko pljune pare za to je dalabu ;) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 (edited) i shto ti samsunzi imaju po 25ms odziv, tako da bez uvrede shoosh, ko pljune pare za to je dalabu ;) ← Secas se reklame u kojoj Rej Carls pici auto po pustinji, zaustavi ga i kaze: "When you see it, you have to buy it" ;))) No bez zezanja radim na 20-inch Apple Cinema Display-u i ima perfektnu sliku, ugao vidljivosti je neverovatan i nikad me ne boli glava ili oci kada preteram sa buljenjem u isti...naravno nije sve u monitoru, malo vise je u makini koja ga tera ;) Edited December 30, 2005 by shoosh Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 Widescreen? Bljak. I like my screen 4:3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 kiselo je grožđe.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 ja sam jedva prodao moj Apple Cinema Display 23" ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 cemu rasprava svako ko nema tft voleo bi da ima tft tft je skuplji, skuplji je jer je bolji... omg i to je to Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts